YS Halkın Polisi 366.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,323
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
366.Bölüm

Bir gün bir üniversiteden arkadaşıyla ama o erkek bulmaya çalışıyor çünkü ne zaman bir üniversitede bir kız arkadaşıyla otursa yada Avmye gittiğinde en sonda pandemi çıktı yurt dışına gidip bir kıza aşık olunca İsveçte ingilizce öğrenmeye gider yurt kızlar gelir herkese şanştan hindistan Çinli değilken kore değilken onun şanşına italyan isveç alman gelir o kızın yediklerini yemeğe çalışır domuz etli fransız çorbasını

O da ayıp olmasın diye içer christmas yarışına katılır her şey normal giderken bir anda Çinde çıkan korona virüsü yavaş yavaş her yere yayılır İsveçteki yurtta kalır başlangıçta okuldan bir arkadaşı meksikalı ve çinli arkadaşı yardım eder ama onun düşündüğü onun koluna giren bir kız oldumu felaketler geliyor birde yağmur yağıyordur isveçte ardından Östersund ta kahve içmeye giderler bir anda terslik o kahveci bir gün sonra batar bir anda bir gurme olayı kötüler gurmenin ona aşık olan bir platonik kızdan para alıyordur bir gün bir falcıya giderler o falcı yakında başına kötü bir şey gelecek der o sırada silah sesi duyulur o dikkat dağınıklı başkasının vurulmasına sebep olur o na havadan bir mesaj ya onu terk edersin yada ölürsün kız onu terk eder benim çıkma teklimi 14 şubatta kabul etmedi diye o zaman o ülkelerin batıl inancınıda bilmiyordu o erkek başlarına gelen milyonlarca felaketten sonra kazara bir kızla beraber eğitim kampına gitmesi gerekiyordu yataklar iki kişiliktir hotelde 5 yıldızlı hotele giden bir kız mutlaka o erkekten hoşlanır Tanıdığı emniyet müdüründen yardım ister başım dertte bir yerden şantaj çetesiyle uğraşırken bir yerden de bu çıkar aklına bir fikir gelir bu olaylar bağlantılı olabilir ve emniyet genel müdürünü ve yardımcısını ve genel kordinatörü aynı kişi ne işleri var korona partisinde özel görevle gitmişler bakın deşifre olup birde eşleri var bu ne nikah memuru ne alaka bunlar her işi yapmış burası neresi ne bir kilisemi kim bu bir tuzak kamerayla hemen gidin haledin asayiş şube başkanı ne sinyali aldık bu Taksimdeki kilisedemi helikopterle o kiliseye giderler ne çabuk geldiler nasıl görmediniz siz kimsiniz emniyet müdürü özel ekibin burdaki kamerayı buldum görüntünün merkezini bulacağım

Bir 5 yıldızlı hotele emniyet müdürü kılık değiştirerek gider tamam kaynak benden o kızla ve o erkek gelince o emniyet müdürüde bir kızla gider fark edilmemesi için ekip rahat değildir Antalyaya bile haber vermek yok operasyon gizli olacak bu operasyondan kimsenin haberi yok öylemi sizde mi

Bu işi haledip bu ne böyle vay be korona varken hotele gitmek antalya kaş makarna olayı ve beraber pasta yerler

Emniyet müdürüde yanındaki kızda hotelde aynı odada kalmak zorundadır diğer erkek yanındakı üniversiteden olan kız arkadaşıyla aynı odada kalması gerekir beraber yatmak zorunda kalırlar bir bakarlar ne olduğunu anlayamazlar buraya rahat yok aynadan mesaj uyanınca herkes şok geçirir bir halde bulurlar kendilerini iyiki erken kalktın müdürüm ben hissederim kimse ne olduğunu anlayamaz

Bune böyle ardından herkesin görüntüsü internette yayınlanınca sinirleri bozulur Emniyet müdürü bunlar ne yapıyor haklı çıktın müdürüm bu çete bağlantılı bu çeteyle uğraşan herkesi yaktılar lakabi ne

Saruhan büyük patronları lakabı çetelerin babası

Kara Cevahir’in patronu
366.bölümün sonu
@Dosi @Angelica @Gerekli24 @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @Afet Güçverir @Emre Ozansoy @Doğan @haluk792

Son düzenleme: