Halkın Polisi 52.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
BAŞLIK VE NAMUS CİNAYETİ
Sahne 1
Zonguldakta oturan bir aile Elazığlı bir aile karadenizli kızı istemek için yola koyulur Ama işin içine başlık Parası girince işler karışır silah çekerler çatışma çıkar karadenizli polisler olaya müdahale ediyim verken vurulurlar Polis katliamından sonra ve bodruma nakil yapan Aileyi öldürmek için izini bulan Elazığlı Aile
Hastahanedeki doktoru rüşvet vererek ayarlar ardından hastahanenin elektrik kontağını arızalı olanla değiştirir ve o Arıza ve yangın çıkartır ve hastahaneyi patlatır ve o zonguldaklı aile Yangında kül olur doktoru öldürür ve yakar plajda plajıda yakar kum zannederler ilk başta Gündoğan jandarması ama oraya gelen bir köpek kemik bulur insan kemikleridir yanan
Şirini göz altına alan Yunan askerleri Terör örgütünün lideri Varnova Helengeçin adamları Çiğdemin oturduğu restaurantı patlatır arkadaşlarıyla bir karadeniz bakıcısı tam bir psikopattır her yerdeki felaketin başında olan çocuk bakıcısı ama felaketler bununla bitmez
Varnova Helengeç Bodrumda yakalanır Şirin karşılığında Varnova Helengeçi ister Yunan Hükümeti
Ama Şirini Yunan adasından kaçırmak için Türk askerleriyle bir olup Rıza Baba ve ekibi Şirini ordan kaçırır Tekneyi patlatırlar Rıza baba ve ekibi kurtulur Ali ozan ne oldu Amirim gördüm Aylin başkomiser sayesinde kurtuldunuz Varnova helengeçi kaçırmak için ama o sırada vurulup patlar ve Yunan örgütlerini geri çekerler ve o Zonguldaklı ailenin cesetleri bulunur ve o gün doğandaki jandarmaya pes derler bunu yapan belli değilmi in san koskoca gündoğan plajını ve teknelerini patlatıyor ve Diğer plajıda ve gÖREN duyan yok çünkü şahit yok bide Ali ozan Amirin kuzeni avukattır ve böylecesine iş başına düşer
ve olanlar olur psikopat çetesi çıkar ardından Rıza baba ve ekibi ve Ali ozan
Varnova helengeç Polis tarafından öldürülür ve şahitleride ölür tam savcıya çıkacakten kumları çıkar nezarette çıkan yangın emniyeti sarar itfaiye gelip söndürür ama olanlar olur ve Çiğdem istanbulda komadadır
52.bölümün sonu

Çiğdem komaya girmiş 😱
Güzel olmuş , eline sğalık pompy :)
Keşke birazcık daha kısa tutsaydın.

Pompy o kadar patlama ve yangında kemik nasıl sağlam kalır aklın alıyor mu))) hem Elazığlı aile patlatirsa tam patlatir

Yakında cesetini elektrik tellerinden topluycaz :F
ayolll sen yokken forumda @destere ve ben üzerinden konu yapıyordu
benim organlaırmı çalıp gömmüşler beni pomoy diyorkı sen ölmedin diyor başka bir bölümde ben topraktan çıkıyorum destere buluyor beni bana senaryo gereği organ vermesi yada bulması gerekiyormus @destere geldi konuya diyorkı ben organ falan veremem çiğdeme ben kaçıyorum diyor hahaha :kiki::kiki::kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar