@pompy diyor kiherkes kendini doğru tarafta sanır önemli olan inadıkların ne kadar senin olduğu ne kadar başkasının kuklası olduğundur. arkana bir bakmış sözcü gazetesinin kuklası olup çıkmışın)))
Ben yarım türkçe dublaj yaptım : F @destere okusun diyeaaaa bu bölümde bir tuhaflık var okuduklarımı anlayabiliyorum 😱😱😱😱
yahu sözcü gazetesi okuyup sonra fetullahçı değilim demek komik oluyor. bak 4 yıl önce fehmi koru yazdı bunu sonra ses kaydı çıktı sözcü muhabiri ile cemaatin okusun feyz alsın ))@pompy diyor ki
"benim işlediğim baskıya boğun eğmeyenler polislerin hikayesi her zaman haklının yanında durarim ben sen azından Fethullah ajansına çalışmıyorum senin gibi gerçekten şaka sin "
Pompy diyor kiyahu sözcü gazetesi okuyup sonra fetullahçı değilim demek komik oluyor. bak 4 yıl önce fehmi koru yazdı bunu sonra ses kaydı çıktı sözcü muhabiri ile cemaatin okusun feyz alsın ))
http://www.ensonhaber.com/fehmi-koru-sozcunun-sahibi-cemaat-evlerinde-yetisti.html
Bende anlamadım ama Emre ye kaçmanin sebebi destere den bunalman o yüzden@Harunnn60
küçük gelin olmuşum bu seferde hahaha
aman allahım @xemrexxx e kaçıyorum ben 😱😱😱 @destere kıskanclıktan millet vekiliyle ortak iş yapıyor ama benim emreye kaçmamla desterenin millet vekiline gitmesini anlamadım ben
destere bizi sürmeyimi düşünüyor acaba ülkeden hahahaBende anlamadım ama Emre ye kaçmanin sebebi destere den bunalman o yüzden
Pompy diyor kidestere bizi sürmeyimi düşünüyor acaba ülkeden hahaha
ben ölmüştüm bu dizide tekrar gelmişim ozaman 🙂🙂🙂Pompy diyor ki
"Çiğdem dizini vazgeçilmez Çiğdem 3 kardeşini adı olarak diziye dahil oldu"
Iste bende anlamadımben ölmüştüm bu dizide tekrar gelmişim ozaman 🙂🙂🙂
ayy ölmüştüm ne güzel rahat etmiştim hahaha kurtulmuştumIste bende anlamadımgaliba dediğine göre 3.kardesin varmış Öyle gelmissin diziye
Bundan sonra rahat edersin bence o kadar öldürmez seninayy ölmüştüm ne güzel rahat etmiştim hahaha kurtulmuştum
sen dizilerini izledinmi bakayım kafa dağıtmak için en iyi şeydir izlede braz kafan dağılsın😉Pekte yorum yapacak halde değilim,ama yinede iyi olmuş iyiye gidiyo senaryo ,bizlerde varız
5 Bölüm birden izledim unutmak ne mümkün, Ağzıma gelen bütün küfürleri içimden atasım var 😡sen dizilerini izledinmi bakayım kafa dağıtmak için en iyi şeydir izlede braz kafan dağılsın😉
noldu ?5 Bölüm birden izledim unutmak ne mümkün, Ağzıma gelen bütün küfürleri içimden atasım var 😡
Özelimden paylaştım profilime gir bak ,ne olmadı kiii 😡noldu ?
sen hangi diziyi 5 bölüm izledin constantinemi gothammı ve naısl buldun odnan bahset bakalım 🙂🙂🙂Özelimden paylaştım profilime gir bak ,ne olmadı kiii 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?