Halkın Polisi 81.bölüm

herkes kendini doğru tarafta sanır önemli olan inadıkların ne kadar senin olduğu ne kadar başkasının kuklası olduğundur. arkana bir bakmış sözcü gazetesinin kuklası olup çıkmışın)))
@pompy diyor ki

"benim işlediğim baskıya boğun eğmeyenler polislerin hikayesi her zaman haklının yanında durarim ben sen azından Fethullah ajansına çalışmıyorum senin gibi gerçekten şaka sin "

@pompy diyor ki

"benim işlediğim baskıya boğun eğmeyenler polislerin hikayesi her zaman haklının yanında durarim ben sen azından Fethullah ajansına çalışmıyorum senin gibi gerçekten şaka sin "
yahu sözcü gazetesi okuyup sonra fetullahçı değilim demek komik oluyor. bak 4 yıl önce fehmi koru yazdı bunu sonra ses kaydı çıktı sözcü muhabiri ile cemaatin okusun feyz alsın ))

http://www.ensonhaber.com/fehmi-koru-sozcunun-sahibi-cemaat-evlerinde-yetisti.html

Pompy diyor ki

" o zaten sürekli pararel der Arka sokakları seyretsin doğruları öğrensin trteyle gitmez bu
Polis baskını Yemez bu ülkeler , arka sokaklar kimin düşürdüğünü biliyorum Fethullah ajansı kanal d ike birlik oldu reytingler düştü , sen fethul ajansı iyi bilirsin çalıştın"

@Harunnn60
küçük gelin olmuşum bu seferde hahaha

aman allahım @xemrexxx e kaçıyorum ben 😱😱😱 @destere kıskanclıktan millet vekiliyle ortak iş yapıyor ama benim emreye kaçmamla desterenin millet vekiline gitmesini anlamadım ben

Bende anlamadım ama Emre ye kaçmanin sebebi destere den bunalman o yüzden

Pekte yorum yapacak halde değilim,ama yinede iyi olmuş iyiye gidiyo senaryo ,bizlerde varız