YS Halkın Polisi 8.Sezon 6.Bölüm (243.Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,391
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
search
Kanal Yenisu

Halkın Polisi
243.Bölüm
1.Sahne
Emniyette olan patlamada koridorlar harabeye dönen
koridorları elektrikler açılıyor kapanıyor
Adamların hepsi aynı anda pusuya düşmüş
Ali ozan müdür ve ekibi pusudan kurtulur bahar komiser çatışır Ali ozan müdür Aylin komiseri pusu altından kurtarır
Emniyette ölen yoktur
Bahar komiser babasını görür emri veren o olduğu anlaşılır peşinden koşarlar yakalayamazlar.
2.Sahne
Harun başkana 5.000.000 euro para teklif eder Harun kabul etmem gel adamları basar bunun bedelini ağır ödeyeceksin der Konsey
3.Sahne
Türk telekom arenada Gs-Sivas spor maçında maçın oynandığını fark etmeyen bir güvenlik görevlisi ceza sahası içindedir korneri kullanan Sivas Spor top güvenlik görevlisi telefonla konuşurken top ona çarparak ağlara girer
Hakem gülmekten golü verir ve herkes maçta gülmekten altına yapar maç iptal edilir
4.Sahne
Harun maça gider hedef harundur
Beşiktaş-Bursaspor maçı başlamak üzeredir
Konsey Lideri Çektiğimiz eziyetleri onlara misliyle odeteceğiz gün ölen arkadaşlarımızın intikam günü davamız gibi sizde ölümsüzsünüz artık çevik kuvvetin hem araba sürer bomba patlayacakten ali ozan müdüre vurarak ve roket atar lı saldırı çatışma çıkar Aylin komiser babasıyla karşılaşır çatışırlar ama bahar komiserin babası kaçırır
Teroristler vodafone park tan çıkamazlar bursaspor un taraftar kılığında gelmişler
Daglardada ve şehirde kayıp veren
Mesuta telefondan mesaj gelir ben bir hayalet gibiyim karanlık gözüm ben sizi ben bitirecem düşman nerden onu bilemeyeceksiniz
Cengiz uzak durun Ali ozan müdür ve ekibi bayramda kan akacak yoksa
Aylin komiserin babası ve bahar komiserin babası bizden uzak dursun yoksa acımacağız Bahar komiser ve Aylin komiser durmayacağız unutma biz bunu onur konserden öğrendik.
30 ağustostaki saldırıyı engellerler
Kasap olan eski örgüt başkanı ekibe deve verir ekibi de kasaptan toplamıştır
Ekibe kuzu yerine deve yollar bir mesaj gelir havadan ekibe kafa düşer insanları kuzu niyetine kesip yollamışlar
Ali ozan müdür yok artık başımız dertte adam cevher Şanlı çıkti
Maskeli vampir kod adında olan Süha başkomiseri sırtından bıçaklar
RİO FRAUCHIO Sen ha
Tanıdın demi tanırsın tabi sen ne kurtsun kanımızı kimler döktüler hepinizi tek tek öldürecem hepinizin kanını içecem ve kafasından vurur bayramda ölür emekli başkomiser süha

243.Bölümün sonuhttps://m.youtube.com/watch?list=PLDvTJ7wo8byYCa793S3PtycfphgzglvJR&params=OAFIAVgG&v=RT28PLqFA6Y&mode=NORMAL

search
@xantier

@Yiğitt
@xBUGRAx

@ozgur2113
@S.G.A.T.

@MayisKralı
@sokak sanati
@Harunnn60

@ömer karataş
@eskici

@S.G.A.T. @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanatı @ömer karataş @XanTier
@mrt-06 bilgisayar çöktü ipad den afişi koymadım müziği de MayısKralının yapımı olan Yıldızlar Yarisiyorda ya tamam mı devam mı mücadelesi S.G.A.T. Çiğdem ve sherlocktan ikisi veda edecek biri finale çıkacak @Sherlock @MayısKralı yarişman için reklamı yaptım dizinin arasında yapacaktım bilgisayar bozulmasaydi kusura bakma @mrt-06 bilgisayara beddua ettim fenerbahçe yensin bilgisayar bozulsun dedim fenerbahçe yendi bilgisayar bozuldu mrt-06

@S.G.A.T. @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanatı @ömer karataş @XanTier
@mrt-06 bilgisayar çöktü ipad den afişi koymadım müziği de MayısKralının yapımı olan Yıldızlar Yarisiyorda ya tamam mı devam mı mücadelesi S.G.A.T. Çiğdem ve sherlocktan ikisi veda edecek biri finale çıkacak @Sherlock @MayısKralı yarişman için reklamı yaptım dizinin arasında yapacaktım bilgisayar bozulmasaydi kusura bakma @mrt-06 bilgisayara beddua ettim fenerbahçe yensin bilgisayar bozulsun dedim fenerbahçe yendi bilgisayar bozuldu mrt-06
Keşke yenilseymiş o zaman Fenerbahçe :(

Halkın Polisinde Urfada Ask Olayı urfada bir erkek öğrenci bir kızla el ele tutuştu diye aşiret ölüm emrini verir o iki aşık için Aşiret onu ağanın toronuyla beşik kertmes yaptı Can ağa daha 11 yaşında bebekten poposuyla testi kırdı diye. @Çiğdem- @Harunnn60

Halkın Polisinde Urfada Ask Olayı urfada bir erkek öğrenci bir kızla el ele tutuştu diye aşiret ölüm emrini verir o iki aşık için Aşiret onu ağanın toronuyla beşik kertmes yaptı Can ağa daha 11 yaşında bebekten poposuyla testi kırdı diye. @Çiğdem- @Harunnn60
o nasıl oluyor cnm :F