Halkın Polisi 58.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,556
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
58.Bölüm
Tilki aşireti iyice bağlanmıştır ve bu Ali ozan Amir mesut ve hüsnünün yaptığı hiç hoşuna gitmez Mehmetcan ve ekibi iş başına düşmüştür Avukatlar Adliyeden çıkan savcıyı ve Avukatı takibe alırlar Başak takipdedir okulun ordan takip ederken Tilki aşiretinin toronuda işi bitirmek istiyor ama Mehmet can ve ekibi Takibe başlar araba kaçırarak çatışma çıkar fark edince ve polise pusu kurarlar Ali ozan amir ve mesut hüsnü gelir bu çatışma sonucunda Tilki aşiretinin toronu ve eşleriyle beraber yakalanır
ender ağada ölmüştür Aşiretin başı Kendal ağadır celaleddinle bu sahte rüşvet olayını ayarlar
Sinem: hal ederler tamam mı okanın izini bulurlar bu olaydan önce ve okan ölür ama mehmetcan bombanın üstüne atlar şirin bombayla beraber okanı patlatır şirin mehmetcanı kurtarmıştır
O sahte rüşvet olayını ortaya çıkaran bonzai mafyası Atılgan çayoğlunun sevgilisi yakalanır elazığlı adam ölür ve başkanıda yakalarlar suç üstü
çiğdem ve Rıza baba serdar müdür Arif müdürün çıkacağını öğrenince rüşvetlede diploma kazanmadığı anlaşılınca çıkan kavgaya müdahale eden Çiğdem için aslında bu bir tuzakttır okuldan çıkarken Rıza Baba Çiğdem serdar müdür ve Arif müdür ama duramaz freni yoktur arabanın araba şıkıştırınca benzinciye çarpar ve şöför Çiğdemi vuruncada kafasından araba patlar
58.BÖLÜM SONU

Son düzenleme:
İlahi yani mehmetcanın diziye benzemiş çiğdemin kafada da araba patlamış bu kız aranan başrollerden biri :D

Pompy yine karıştırmışsn ortalığı :F
Kaç kez söyledim yazı düzeni dikkat artık :)

İlahi yani mehmetcanın diziye benzemiş çiğdemin kafada da araba patlamış bu kız aranan başrollerden biri :D
başıma gelmeyen kalmadı vlla korkarak okuyorum pompy senaryolarını 🙂🙂
aaa bu arada @pompy gözlemci artık geldiğine göre onuda senaryolarına tekrardan dahil etmeye başla bir sürü çorap ör başına :kiki::kiki:

başıma gelmeyen kalmadı vlla korkarak okuyorum pompy senaryolarını 🙂🙂
aaa bu arada @pompy gözlemci artık geldiğine göre onuda senaryolarına tekrardan dahil etmeye başla bir sürü çorap ör başına :kiki::kiki:
Niye böyle şeyler söylüyorsunda benide alet ediyorsun bu oyuna :)
@gözlemci başına öyle bir bela örcem sen şaşırcaksın @Çiğdem-
Amann diyim bana pek bulaşma hem ben daha foruma alışamadım 😛

Hep senin başının altından çıkıyor :bağır: şimdi kafama füze mi düşer,belediye otobüsümü yuvarlanır üstüme bilemem
olacaklar Xemrexxx cigdemin babası
Tuğçe üstün Cigdemin annesi
Tuğba derici cigdemin kuma annesi
Cigdemin Besikkertmesi
yatutarsa
Asık olanlar cigdeme
Abay gözlemci destere

aaa sende çığlıkta aynısını bize yapıyorsun hergün bıçaklanıyoruz :kiki::kiki::kiki:
Senin yerine bakasın buluruz sen kurtarıcı olursun 😛

olacaklar Xemrexxx cigdemin babası
Tuğçe üstün Cigdemin annesi
Tuğba derici cigdemin kuma annesi
Cigdemin Besikkertmesi
yatutarsa
Asık olanlar cigdeme
Abay gözlemci destere
iyi en azınd aşığız başıma birşey gelmesinde çiçek göndersem yeterlidir :D