YS Halkın Polisi 485.Bölüm

Keith Long

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
52,046
Reaksiyon puanı
30,089
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Yapım Şirketi: Alder Ve Yenisu media
Halkın Polisi

485.Bölüm

1. **Telefon Görüşmeleri ve Hedefler:**

- Nehir ve Tarık, cezaevinden telefonla haberleşir. Hedefleri Naz, bir komiser yardımcısıdır. Ayrıca Pamir adlı bir komiser ve Tevfik Vuralı da söz konusudur. Tevfik Voralı'nın yardımı isteniyor ve işin içinde müfettişler de var.



2. **Gizli Arama ve Savcı Sevcan:**

- Savcı Sevcan, Tevfik Vuralı'nın oteline gizlice arama izni çıkarır. Ancak başsavcı, bu izni iptal eder çünkü Tevfik Vuralı görünmeyen bir kişi tarafından takip edilmektedir.



3. **Dini Dernekler ve Eğitim Sistemi:**

- 1984 filmindeki "Big Brother" gibi bir durum ortaya çıkar. Dini dernekler ve imam hatip okullarındaki müdürler, devlet ve özel okullardaki müdürler, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleriyle ilişkilidir.



4. **Saldırı ve Patlama Tehdidi:**

- Bir öğretmen, kızla erkek yan yana oturursa evleneceklerini söyler ve buna karşı çıkan bir öğretmene silahlı saldırı düzenlenir. Sınıfta patlatılacak bir bomba vardır, ama okul müdürü Ali Ozan, bombayı dışarıya atar.



5. **Ekip ve Kayıplar:**

- Dini dernekler de bu olayların içindedir. Ekip, bombalardan kurtulur ama Ceyda ve Rüzgar vurulur ve ölür. Tarık ve Nehir kaçar.



6. **Karşılaşmalar ve Tehditler:**

- Elifle ve Muzaffer, karşı karşıya gelir. Damat Ferhat, Aslı başkomiserle karşı karşıya gelir. Ferhat, koruyacağını ve ihanet edenleri öldürmenin hak olmadığını söyler.



7. **Dondurma ve Düğün:**

- Türkiye'de olmayan bir kornetto yüzünden, bir düğün daha yanar. Markası Türkiye’de bulunmayan çikolatalı dondurma İngiliz yapımıdır. Türkiye'deki Milka dondurmalarının karşılığı Dairy Milki'dir.



8. **Son Sahne:**

- Mekanik ses, Ali Ozan müdür ve ekibinin işine karışılması durumunda daha çok düğünün yanacağını belirtir. Bölüm, "1984 yayınlanan Big Brother" filmine dönüşmüş gibi bir hava ile sona erer.

485.Bölümün sonu
@12.Adam @xemrexxx @Angelica @Dosi
@tekin @RüzgarGülü
------

@Angelica
 
Son düzenleme:
Reactions: tekin
türkiyede olmayan cornetto niye düğünü yaktıki ?
bir dairy milki yüzünden ne hale düştük
daha önceki senaryonda tevfik vuralının soyadı başkaydı sanki