YS Halkın Polisi 8.Sezon 5.Bölüm (242.Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,392
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

Halkın Polisi
242.Bölüm
Ekip Konseyin Peşinde Konseyde Ekibin Peşinde
Ali ozan müdür ve ekibi bu olayın sorumlusu bir Polis olduğunu öğrenir Cahit komiser
Ali ozan Müdür daha önce yakalamış ama Mahkeme serbest bırakmış ve polisliğe geri dönmüş
bunu yapan kimse bunu polisliğe geri alan kimse onlar sorumlu

Ali ozan müdür biliyordur Sultan Bankası Rıza baba ve ekibi basacakten o bankayı basarlar ardından
Rıza baba ve ekibi Kartal İlçe emniyet müdürlüğü Asayiş büro amirliğinde göreve başlayacak.
Ali ozan müdür yok artık bu işin içinde bir iş var
Merhaba ben cengiz bu işten uzak durun Ali ozan müdür bu iş bizim işimiz Mitin işi bu başka işler var bu işte bilmediniz bir dükkana girip dengeleri bozmayın dağıtmayın ortalığı
Ali ozan müdür burda bunlar bizim işimiz dosyayı kapatmayız
Cengiz dosyayı elinden alırım bir telefonla önüme çıkma sende ekibinde bu iş bizim
Dosyayı elimizden bile alsanız illaki çarpar bize bilin bunu Yukardan bir telefonum çalsın o cahit komiseride koruduklarınızı tek tek alırım
Cengiz görüşecez merak etme
Konseyin peşinden giden Ali ozan müdür ve ekibi bulduk izlerini aferim Ali ozan müdür ve ekibi burda
Cahit komiser bittiniz deşifre olduk çatışma çıkar bunun tanıdığı bir ekip bodrumda aslında acıtacak bir yer var Aylin komiser Aylin komiser hemen emniyete polis kılığında girerler aylinin oturduğu masanın altına bomba koyar
Hüsnü başkomiser yok artık ben komadayken neler oldu bir bilsen ortalık yangın yeri
Aylin masaya oturur
emniyet görünür bomba patlar.
242.Bölümün sonu

@eskici

@Sokak sanati

@Mrt-06

@MasacRe

@Sherlock

@Çiğdem-

kısa olması iyi olmuş cnm tarkan şarkısıda
yine yangınlar bombalar mahşer yeri olmus bölüm

kısa olması iyi olmuş cnm tarkan şarkısıda
yine yangınlar bombalar mahşer yeri olmus bölüm
bir fantastik dizide bile ölümle 5 reytinge ulaştık Adalet peşindeyle
Sihirli hayatlara mutlaka destek olacak fantastik dizi lazım yada halkın Polisine Yazın bir romantik komedi yazıcam @destere gateway demesin

bir fantastik dizide bile ölümle 5 reytinge ulaştık Adalet peşindeyle
Sihirli hayatlara mutlaka destek olacak fantastik dizi lazım yada halkın Polisine Yazın bir romantik komedi yazıcam @destere gateway demesin
Senin romantik komedilerdede bomba patlıyopr cnm

Söz verdiğin diziyi Atacana verirsen 10 Aralık faciasında olan maç varya Beşiktaş bursa adamlar korkudan maçı 19 a almışlar onu işliyememiştim Konsey beşiktaşın stadında aynı versiyon yapabilir
Sen bence o diziyi yayınla bende @Çiğdem- biliyorsun senaryomda yaparım diyorsam yaparım örnek harun olayı bakmadı
Kutup ayısına attım @Çiğdem-

Senin romantik komedilerdede bomba patlıyopr cnm
onda bomba yok Aşk romanıda Aşk yangını gibi

@Çiğdem- eğer @Harunnn60 bakmazsa ve yorum atmazsa 1 hafta süresi var beşiktaş-bursa maçı var hazırda

Son düzenleme:
Ben sana polisiye yazacam cnm

fantastiği atacan demişti bana yap diye cnm ben sana bir polisiye yazayım hem kanalına uygun olur 1.sezonu 10 bölüm olur sanırım çember tarzında birşey düşüneblirim bakalım
olur o tarz @Harunnn60 bakmazsa 10 aralıkta bir patlama olmuştu onun benzeri engellemeye çalışacaklar harun bakarsa engellenicek bakmassa aynı şekilde patlama olacak