381.Bölüm
Ali ozan müdür korkunç bir rüya görür
Savcı Yener o çetenin patronu Ali Ozan müdüre saplantılı aşık olan Meltem Ceyda’nın
Kime yardım edersen et istersen adaşıma yardım et kime aşık olduysan o ülkelere öyle bir felaket yağdıracağım hiç bir kız yanına yaklaşamayacak
Savcı Seda vurulur be bir ormanlık alana gömülüp yakar ve bir hoteli patlatır batan tekne hoteli havaya uçar
Nasuh ve Şebnemin öldüğünü zanneden Rıza baba ve ekibi
Entrika yapan Ali ozan müdür
Ali Akdoğan komiserin ve Aylinin evlenmesi
Pınar Akdoğan ve Hakan’ı çıldırtır
Ezgi başkomiser ve Ali Ozan müdür şahitleri
Birde İyice sinirleri oynar
Engin ve Rıza baba pes der
Aslı komiserin ikiz kardeşi hem Aylin komiserin baş düşmanının en büyük baş düşmanını biliyor birde Sude komiserin en büyük baş düşmanını tanıyor
Sinem komiserin kardeşi ve kuzenide Emre Ozansoy
Yeni savcı gelir ekipten şüphelenir araştırmaya başlar Savcı Sena Tehditçi nişanlısı Ümit tehditçi bu ekiple ilgili yalan haber verir
Bir falcıya basan ekip Ali ozan müdüre sakız falında Ezgi başkomiserin resmi görür bu nerden çıktı sen onları bu tuzağa düşürürsün
Cemal biliyor zaten olanları ben onun gibi değilim aldatmam
Kerem Cemal komiserin devresi ve diğer devresi
Ezgi başkomiserin en iyi arkadaşı Cemal benim olacak Bu fotoğrafı Meltem Ceyda’ya verir Ali ozan müdürün yeni sevgilisi diye kandırır sevgilisi olmasada fark etmez yanında kız istemiyorum Ezgi başkomiseri öldüreceğim
İşte ilk önce Çin wuhan büyük ortak sayesinde korona virüsü olan yarasayı buldum çorbaya koydum neden yanında Çinli bir kız Japon Kore
Meksikalı kızla yağmur altında koluna giren kız
Venedik’e gitti ardından Meksika Alman kız ve en son İrlanda ve Türkiye’ye yaydırdım
Tuvaletleri sağolsun İtalyanların
Korona virüsü İçin
Kızları Aşıdan korkutmak gerekiyor bir kız iğneden korkuyor Hermony Perez
Hermony Perez ben yanındayım elini tutar Ali ozan müdür bir yerde ne oluyor sallanıyoruz
Nisiros Volkanı iyicesine çıldırır
Yunanistan canavar çıldırdı
Hayda bir bu eksikti bu savaş demek olabilir çünkü sınır yok bu Karadağ yanardağı tetikleme tehlikesi oluşuyor Bodrum ve Yunanistan birleşebilir
Bu kimin işi bir anda başkomisere
Meltem Ceyda dan seni öldüreceğim her yerine Tuzak kuracağım ya bir bomba ya da bir kurşun
çok yakında görüşeceğiz Ali Ozan müdür benim hiç kimseye bırakmam
Ezgi başkomisere başka kötü haber savcı Seda nın nişanlısı ceza evinden hastaneye kaldırılır ve ordan kaçar
Aycan bizim patron kim ve büyük ortak Kim
Büyük ortak yakında karşılaşıcağız Aycan’ı sağlam tut
Özlem müdür ve ekibi başımıza dert olmadan Özlem müdürü ve Şahin başkomiserin ekibini durdurduk derken yeni bir derdimiz daha var Ezgi başkomiser
Bitmiyor dertlerimiz ve İrlanda polisi Hermony Perez müdürü bizden kapatmıştı dosyayı ekibi sadakatli ona
Organize şube müdürüde bizim tarafımızda
Her yerde adamlarımız var yanlış tarafa çarptılar Ezgi başkomiser ve ekibi
Kerem ve Emre Ozansoy bunlar ne böyle
Büyük ortak Ezgi başkomiseri öğrenir Meltem Ceyda tarafından
Büyük ortakın adı Chuliva Viruscornary ve Henry chake
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @EmreCan @Tolstoyevski @xdragxx @mrt-06 @Çiğdem @kerem @eskici @slhttnmtl
------
Meltem Ceydanin büyük ortağı @mrt-06 @serhatt @Dosi @Doğan
------
@Çiğdem
------
@Alos @EmreCan
Son düzenleme: