Halkın Polisi - 78. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
78.Bölüm

Banka soygunu ve cinayet var !

(Rıza amir ve ekibi radikal islamcıların peşindedir olan olaylar ise çok fenadır.)
Rıza Amir : Hazır olun büyük operasyon yapıyoruz..

( Rengin ve Burcu telefon sinyaliyle bulunur ve takip edilir radikal islamcıların evi bulunur ve çatışma çıkar Rengin ve Burcu yakalanır )

(Bir milletvekilinin kardeşi müşterilerini rakip bankalara kaptırmaya başlar ve en son ki yolsuzluk baskından milletvekilinin kardesinin baskası büyük darbe alır.
O da bunun intikamını almak için o polisleri takip eder

Banka soyulur , silaha davranmaya çalışanlar vurulur...

Susturucuyla kasayı çalan soyguncular bankayı kundaklar... )

Bir insaattaki çalışan yaşlı bir adam insaatta betonun altında kalarak ölür ve insaatın patronu tutuklanır.
Adliyedeki savcı açığa alınır , avukatın bürosuna baskın olur dosyaları yakılır sahte dosyalar götürülür ....)

(İşleri karıştıran bu durum Mesutun bar baskınında milletvekilin kardeşini gördüğünde olanlar olur.
Milletvekilinin kardesi göz altına alınır..)

Mesut : Bankayı sen soydun dimi ?
Milletvekilin kardeşi: İftira hemen abimi arayın )

Arif müdür: Efendim millet vekilim kız kardesiniz hapishanede gelip görmek istersiniz diye düşündüm.

Milletvekili: Bu işten vazgeçin
Arif müdür : Asla

Milletvekili : O zaman görüşecez Arif müdürüm

(Türlü olaylardan sonra Metin ve Tunç okuldan atılmıştır.Zeliha üniversiteden atılmıştır Fatihte devlet lisesinden atılmıştır.
zelihada üniversiteden atılmıştır
Cerense ne emeklerle gittiği okuldan sebepsiz yere ayrılmıştır )

Arif Müdür Hatay Emniyet Müdürlüğüne sürülür sebebiyse özel bir ekiple iç içe girmesiydi.

Rıza amiri açığa alırlar.Engin başkomiseri Tunceliye sürerler.

Hüsnü: Hazırlanın bu işi çözecez kimse bizi durduramaz
katil ve hırsız olan yukarıyı ne kadar tanıyorsa tanısın bize fark etmez bize bulaşan yanar...

Mesut : Eğer adaletin peşindekiler sürülüyorsa demokrasi hiç gelmemiş demektir.

Murat : Bu burada bitmez düzen hep böyle zaten ama biz bunun intikamını alacağız..

Sinan : Böyle adalet olurmu
Elif : Olmaz
Leyla : İş daha yeni başlıyor
Muzo: Evet öyle Leylacığım..)

Deniz :Noldu Ceren ha noldu neden bu kadar üzgünsün ?
Ceren : Okuldan atıldım. ..
Deniz : Ne Whatt what ne ?! ?!
Sen ciddimisin neden ?
Ceren : Valla bende bilmiyorum Çiğdem diye bi kızla oturuyorduk onu tanimaya çalışıyordum ama birden bire bana gülmeye başladı daha sonraysa müdür geldi ve "Okuldan atıldınız " dedi ben yerin dibine girip "Neden " diye sorarken sanki Çiğdemde okuldan atılmamış gibi gülüyordu.

Deniz : O zaman o okula bunun hesabını soracağız o Çiğdem denen kızlada bi daha görüşmeyeceksin anlaşıldı mı ? Anlattığına göre onun acil Bakırköye gitmesi lazım çünkü....

78.Bölümün sonu

Duzenleyen : cookies
Son diyalog @cookies e aittir

@Çiğdem- @gözlemci @gizem ak @kvp-medya @populeoo @Nisa @aserat54 @Yiğitt @beyazsoy @Harunnn60 @yigit_00

Bu arada buradan duyurayim @Çiğdem- le sunacağımiz "KURABIYEYLE FORUMUN İÇİNDEN" çok yakinda Favoriforumum.net te

Son düzenleme:
Acaipp güldüm

UYARI ! UYARI ! UYARI ! Düzenlemedigim yerler :::: Bu yazıyı görünce bitme noktasına geldim,hayır baktım attığım senaryo bu bu değil
çok iyi çevirmişsin ama sonu kalmış

Evet super cevirdim ama kafam agrimaya baslayinca biraktim

O uyariyi @beyazsoy ve @Çiğdem- icin koydum

Son diyalog bana aittir @gözlemci @Çiğdem- sonuna kadar duzenlenmistir son diyalog bana aittir okuyun (ozellikle son diyalogu ve bana yorum atin
)

çiğdemin küçük gelin olması her şeyi karıştırmıştır okuldan atılmayan çiğdem Aşiret ekibin başına büyük belalar açmıştır heyecanlı ve dramatik bölümüyle salı ve cumartesileri favoriforumumda

@Çiğdem- @cookies @kvp-medya @Harunnn60

Not: pompy etiketlememi ve fragmamı paylaşmamı istedi
iyi seyirler