Halkın Polisi 47.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
47.Bölüm
Ekibe yeni düşman

Rıza baba ve ekibi görgü tanıkları İle sohbet eder
Ama izini bulamazlar Çünkü hiç bir zaman görülmez.
Ferda birgün gittiği restarauanta suatı götürür

Şulenin sevgilisini öldüren katil şövalye etlerin değiştiğini bilmeyen garson.

Ve kızlar tuvaletine takılan kamera ve bide erkekler tuvaletine ve tuzaklar ve tüneller vardır Ferda tuvalete girince yumakla dolar onları keser sövalye ve ekibi herkesi yakalar.
Hüsnü komser bu şulenin sevgilisi nasıl öldü. Şule yardım edin Tekin ve metin yetişir sosyal medyaya atılan fotoğraf Şule tarafindan.

Şuleyi ambulansa bindirirler kanlıcadan Bağcılara götürürler
Aile hüngür hüngür ağlar sosyal medyadan gösterdiği fotoğraflari ve aynısını Suat ta çeker. Aynı restaurant O zaman başları belada Ah be Ferda cadısı ne geliyorsa senin başının altından geliyor.
Riza bu işin içinde bir iş var o ölenlerin hepsi bu restauranta gidiyor bu tesadüf değil
Mesut hemen onları alır hemen hastahaneye götürür ama büyük bir sorun vardır fena kan kaybetmişlerdir üstünede yanmışlardır
Mesut dikin su etleri Ah ferda kim o cani psikopatın eline nasıl düştünüz Hüsnünün dediği kadar varsın Ferda cadısı ne olacak
Murat eyvah
Zeynep eyvah
Çiğdem oraya gitme dön psikopat caninin restaurantı
Çiğdem ben neresi yeni açıldıysa çok merak ederim
Ali hiç sorma ama kediyi merak öldürür Pınarla ve Aylayı Arabaya al
47.bölümün sonu

Emeğe saygı olarak yorumlamadan beğenmeden geçmeyin

Son düzenleme:
Fena konu değil ama kim konusuyor kim eylem yapıyor kimin duygusu ne anlaşılmasi zor. Şunu biraz düzgün yap

Reyiz okudum da hiçbir şey anlamadım, sonra sakin kafaya okur anlamaya çalışırım.

Fena değil reyiz biraz daha anlaşılır olsa güzel olucak yazım ve düzen konusunda baya ilerleme kaydetmişin

yeni bakabildim kısa ve öz olmus butür senaryolarına alışık değiliz 🙂
🙂
benim rollerimde az ve öz şekilde ilerliyor az görünüyorum ama etkili oluyorum bence