Halkın Polisi 81.bölüm

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Bu bölüm @pompy nin ricası üzerine açılmıştır kesinlikle bana ait değildir
Senaryo Pompy
Yapımcı : Pompy

HALKIN POLİSİ
-81.BÖLÜM-
pompy

Barışçıl eylemde ölüm 😱
Gerçekleri örtenlere karşı protesto yapınca Polise her eylemde silah kullanma yetkisi verildiği ama bunlardan biri terör örgütünün kardeşidir zaza kurtuluş
zaza sadece barışçıl protestolara destek verdi diye liseden atılmıştır ardından
ardından çevik kuvvetin müdahalesi ama silahlı olur silahzızlara vurur ve zaza kurtuluş kafasından vurulup ölmüştür. savcı beyazsoy ise bu olayı araştırmakla görevlendirilmiştir.

bunu yayınlıyan basın abisinin duymasına sebep olur olay yerine Rıza baba ve ekibi geldiğinde
Valim bilmiyoruz amirim galiba örgüt içi infaz kimliğini bile bilmiyoruz
Mesut bu örgüt işi infaz değil adli tıp bakacak ama baya uzun sürecek resmen parça parça ayırmış etlerini ve yakmış sanki bişey aramış gibi kimlik bile yakılı Mesut nerden çıktı bu olay böyle Murat bir dakika bu beyin tanıdık geldi zaza kurtuluş bu tekinlerin okulunda abisi dersan kurtuluş yani yandık , savcı beyazoy bu işin peşini bırakmayacağım der

beyazsoyun karısı Ayla öğretmenin ve bütün öğrencilerin başı belada 😱
dersan kurtuluş okul dağıldığında neyle karşılaşıtıklarına şaşıracaklar geliyor bomba koyduğumuz belediye otobüsü o he durdu öğrencilerde çıkıyor o bombayı koyanda çıkar ve uzaklaşır bomba patlar Milli eğitim bakanlığından gelen müfettiş öldü hemen polisi arayın acil benim kardeşim barış barış dedi siz okuldan attınız yukarıdan gelen emirle barış bozuldu

Uluslar arası terör örgütünün ve küçük gelin Çiğdemi kurtarma operasyonu devam ederken bide bu çıkar üç olayada yeteriz buna turan amir ve ekibi bakıyordu ama bu bombalı saldırıda sıra turan amirdedir eski düşmanlarından başlar ama iş iyicesine karışır ,Ç,ğdem yediği dayaklardan sonra emreye kaçar

çiğdem emrein yanında huur bulurken , bu olayı gören destere milletvekilleri ile planlar yapar.
Milletvekilinin siyah maskelilerin saldırısına kurban gider milletvekilide
bunlar peşimizde olduğumuz adamlar hepsinin durumu çok kötü resmen diri diri yakılmışlar adamlar siyah mont siyah pantolon siyah şort ve maskede siyah yani zaten gece bu öyle bir ekip siyah maskeliler düğünü patlatır ama ilk önce aşiretin küçük gelinini kaçırırlar
uluslar arası terör örgütüde barışçıl bir ABD siyahi genç protestosunda taksimde olan ama bu bir bomba patlamasıyla kana bulanır 😱 gözlemci bu sırada taksime giderken bu olay krşısında şok geçirir , alper bombanın etkisiyle savrulur 😱 olay yerine ulaşaan beyazsoy görüdüğü manzarada şok geçirir

81.Bölümün sonu - pompy

@beyazsoy @Cengo @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @kvp-medya @aserat54 @yigit_00 @Nisa @Çiğdem- @destere @xemrexxx

eskiye göre daha toparlanmış ama olaylar araısnda bag yine kurulmamış.

okudum yahuu. ama millet sıkıldı benzer hikayleri okumaktan .birde sürekli senaryo yazdırıyor birilerine @pompy yeter artık zaten hepsi aynı iismini değişimce değişmiyor dizi)))
vallahi ben ikna edemedim

illede yayınlayın diyor birde senaryoşarında gönderme varmış beyazsoy bulsun diyor , ben birkaç tane buldum

@Harunnn60 Ben hikayenin diğer bölümlerini okumadım. bu bölümden başlasam hikayeyi anlar mıyım?

Ee biri oku, anlarsın, diyor. Diğeri okuma diyor. Ne yapsamki şimdi?

vallahi ben ikna edemedim

illede yayınlayın diyor birde senaryoşarında gönderme varmış beyazsoy bulsun diyor , ben birkaç tane buldum
çok var, hepsi alıntı zaten gerçek olaylardan senaryo yazıyor kendi özgün bir senaryo yazmıyor ki zaten. biz de onu bu yğzden eleştiriyoruz )))

Okumuyorum o zaman?
oku okursan bişey anlamazsın , vaktin senin cebinde olur kararını seç

@beyazsoy @pompy diyor ki
1.sezon 10 temmuz 2013 1.bölümüyle başlayıp toplamda 9 ay 70 gün ara veren halkın polisi sezon finalini 50.bölümde 31 temmuz 2014 te yaptı 2. sezonu ise 51.bölümde başlayıp hala devam ediyor çalış seninde olun hep kıskn

Okuma sayısı neden düşmüş sor bir pompye)) bomaba patlar ölüyü kiymalara ayırırlar olmadı ateslerde yakar( cehenneme gönderme yapıyor olabilir)))) tecavuz taciz olmadı etleri çiğ çiğ yedirme olmadı zaten yanmıştı kizartip yedirme. Sözcü(gizli cemaat) Hükümetin bu hafta ne ile suçlamış onla siyasi si gönderme. İyi polisler pompy bin polis yanlışlıkla kotu bir şey yapsa hükümet yaptı demeler. Hikaye bu ezberledik artik

@beyazsoy pompy diyor ki

"ben doğru taraftayız sen öbür dünyada napalım geziye sorma"

@beyazsoy pompy diyor ki

"ben doğru taraftayız sen öbür dünyada napalım geziye sorma"
herkes kendini doğru tarafta sanır önemli olan inadıkların ne kadar senin olduğu ne kadar başkasının kuklası olduğundur. arkana bir bakmış sözcü gazetesinin kuklası olup çıkmışın)))