Hangi mesaj için smiley arıyosun? Anlamadım
Hangi mesaj için smiley arıyosun? Anlamadım
Senaryo için @XanTierHangi mesaj için smiley arıyosun? Anlamadım
Ne yapıyım Sivastan gol gelmeyince öyle yaptım büyük tuvalet sebebiyle deseydin barigüvenlik görevlisi telefonla konuşurken top ona çarparak ağlara girer
Hakem gülmekten golü verir ve herkes maçta gülmekten altına yapar maç iptal edilir
Bkz. b*ktan sebeple maç iptal etmek.
aaa @eskici sen kafana oklava yemeden gelemiyormusun forum iyice oklava arsızı oldu ayoll@Çiğdem- @Çiğdem- @ozgur2113 @xBUGRAx k @MayısKralı @eskici ve @Harunnn60 ı getir @FaJi yi de
@Tolstoyevski @Sherlock
aa bakalım hedef kimHalkın Polisinde ekipten saklanan terör saldırıları en son bir önceki olay üsküpte Filip arenada Fenerbahçe stadyumdayken vardar patlama olacak için geç çıkmıştır ve saldırı olur uefayada bildirmezler aslında terör saldırısıymış hedef kim belli değil @Çiğdem-
@Billy Kane Fenerbahçenin dikkatimi dağıtan olay
aa bakalım hedef kimHalkın Polisinde ekipten saklanan terör saldırıları en son bir önceki olay üsküpte Filip arenada Fenerbahçe stadyumdayken vardar patlama olacak için geç çıkmıştır ve saldırı olur uefayada bildirmezler aslında terör saldırısıymış hedef kim belli değil @Çiğdem-
@Billy Kane Fenerbahçenin dikkatimi dağıtan olay
Yoksa Fenerbahçenin dikkatimi dağıtsın diyemiaa bakalım hedef kim
aa bakalım hedef kim
Beşiktaştan uzak durda fener olsun evetYoksa Fenerbahçenin dikkatimi dağıtsın diyemi
Zaten bu olay gerçekte olmuş Avrupa maçındaBeşiktaştan uzak durda fener olsun evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?