YS Halkın Polisi 365.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,328
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi

365.Bölüm

İstikamet Bodrum

Hastanenin yanması sonucunda kimse aşıya gidememiş sebep ne saldırı diğer hedefi korona aşılılarını çalıp sahte korona aşısı koymak onun aklındaki fikir aşı diye uyuşturucu enfekte etmek bu değişik bir uyuşturucu ama o uyuşturucunun olduğu yerde yeni bir pandemiye sebep olabilecek bir uyuşturucu

1.Sahne

Emniyet genel müdürün genel koordinatörün hayali arkadaşını istanbul kültür üniversitesinin olduğu yenibosnayı ortak adres olarak verir

Taksiyle ordan istanbul yeni havalimanı dış hatlarına giderler ilk yer Mersin

Turkish airlines ile mersine gider herkes ilk önce pasaportlarını ve vizeyi alır ingiltere vizesi

Irlanda vizesi izlanda vizesi i Estonya isveç norveç finlandiya vizesi

Herkes vizelerini pasaportunu alır ve mersinde eğitimler yapılır diğer kamp yeri olan

Mersinden estonyaya doğru gitmeye çalışır uçak estonya iner vardır talline iner ardından saaremera adası ardından feribotla finlandiyaya helsinkiye gümrükte sıraya girilir iki ülke 4 şehirde eğitimler yapılır turkuya gider ordan havalimanında isveçe gider stockhom airporta iner ardından

Ardından torsbye ordada eğitimler tamamlandıktan sonra yerler çok iyiydi sıradaki yer norveçtir ordan uçakla gidilir

Osloda eğitim kampı yapılır ardından bergene gidilir ordada eğitim kampı yapılır.

Ardından ingiltereye gidilir londra ve manchestera gidilir ardından trenle iskoçyaya ordan feribotla belfasta kuzey irlandanın başkenti belfasttan dubline otobüs belfas irlanda tur otobüsüne bilet alırlar ama leap card lazımdır trenlede gidilebilir dubline gidilir önce dublinde point hotelde kalınır havalimanına yakın diye centradaki fiyatlar şok etkisi yaratır hotel kahvaltı menüsünü hazırlar.

Emniyet Genel direktörün bu hayali bir anda çalınır yerine bu rüyanın peşine düşme

Yoksa senin bütün sevgili listeni dökerim

Hepsi senin sevgilinden güzel Rayiç ve o çok kıskanç kız Ali ozan müdür bu CD nasıl ellerine geçti galiba biliyorum bu program Polistito uygulaması kimin bu Çin’in bu uygulama yinemi Çin yeter artık bu nedir böyle

Serban Ali ozan müdür bu uygulamayı bildiği için ekibine yüklememiş polislerin tik tok uygulaması Çinlilerin yaptığı hiç bir uygulamayı kullanmak yok

Bir ceset bulunur Korona aşısı olanlar listesinde bu korona aşısındaymı öldü hayır uyuşturucu korona aşılarını değiştirip içine uyuşturucu koydular buna benzeyenler var

Korvid uyuşturucusu bu laboratuvarı bulun yeni bir pandemiye sebep olabilir korvid mi

Bu neyden yapılıyor ebola korona sars veba İspanyol gribi deli dana domuz gribi kuş gribi

Çiçek hastalığı bütün virüsleri karıştırdılar içlerine ne bunu kim yapabilir onu biz çözeceğiz

Ali ozan müdür herşeyi çözmüş

Ali ozan müdürün içerde adamı vardır

Maske takıyorlar laboratuvarı bulduk

Lider onu tanıyordur çünkü sevgilisidir

Kara Cevahir ve Şükufe

Şükufe liderleri sen misin Cevahir

Ali ozan müdür ben tanıyorum o da beni tanıyor

Acil operasyona geçmek lazım

O zaman geçin operasyona

Gerçek korona aşılarını buldum operasyona başlıyoruz götürün bu polisler dezenfektanlarla bunlar nerden çıktı nasıl oldu bu

Şükufe bu Kara Cevahir bu benim sevgilim

Ali ozan müdüre çalışıyormuş polismiş

Ya o ekibi o çekersiniz yoksa sizi pişman ederim haberin olsun Emniyet genel müdürü Gerçek horozcuoğlu

365.Bölümün sonu
@Dosi @Gerekli24 @Angelica @slhttnmtl @Afet Güçverir @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @xdragxx
@haluk792

Son düzenleme:
366.Bölüm Fragmanı
Şantaj çetesi işi öyle bir büyütmüşki
Emniyet genel müdürünü bile dosyadan alınmış
Kimse Polise gidemiyor çünkü ama bu defa
Çetelerin babası öyle bir ekibe çarpıyor ki
Bir tanesi efsane Polis ekibi diğeri çetelerin efsanesi iki efsanenin karşılaşması
Halkın Polisi Perşembe Günü Yenisuda @haluk792 @Gerekli24 @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @Afet Güçverir
@Angelica