Halkın Polisi 3.Sezon 109.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

Oy: 1 100.0%
  • 10

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
109.Bölüm
Ankara Tedirgin
Ceyda ve belediye başkanı soyundan gelen Melihin yeni hedefi Atatöydeki bir kolej karşısındaki üniversitedeki kızlara gözdağı vermek için erkeklerin yemeklerine zehir koyarak ateşlendirir ve hastalanan erkekler okula gitmez bütün kızlar okuldadır ve ders başlar kız öğretmenler girmiştir derse bir anda patlama hem gazete binası sağlanır aynı anda bir üniversitenin hem hazırlık fakültesi hem normal fakültesinin merdivenini ve asansörünü patlatır bu olay beşiktaş ve şişlidedir

Sahne 2
Zeynep dikkat bomba çekil silahlı saldırı Zeynep boynun vurulur ve evi harbiyede Aylinler eve girecekten bomba patlar
Ceyda beni sattınız Ali ozana gerçekleri anlattınız korkun benden sizde öleceksiniz
Buda Ali Ozan başkomisere hediyem olsun ve iki bomba daha batlar olan kızlara olur bide top patlar
Sevgililerine ceydadan mesaj gelir bu bir işe karışanın şirketinde kız hiç kalmaz

Sahne 3
Rıza müdür bu Ceydayı ve Melihi nerden tanıyorsun
Müdürüm bu olayları yaratan Ceydayı 1. sınıftan tanıyorum ve Melihi 8.sınıftan tanıyorum
Ceyda bana fena aşıktı kızlardan uzak durmam ingilizce kütüphanesine vampir maketi koydu ardından canlanan ağaçlar çocukları yiyor dedi özellikle sadece kızları ve sürekli bir kız görmesin diye üstüme otururdu hiç bir kız görmesin diye Melihte bodrumun eski belediye başkanının soyundan gelen birisi benim aşık olduğum kıza fena tuzak kurdu çetesiyle beraber 8.sınıfta mezuniyet töreninde elma suyu yerine alkol koymuşlar elma suyuna benzeyen ardından en yakına rkadaşıyla beraber şarhoş olup denize düştü Melihte sezlonga yatırarak dudağından öptü
Sahne 4
Sorgu odası
Bizim yanlışlıkla bastığımız yerde ne işin vardı söz korucaz
Melih kumar oynamış ve örgüt kazanmasına yardım edince beni örgüte sattı ama kendisi görebilir
eğer bir polise söylersen o ekibide senide o örgüt patlatır fena sağlamlar arkalarında eski bir valinin oğlu var Faruk güçbaş Muğlanın
Faruk Güçbaş ne oldu
baba yardım et Polis izimizi buldu seninde peşinde
Melihe sor ne oldu diye ve hangi ekip diye o bilir
Abbas Güçbaş; Melih hangi ekip bu
Melih Ali Ozan başkomiserin ekibi
Abbas Güçbaş hangi şube
Melih Asayiş şube özel ekip
Abbas Güçbaş Amirleri kim
Melih Amirleri Engin Balkan
Abbas Güçbaş Müdürleri kim
Erkin,Rıza soylu Damla Gülşah

Sahne 5
Bodrumda Savcı hakim ve avukatı taşıyan ekipe pusu kurulur aynı anda reyhan takip edilir bir avukatın belediyenin polisleri iş başına düşer ve polisler peşlerine düşer ama büyük çatışma çıkar belediyede çalışan kız çocuklarının patlama haberini alan ekip çocuk cesetleriyle karşılaşır paramparça olan

Sahne 6
Ankara tegirdindir bu durumdan hemen çözümlenmesi için baskı uyguluyordur Asayiş İstanbul il emniyet müdürüne ama Ankarada meclisten biri Ceydanın ortağı Melihe bilgi yetiştiriyor.
109.Bölümün sonu
@Çiğdem- @cookies @xemrexxx @sokak sanati @cookies @ABAY_06 @Yiğitt @Bully @vadikızı @beyazsoy

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking