kadın senarist yazıyor irlandada televizyon denetim firması dizi diye geçiyor ceza yokAllah kahretsin onları. Dur diyen yok mu?
Türkiyede böyle yazılmaz @serhatt
kadın senarist yazıyor irlandada televizyon denetim firması dizi diye geçiyor ceza yokAllah kahretsin onları. Dur diyen yok mu?
RTÜK izin vermez, orada yok mu?kadın senarist yazıyor irlandada televizyon denetim firması dizi diye geçiyor ceza yok
Türkiyede böyle yazılmaz @serhatt
onlar rahat davranıyorlar sosyal devlet karışmıyorlar dizilere özgürce yazın diyor @serhattRTÜK izin vermez, orada yok mu?
Bu kadarı da fazla ama.onlar rahat davranıyorlar sosyal devlet karışmıyorlar dizilere özgürce yazın diyor @serhatt
ingilizler işgal etmişti orayı ingilizler çok fazla yasak koyuncaBu kadarı da fazla ama.
Aaa bana mantıksız geldi.ingilizler işgal etmişti orayı ingilizler çok fazla yasak koyunca
özgürlüğe karşı
özgürlük nimettir diye karışmıyorlar diziye
red rock ta oyun yapıyorlar çete oyunu var bu çete her şeyi yapıyor bebekleri pişiriyor mezardan bebek kaçırrııyor @serhatt
adamlar yeraltında dizi çekmeye çalışmışlar ve irlandaca öğretmeyeAaa bana mantıksız geldi.
evet gösteriyorlarPiṣirmeyi gösteriyorlar mı
Sınırı vardır illa.adamlar yeraltında dizi çekmeye çalışmışlar ve irlandaca öğretmeye
ingilizlerin elindeyken irlanda
ingilizler bir yerden irlandayla şavaşıyordu bir yerdende Türklerin kurtuluş savaşı vardı
güç bölüneceği için ingiltere belfastı kaybedebilirdi kuzey irlanda kısmını
ingiltere ve irlanda yunanistan ve türkiye kadar olan bir deniz sınırı yok @serhatt
------
evet gösteriyorlar
------
@Yakamoz-Asi
adamlar yeraltında dizi çekmeye çalışmışlar ve irlandaca öğretmeye
ingilizlerin elindeyken irlanda
ingilizler bir yerden irlandayla şavaşıyordu bir yerdende Türklerin kurtuluş savaşı vardı
güç bölüneceği için ingiltere belfastı kaybedebilirdi kuzey irlanda kısmını
ingiltere ve irlanda yunanistan ve türkiye kadar olan bir deniz sınırı yok @serhatt
------
evet gösteriyorlar
------
@Yakamoz-Asi
izledim uykum kaçtı @Yakamoz-Asisen izleyebildin mi
Çok az 3 mil uzaklığı var @serhattSınırı vardır illa.
Azmış gerçekten.
Yürüyerek geçiyorlar denizden
Deniz çok sığ @Yakamoz-AsiBu İrlandalılar da ne ilginç insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?