Halkın Polisi 83.Bölüm (Türkçe Çeviri)

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Bu bölüm @pompy nin ricası üzerine açılmıştır kesinlikle bana ait değildir
Senaryo Pompy
Yapımcı : Pompy

Resimler: Pompy

HALKIN POLİSİ
83.BÖLÜM
pompy

resim_1410081973_1.jpg

medcezir.20141213014025.jpg

selim : eski arkadaşım Nisa ve kendisi eski komiser
Nisa : Çiğdem sevgilimi çalmaktan tutuklusun alın hepsini
Çiğdem- : nee , ne oluyor ya 😱
Nisa : hahha korkma canım sadece küçük bir şaka yapalım dedik , beğendin mi ?
Çiğdem : güzel şaka :T:

1 Gün sonra
Çiğdem yataktan kalkınca dünkü olanları hatırlar , kim bu kız , nerden geldi ? ve daha sonra geçmişte yaşadıklarını hatırlar ülkesi için ne mücadele verdiğini, kimleri kaybettiğini hatırlar , daha sonra kendi yaşadıkların baka , kaç kez ölümden dönmüştür bu kadar şeyi yaşadıktan sonra nisa gibi bir kızı alt edeceğinden emin olur
çidem daha sonra telefonla destereyi arar
çiğdem: alo canım nerdesin
destere : evdeyim canım uzanıyorum
çiğdem : bugün buluşalım mı ?
destere : bugun bir işim var yarın olabilri der ve telefonu kapatır

nisa : iyi yalan söylüyorsun :D
destere senle fazla takılınca normaldir :T:
nisa: bak destere buraya geliş amacım çok farklı artık eskisi gibi değilim, eylem yapmıyorum , ülke için artık yararlı şeyler yapmak istiyorum ve hala seni seviyorum
destere :ateşle oynuyorsun
nisa : ateşim sen olunca oynamak bana zevk verir :bhr:
destere : çiğdemi asla bırakmayacağım
nisa: zaten bırakmayacağını dün anlamıştım bu yüzden ellerimde büyük kozlar var , geçmişte yaptığın bu ülke için kötü seyler , yolsuzluk ? zamanında ikimizde kötü şeyler yaptık şimdi bunları medyaya anlatırsam bitersin
destere ellerini duvara dayar , nisa senin derdin ne ? :T:
507984119669537.jpg

Emre daha fazla nisadan ayrı kalmaya dayanamaz büyük bir risk alarak istanbula gitmeye hazırlanır , daha önceden ülkede yolsuzluk yaptığı için kırmızı bültenle aranıyordur bunun için ilk yunanistana gider oradan da gemiyle izmire ulaşır

enis hastanedeki hemsirlere mektubu sorar , hemşireler cevap vermeden odadan ayrılırlar

Selim ve Çiğdem düğün için nişantaşına gider ama düğünde bonibonlu pasta almaya karar verirler diğer pasta çalınmıştır
Çiğdemin büyük babası Ergün ağa iş başına düşer Ergün ağa çidemin destere ile evlenmesini istemiyordur daha önceden onun uygun bulduğu damat adayı Yiğit uygun görür ,
ergün : daha fazla zamn kalmadı buiş olmaz uygun değil yiğit git oları bul ve desterenin işini bitir :bağır:
yiğit : tamam efendim

beyazoy dünkü gazete kapatma davası yüzünden çok yorulmuştur , ve biraz dinlenek ister , beyazsoy eski düşünceleri aklına gelir , geçmişte emre ,destere ve kendisinin sıkı dost olması sonra bu arkadaşlığa emrenin ihaneti , desterenin bir başka partiyi desteklemesi ve bunları düşünürken haftaya evliliğin biteceğini düşünür
ıraz ile anlaşmazlıkları aklına gelir nerde hata yaptığını anlamaya çalışır ama bulamaz
ıraz : telefonla beyazsoyu arar boşanma davasında bir soorun çıkarma sakın
beyazsoy : belki tekrardan deneyebiliriz :bhr:
ıraz : şakanın sırası değil :T:

nisa gün geçtikçe destereyi sıkıştırmaya başlar ve bu durumdan çiğdemde iyice şüphelenir
348618.jpg

medcezir-17-bolum-yaman-mira-sahnesi_758100_95-1389388031.jpg

çiğdem : neyin var destere
destere : yok bişeyim :T:

gizem : destere neden sana böyle davranıyor (b)
çiğdem ah bir bilsem :T

enis sonunda iyileşmiştir ve hastnede kendisine gelen mektuba bakar , ve mektubu okurken gözyaşlarına boğulur :T, mektubu gönderen kişi annesidir

beyazsoy emniyette emrenin türkiyeye giris yaptığını ğrenir ve bu yoldan nisa nında türkiyede olacağını anlar ve hemen hakkında yakalama kararı çıkaırılır

çiğdem en yakın arkadşı gizemin doğumgününe gider , nisada destereyi korkutmak için partiye katılır
gizem : doğum günüm çok güzel gidiyor :bhr:
nisa : doğum günlerini severim
çiğdem : doğum günleri insanları birbirine yaklaştırır sevidklerini bir arada tutar ne yazık ki senin hiç bir zaman yaşayamayacağnı bir durum :X
nisa : çok komiksin :(
çiğdem : laf sevdiklerimizden açılmışken , ailen nerede ? nereden geldin ? ve hala neden burdasın ? :T:

medcezir-Mira.jpg
B5PYldbCUAE3o5R.jpg:large

nisa partiden üzün bir şekilde ayrılır ve evine giderken polisler onu kıskıvrak yakalar , ve polis arabasına bindirirler
beyazsoy : hosgeldin
nisa : ateşle oynuyorsun
beyazsoy : destere ile karıştırdın galiba 😎

tam o sırada silah sesleri duyulur bütün polisler teker teker vurulur
oyuncu-yagmur-atacan-a-silahli-saldiri-4-5881212_9458_o.jpg

nisa şaşkınlıkla cama bakar ve sevinç çığlıkları atar
emre : naber beyazsoy
nisa : hangisinin ateşiyle oynayalım destere mi ? beyazsoy mu ? :D
emre : her ikisininkiyle 😎
beyazsoy : işte şimdi yandık 😕

83.BÖLÜMÜN SONU
TÜRKÇE ÇEVİRİ : Harunnn60
@beyazsoy @Cengo @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @kvp-medya @aserat54 @yigit_00 @Nisa @Çiğdem- @destere @xemrexxx

Son düzenleme:
Güzel olmuş olaylar bir birinin içine girmiş yalniz Iraz ne ya düzgün bir isim bulaydin

Güzel olmuş olaylar bir birinin içine girmiş yalniz Iraz ne ya düzgün bir isim bulaydin
ilk önce ben kendi yorumumu söyleyeyim , olaylar o kadar karışık değil herşey toparlandı sanrım senin destere ve emre ile olan bağlantın çözüldü , nisanın geliş amacıda az buçuk belli oldu yani birbirine girmedi olaylar :D

pompy diyor ki
beyazsoy bu bölüm hakkında analiz yapsın

@ozgur2113 konuya bakıyor :D

ilk önce ben kendi yorumumu söyleyeyim , olaylar o kadar karışık değil herşey toparlandı sanrım senin destere ve emre ile olan bağlantın çözüldü , nisanın geliş amacıda az buçuk belli oldu yani birbirine girmedi olaylar :D

pompy diyor ki
beyazsoy bu bölüm hakkında analiz yapsın
Yanlış anladın ben pozitif manada söylüyorum. Eski bölümlerde olaylar ayrık otu gibi duruyordu olması gereken her ana karakter birbirine degmeli.

Analiz yapacak bir şey yok gönderme yok. Emre ve destereyle bastan beri ânlasamazdik sebebi vadiye bakisimizdi

Yanlış anladın ben pozitif manada söylüyorum. Eski bölümlerde olaylar ayrık otu gibi duruyordu olması gereken her ana karakter birbirine degmeli.

Analiz yapacak bir şey yok gönderme yok. Emre ve destereyle bastan beri ânlasamazdik sebebi vadiye bakisimizdi
pardon o zaman :D teşekkürler
bu arada ıraz ismi @Tzira adlı üyemizina adı :) , pompy onu diziye konuk etmiş kısa bir süreliğine :):)

hahahah ayyyy daha öncede söyledim pompy senaryosu bildiğin pembe dizi olmuş haha:F
şu konuşmalar çok hoşuma gitti

hahahah ayyyy daha öncede söyledim pompy senaryosu bildiğin pembe dizi olmuş haha:F
şu konuşmalar çok hoşuma gitti

o konuşmalar değilde şu daha güzel bence :D

çiğdem : doğum günleri insanları birbirine yaklaştırır sevidklerini bir arada tutar ne yazık ki senin hiç bir zaman yaşayamayacağnı bir durum :X
çiğdem : laf sevdiklerimizden açılmışken , ailen nerede ? nereden geldin ? ve hala neden burdasın ? :T:

o konuşmalar değilde şu daha güzel bence :D

hahahahah ayyy pompy senin yokluğunda ne hale gelmiş senaryoların :F:F:F:F

niye bence çok güzel olmuş beyazsoy bile çok sevdi diziyi :D bu arada pompy senden analiz bekliyormuş kvp konusuna yaptığın gibi
yani güzel açıklayıcı olmuş nisa ben beyazsoy destere gizem ak bu karakterler hepsi bir rada çok aktfler birde emre kaıtldı işin içine gayet güzel bir bölüm 🙂🙂🙂