Bu bölüm @pompy nin ricası üzerine açılmıştır kesinlikle bana ait değildir
Senaryo Pompy
Yapımcı : Pompy
Resimler: Pompy
HALKIN POLİSİ
83.BÖLÜM
pompy
Senaryo Pompy
Yapımcı : Pompy
Resimler: Pompy
HALKIN POLİSİ
83.BÖLÜM
pompy
Yılbaşı özel 1
Selim ve çiğdem kazada yaralanmıştır hemen hastaneye kaldırılırlar
desterenin durumu kritiktir
nisa bu kaza olayından sonra eskisi gibi destere yi sevdiğini fark eder , ve planını aşka karşı yenik düşer
nisa emre aşkını sorgular bu aşk ne üzerine kurulu tabikide çıkar ilişkisi oldugunu artık anlar , ve bombayı hazırlamak için yola koyulur
çiğdem olayın sokunu atlattıktan sonra doktorlarla görüşür
nisa taksimde ki planı için okları sevgilisi emreye yöneltir , kararı vermekte zorlansada bunu yapmak zorundadır
nisa : emre canım sunları sana zahmet beraber bıraksak benim taksimdeki eve
emre : polisler tarafından aranıyoruz dikkatli olmalıyız
nisa : tamam canım dikkat ederiz : merak etme
taksime varılınca nisa meydanda durulmasını söyler ve emre ye canım pamuk şekeri alırmsın bana
emre : hayatım polisler heran olabilri meydanda
nisa :canım lütfen , korumalarınla birlikte git işte
emre : tamam
emre taksim meydanına gidince , nisa kumanda ile bombayı patlatır ve emre ve çok sayıda insan ölür
beyazsoy destere ve çiğdemin kazasının araştırırken sonunda kazaya sebep olan kişinin kim oldugunu anlar ve çalışmalara başlar
ıraz evde otururken beyazsoyun hastalık numarasın yaptıgını düşünür ve
yatak odasına girer ve çekmeceleri karıştırır ve sonunda gerçekleri öğrenir nisa geri gelmiştir ve beyazsoy ile görüşüyordur
nisa şimdiden destereyi hastaneden kaçırmak için planlara başlar ve konseyden yardım alır bu iş
artık hedefine çok yakındır
yiğit çiğdemin babasına gider ve kaza olayını halletiğini söyler yalnız kazada çiğdeminde arabada oldugunu azından kaçırır bunun üzerine çiğdemin babası yiğiti odaya kapattırır
ıraz beyazsoy ile görüşür ve durumu sorgular , beyazsoy sonunda gerçekleri anlatır ve ıraz , nisa olayında herşeyi kavrar ve bunun üzerine çiğdemi uyarmalıyız der
nisa taksimdeki bomba olayını konseye anlatır ve artık sıra sizde istediğimi yapın der
enis annesiyle görüşmesine devam eder bu sırada
annesi : oglum hata yaptım affet
enis :bizi bırakıp gittin
anne : genclikte bir hata yaptım
enis sonunda gözyaşlarını tutamaz ve ağlamaya başlayıp annesine sarılır
çiğdem desterenin odasında iyileşmesini bekler , bu sırada tv de taksimde ki olaylar gösterilir , çiğdem korku içinde kalır ve sonrada kapı çalar...
beyazsoy ve ıraz , çiğdeme büyük gerçekeleri anlatmak için yola koyulur , odaya girdiklerinde çiğdemi baygın destereyi yatagında bulamazlar...
85.bölümün sonu
yeni bölüm bu akşam 23:00 da
Selim ve çiğdem kazada yaralanmıştır hemen hastaneye kaldırılırlar
desterenin durumu kritiktir
nisa bu kaza olayından sonra eskisi gibi destere yi sevdiğini fark eder , ve planını aşka karşı yenik düşer
nisa emre aşkını sorgular bu aşk ne üzerine kurulu tabikide çıkar ilişkisi oldugunu artık anlar , ve bombayı hazırlamak için yola koyulur
çiğdem olayın sokunu atlattıktan sonra doktorlarla görüşür
nisa taksimde ki planı için okları sevgilisi emreye yöneltir , kararı vermekte zorlansada bunu yapmak zorundadır
nisa : emre canım sunları sana zahmet beraber bıraksak benim taksimdeki eve
emre : polisler tarafından aranıyoruz dikkatli olmalıyız
nisa : tamam canım dikkat ederiz : merak etme
taksime varılınca nisa meydanda durulmasını söyler ve emre ye canım pamuk şekeri alırmsın bana
emre : hayatım polisler heran olabilri meydanda
nisa :canım lütfen , korumalarınla birlikte git işte
emre : tamam
emre taksim meydanına gidince , nisa kumanda ile bombayı patlatır ve emre ve çok sayıda insan ölür
beyazsoy destere ve çiğdemin kazasının araştırırken sonunda kazaya sebep olan kişinin kim oldugunu anlar ve çalışmalara başlar
ıraz evde otururken beyazsoyun hastalık numarasın yaptıgını düşünür ve
yatak odasına girer ve çekmeceleri karıştırır ve sonunda gerçekleri öğrenir nisa geri gelmiştir ve beyazsoy ile görüşüyordur
nisa şimdiden destereyi hastaneden kaçırmak için planlara başlar ve konseyden yardım alır bu iş
artık hedefine çok yakındır
yiğit çiğdemin babasına gider ve kaza olayını halletiğini söyler yalnız kazada çiğdeminde arabada oldugunu azından kaçırır bunun üzerine çiğdemin babası yiğiti odaya kapattırır
ıraz beyazsoy ile görüşür ve durumu sorgular , beyazsoy sonunda gerçekleri anlatır ve ıraz , nisa olayında herşeyi kavrar ve bunun üzerine çiğdemi uyarmalıyız der
nisa taksimdeki bomba olayını konseye anlatır ve artık sıra sizde istediğimi yapın der
enis annesiyle görüşmesine devam eder bu sırada
annesi : oglum hata yaptım affet
enis :bizi bırakıp gittin
anne : genclikte bir hata yaptım
enis sonunda gözyaşlarını tutamaz ve ağlamaya başlayıp annesine sarılır
çiğdem desterenin odasında iyileşmesini bekler , bu sırada tv de taksimde ki olaylar gösterilir , çiğdem korku içinde kalır ve sonrada kapı çalar...
beyazsoy ve ıraz , çiğdeme büyük gerçekeleri anlatmak için yola koyulur , odaya girdiklerinde çiğdemi baygın destereyi yatagında bulamazlar...
85.bölümün sonu
yeni bölüm bu akşam 23:00 da
@beyazsoy @Cengo @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @kvp-medya @aserat54 @yigit_00 @Nisa @Çiğdem- @destere @xemrexxx