Halkın Polisi 5.sezon Yakında

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Istanbulda ve herşeyi düzeltmeye çalışan bir ekip engin büyük elçiye kızıyor
Hakkarideki şehitlikteki bombalı saldırıdan kurtuldularmı seri katilin planî ne
Antalyadan gelen ekip muzo ece onur leyla deniz başkomiser yardımcısı dir engin müdür yardımcısıdır istanbuldaki ekibin Rıza yaşıyormu hepsi mitin oyunumu derin işlerde kullanılması için ve ortadogudaki bir operasyonda zemininde patronu varmı terör örgütünün merkezi neresi@Harunnn60 @Çiğdem- @beyazsoy @Harunnn60 @Yiğitt

karışıkta olsa en iyi dizin bu vlla öyle değilmi @Harunnn60

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer ozan komserdir))

Ozan komiser yok onu başka diziye attım 2017 de yaz dizisine
Rıza baba ve ekibi hakkaride düzeni sağlıcak kayıhan onları sürdü mekkeden gelen emirle sezon finalinde ise hepsi birden patladılar şehitlikte tabutta ölü yok canlı bomba vardı ve patladı ortada sezon finali yapmıştım @Harunnn60 @beyazsoy

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan komiser yoksa biz de yokkuz))

Ozan komiser yoksa biz de yokkuz))
Ne yapıyım korku filmine dönücek İstanbul da merve komiser ve arkadaşları osmanlı darbesinden kurtarayım derken kayıhan hepsini yaktı ruh katili nimi koyucam korku filmine döner aklımdan geçmedi değil ama mantıklı olurmu

Ozan komiserin ikizi çıksın kardeşi yerine geçsin ozan komiseri olduurenlerden oc alsın. ozan komisersiz olmaz)))

Ozan komiserin ikizi çıksın kardeşi yerine geçsin ozan komiseri olduurenlerden oc alsın. ozan komisersiz olmaz)))
Açığa aldılar yeraltı ekibi açığa alınan polislerden bir yerden bedirhan meselesi bir yerden azmi meselesi bir yerden Haline sultan darbesi
Mantıklı olurmu

Sen sihirli annem izleyen adamsın bu soru mu şimdi))

Ligde şampiyon olduğunuz halde Harunnn60 bakmazsa Beşiktaş ın hepsi senaryoda ölücek 6.ligden yeni oyuncularla başlarsınız artık yani amatör kümeden
Adana demir spor takımıda beşiktaş ın yerine gelecek süper ligte
Galatasaray play off oynamıcak O zaman gruplardan başlıcak türkiye kupasında

Aşk yangınında olucak

@Harunnn60 bak sende şu senaroya reyiz sinirden beşiktaşlıları öldürecek

@Harunnn60 bak sende şu senaroya reyiz sinirden beşiktaşlıları öldürecek
FENERbahçe 9 yıldır şampiyonlar ligine gidemiyor ersun yanal yönetiminde 1.bitirdi ama ceza aldığı için hem de 2 yıl avrupa dan men cezası almıştı
Yani ama dedim ki kolaysa 1.haftaya atın dedim hemde fatih terim stadyumunda insan aynı statta iki defa 4.yıldızı ivan bebek saldırısı oldu terör ihbarı tt Arenaya bombalı saldırı ihbar geliyor