YS Halkın Polisi 408.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi

408.Bölüm

Rıza baba katili tanıyordur çünkü eskiden Sena müdürün ekibinde komiser yardımcısı ve

Ona herkesin borcu olduğunu biliyor

Ali ozan müdür araştırırken tanıdık bir isim çarpar Sena müdürün eski ekibinde Rıza soylu

Komiser yardımcısıken hiç bir dosya faili meçhul kalmamış birisi tam pandemi çıkartıcakten o çete kaza eseri ölmüş patlamış

Sarhoş olmuşlar yanlışlıkla benzin içip

Birde sigara içmeye çalışınca patlar

Kaza diye Dosya kapanır

Yine bir pandemi çetesi çıkmıştır ismi vorona virüsü nasıl bulaşıyor ve bunu yapanı bulmak lazım

Bu bir intikam olabilir ne o da cinayet olabilir

Katilin ismi Herman

Öldürdüğü kişinin sevgilisi var ismi Hery

Bu Herman Birde Hery’e aşık

Hery madem bana yüz vermeyeceksin

Senide sevgilinin yanına yollayacağım

Sena müdür ve ekibi Rıza baba ve ekibindeki resmi üniformalı ekipleri sarhoş etmiş ve benzin içmiş gibi gösterir

Kantinci sağol

Ama üzgünüm

Sigarayı yakar bir polisin ağzında havaya uçar

Savcı çok kızar dosyalarınız incelenecek

Ali ozan müdür bunu Yapsa yapsa Sena müdür ve ekibi yapar

Herman Rıza babanın Tuzağına düşer

Yakalanır

Bu iş burda bitmedi Rıza Baba

Ali ozan müdürün tanıdığı savcı geldi

Tamam

Sena müdür daha yeni başlıyoruz yanlış ata Oynadın sen benden eğitim aldın Rıza soylu

Daha komiser muaviniyken bile benim ekibe

Ben seçip aldım

Şimdi müdürüne karşıymısın

Görüşeceğiz yakında Rıza soylu
408.Bölümün sonu
@dosimosi @EmreCan @Forumdash @Angelica @xemrexxx @12.Adam @HeisenBerg
------

@serhatt
------

@slhttnmtl
------

@The_Erinch
------

@xemrexxx yorumun ne

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: xemrexxx
Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: xemrexxx
Halkın Polisi 409.bölüm fragmanı
Bundan 20 yıl önce Rıza babaya verilen görev ilhan atalay başkomiser ve ekibini pusudan kurtarmak
bu Sena müdür ve ekibinin çıkması başka ne olaylara sebep verecek başka neler oldu 20 yıl önce
neden 20 yıl önceden ölen bir oğlunun intikamını almaya çalışan birisi neden ortaya çıkıyor o kim
Mirza rejvan yaşıyormu onun ekibinden kalanlar varmı yoksa mirzayla çatışırken şehitmi oldu yoksa mirza ve ekibine mi çalışıyor
@dosimosi @12.Adam @HeisenBerg @serhatt @xemrexxx @dosimosi @Doğan @12.Adam @EmreCan

Son düzenleme:
Halkın Polisinde Tarihi Sezon finaline Doğru
20 YIL ÖNCE Asayiş özel ekip neden tekrar kuruldu
20 yıl önce Rızanın eski ekibi bir arabaya uyuşturucu koyar ve o koyduğu arabanın sahibide ilyas Tolunayın oğlu Hasan Tolunay ardından nezarethanede ölür intihar diye dosyaya geçer ama şu anda o ekipteki herkesin dokunulmazlıkları vardır hem uyuşturucu hem fuhuş çetesi futbola kadar sıçramıştır Bodrumdayken yakalanan fuhuş çetesi lideri bodrumun gizli ekibi sayesinde ama o çete her yere yayılmış çoktan futbola bile
o fuhuş çetesi merkezinde öyle bir intikam listesi vardır ki o fuhuç çetesindeki merkezdeki lider kim
Sena müdür ve ekibi yakalanacak mı iş yeni sezonamı kalacak @serhatt @Angelica @serhatt @dosimosi @EmreCan @12.Adam @HeisenBerg @dosimosi @12.Adam @HeisenBerg @Forumdash @xemrexxx

Halkın Polisinde Tarihi Sezon finaline Doğru
20 YIL ÖNCE Asayiş özel ekip neden tekrar kuruldu
20 yıl önce Rızanın eski ekibi bir arabaya uyuşturucu koyar ve o koyduğu arabanın sahibide ilyas Tolunayın oğlu Hasan Tolunay ardından nezarethanede ölür intihar diye dosyaya geçer ama şu anda o ekipteki herkesin dokunulmazlıkları vardır hem uyuşturucu hem fuhuş çetesi futbola kadar sıçramıştır Bodrumdayken yakalanan fuhuş çetesi lideri bodrumun gizli ekibi sayesinde ama o çete her yere yayılmış çoktan futbola bile
o fuhuş çetesi merkezinde öyle bir intikam listesi vardır ki o fuhuç çetesindeki merkezdeki lider kim
Sena müdür ve ekibi yakalanacak mı iş yeni sezonamı kalacak @serhatt @Angelica @serhatt @dosimosi @EmreCan @12.Adam @HeisenBerg @dosimosi @12.Adam @HeisenBerg @Forumdash @xemrexxx
Merakla bekliyorum