Halkın Polisi 82.Bölüm (Türkçe Çeviri)

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Bu bölüm @pompy nin ricası üzerine açılmıştır kesinlikle bana ait değildir
Senaryo Pompy
Yapımcı : Pompy

HALKIN POLİSİ
82.BÖLÜM
pompy

resim_1410081973_1.jpg

Enis patlamadan dolayı yaralamıştır , Ali Ozan amir ve ekibi siyah maskeliler lakaplı bir terör örgütünün peşindedirler Taksimde barışçıl eylemde ölen Zaza Kurtuluşun ilk hedefi bütün çevik kuvvet polislerini yok edip bütün Türk polislerini silmek özellikle askeride ilk eylem yeri ,eskiden general olan emrenin evidir

5 Ay önce...
xemrexxx evlenmeye hazırlanıyordu Nisayla , henüz ilişkileri yeni başlamıştı heyecanlıydılar mutluydular , Emre her zaman ki gibi Nisaya sürpriz yapmak istiyordu , ve teknede ona onun en sevdiği yemekleri yapmaya karar verdi, teknede yemekleri yaparken Nisanın telefonuna mesaj geldiğini görür , meajlara baktığında destere adlı kişinin ona sürekli mesaj attığını fark eder
hızla tekneden dışarı çıkar ve nisanın yanına giderek neler olduğunu anlatır ve nisa duydukları karşısında şok olur
Emre: bu kadar yalandan sonra bana hangi yüzle bakıyorsun
Nisa :emre bir planım...
nisa anlatıkları karşısında emre rahatlar ,
emre : plan başlasın o zaman

Günümüz
Çiğden yediği dayaklardan sonra huzuru desterede bulur ikiside artık yeniden doğmuş gibidir , destere bu ilşkinin artık evlenme yoluna gittiğini anlar ve çiğdeme büyük surpriz yaparak evlenme teklifi eder.
medcezir-cag-141446YX.jpg

savcı beyazsoy taksim olaylarıı çözemeyince lütfen rıza amirin ekibini getirin bu durum baya uğraştırcak bizi der ,
92489.jpg

beyazsoy : hey allahım ne biçim terör örgütüne çarptık )))
Ali Ozan : Boşver onlar pararel polis sende savunma artık ayakkabıları gördük
beyazsoy : Ayakkabı kutusuna 4 milyon dolar sığdığını sanan gezicilerin olduğu ülkeye parayı vermesende olur))) aklın alıyor mu 4 milyon dolar ayakkabı kutusuna sığar mı ? sıgsa sıgsa 15 kutuya sığar adam bu kadar kutuda ayakkabıyı saklasın)) . bu adam banka genel müdürü para calsa evinde saklar mı yurtdısında hesap açmayı bilmiyor mu yani)))
Ali Ozan : off tamm sen dizi yorumla baydın beni
savcı beyazsoy : destere nerdesin çık )))
beyazsoy destere ile olan geçmişteki kavgalarını hatırlar ve yüzüne gülümseme gelir

Nisa uçaktan iner ve istanbula giriş yapar belkide en heyecanlı günüdür , eski sevgilisi destereye kavuşacaktır
nisa daha sonra emreye mesaj atar
nisa :herşey yolunda

savcı beyazsoy olayların derinine inince bu işin arkasında pensilvanya konaklarının olduğunu anlar
savcı beyazsoy tehlikeli bir yola girer ama bir yolunu bulup taksimde yeni bir hazırlık eylemini engeller hemde radikal islamcılar gazetesine operasyon yapıp gazeteyi kapattırma davası açtırır

27080892.jpg
141214112905_zaman_journalists_624x351_epa_nocredit.jpg

Enis hastanede yaralıdır , ve durumu iyiye gitmektedir her geçen gün , hastanede ona bir mektup bırakılır acaba mektup kime aittir

çiğdem ve destere düğünden önce nişan yapmaya karar verir , davetliler hızlıca gelir , ve nişan merasimi başlarken içeriye bir misafir gelir
Nisa : Selam
Destere : işte şimdi yandık
Çiğdem: kim bu destere ?

medcezir.20141213014025.jpg

medcezir-sibel.jpg

82.Bölümün sonu-pompy

Türkçe Çeviri : Harunnn60

@beyazsoy @Cengo @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @kvp-medya @aserat54 @yigit_00 @Nisa @Çiğdem- @destere @xemrexxx

Son düzenleme:
aaaaa @Harunnn60 pompyın senaryosunu pembe dizi yapmışsın 😱:F:F😱

@Nisa tatlım şu bölümü okusana @destere senin eskis evgilin ve onu görmeye geliyorsun
bende destereyle nişan yapıyorum ve bizim nişanımızı basıyorsun hahah :F:F:F

aaaaa @Harunnn60 pompyın senaryosunu pembe dizi yapmışsın 😱:F:F😱

@Nisa tatlım şu bölümü okusana @destere senin eskis evgilin ve onu görmeye geliyorsun
bende destereyle nişan yapıyorum ve bizim nişanımızı basıyorsun hahah :F:F:F
hayır pembe filan yapmadı sadece senaryoyu türkçe yaptım uygunsuz kelimeler vardı onları çıkarttım :D bence bu senaryo çok iyi şuan :F

Ohh iyi tamamen medcezire giriş yapmış bulunuyoruz :)
gönderme yaptım diyor pompy birisine :)

güzel olmuş da yine olaylar arasında bağ yok emre destere ile beyazsoy ozanın hikayesi hic bir birine degmiyor

halkın polisinde çiğdemin beşikertmesi çıkıyor ve beşik kermesi ağanın emriyle çiğdemi kaçırıyor terör örgütü ve dersan kurtuluşla uğraşan Rıza baba ve ekibi zaza kurtuluşu öldüren çevik kuvveti yakalıyabilecekmi yoksa başlarında bir katliamamı dahamı sebep olacak çevik kuvvet üniversite katliamımı tunçu kaçıran çevik kuvvet ne planlıyor

@beyazsoy @Cengo @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @kvp-medya @aserat54 @yigit_00 @Nisa @Çiğdem- @destere @xemrexxx
aaaa beni kaçırıyorlarmı 😱😱😱
@gözlemci ayy ben ölmüştüm bu dizide yine hortladım ahahaha :F:F:F