Halkın Polisinde Ankaradaki Amirlik sınavına canlı bomba olmuş bir polis devlet lisesini patlatıyor Ekip Ankarada olan patlamadan sonra Zahide müdürün kızı leyla başkomiser ağır yaralı e Aslı başkomiserde ağır yaralı Alo rıza baba aaa leyla candaş komiser başkomiser oldum SİZİN BAŞKOMİSER YARDIMCISI PATLADI aMA ALİ OZAN MÜDÜRÜN EKİBİNDE BAŞKOMİSERDE PATLADI HEMDE Amirlik sınavında
Ali ozan müdür siz durana kadar Hiç bir zaman ülkenizede şehrinizdede rahat yok artık Ölümsüz DÜŞMAN @Çiğdem-
@eskici @destere
@MayısKralı
@Harunnn60
@destere
@eskici
@Çiğdem-
q
@MayısKralı
@vadikızı
@cookies
@Çiğdem-
@beyazsoy
@destere
@eskici
@vadikızı
@destere
@eskici
@Çiğdem-
@Çiğdem-
@Çiğdem-
@Harunnn60
@vadikızı sen @Çiğdem- imentionlarmısın benimkilerini bozmuşlar
@vadikızı
Evet Ankarada sınavı patlatıyorlar Amirlik sınavınıbu fragmanmı oluyor pompy ?
yeni sezon başlayana kadar özleminden ölme diye her gün fragman paylasıyor ayoll çocuğa teşekkür et bencebu fragmanmı oluyor pompy ?
teşekür edeceğim ama final bölümünü yayınladıktan sonrayeni sezon başlayana kadar özleminden ölme diye her gün fragman paylasıyor ayoll çocuğa teşekkür et bence
hhahaha ayy ömrümüz yetecekmi bakalım cnm ben foruma geldiğimden beridir 3 yıldır arka sokakları yazıyor pompyteşekür edeceğim ama final bölümünü yayınladıktan sonra
hhahaha ayy ömrümüz yetecekmi bakalım cnm ben foruma geldiğimden beridir 3 yıldır arka sokakları yazıyor pompy
aaa sen orphan blac izliyordun sanırım @pompy geçen yıllarda bir senaryosunda beni koydu ve yumurtalarımı çaldılar senaryosu yazdı sonra orphan blacın yeni bölümünde helenanın yumurtalarını çaldılar ayoll çocuğu amerikada takipe diyor sanırım bukadar tesadüf olamaz 😱😱😱ama dediği herşey birebir çıkıyormuş anlatılanlara göre (çünkü ben konulardan bişey anlamadığım için ne çıkıyor ne çıkmıyor tam bilemiyorum)
aaa sen orphan blac izliyordun sanırım @pompy geçen yıllarda bir senaryosunda beni koydu ve yumurtalarımı çaldılar senaryosu yazdı sonra orphan blacın yeni bölümünde helenanın yumurtalarını çaldılar ayoll çocuğu amerikada takipe diyor sanırım bukadar tesadüf olamaz 😱😱😱
Hhahah ayy karıştırma orasını bende pompy ajan çıkabilir baksenin yumurtaların akıbeti noldu devamını getirmemişti pompyonlar kırıldımı yoksa onlardan yeni yeni hogathalarmı çıktı orasını bir türlü öğrenemedik
Hhahah ayy karıştırma orasını bende pompy ajan çıkabilir bak
oo tamamen güncel hayata göreayarlıyorçocuk kendisini senaryosunu bravo cnm @destereHalkın Polisi vodafone arena ve patlamalardan dolayı Halkın Polisş 31 Arlaık ta yayınlanıcak ve 7 ocak cumartesi yayınlanıcak ardından bir haftalık ara bütünlemeye kalırsam @Çiğdem-
@Harunnn60
@destere
@emree-29
@MayısKralı
@vadikızı @eskici
ACABA NEDEN BUKADAR GEÇ SAATTE GİDİYOR BİLDİRİM TELEFONDAN BAĞLANAMIYORUMoo tamamen güncel hayata göreayarlıyorçocuk kendisini senaryosunu bravo cnm @destere
forum sorunlu cnm bu aralar
Fark ettim senin yumurtaları çiğ çiğ içirip zehirlicekler içine kene ve çeçe sineği zehri koyupforum sorunlu cnm bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?