Halkın Polisi 3.Sezon 107.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

Oy: 1 20.0%
  • 6

• 7

• 8

• 9

Oy: 1 20.0%
  • 10

Oy: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
107.Bölüm
Zor Gün
Crt yi basan Rus örgütü Ekip bu sosyal medya cinayetlerinin arkadındaki kanalı bulur büyük çatışma çıkar Rus örgütünün amacı Suriyedeki muhaliflere silah kaynağı sağlayıp Esadı devirmeye teşebbüsten Suriye istihbaratıyla ortaklaşa çalıştırdığı yöndedir Rus örgüt liderinin lideri eskiden Askerden kovulan Adnan petrov ve Suriye istihbaratının lideride Ceydadır

Sahne 2
Ceyda ve Adnan Petrov açın haberi Adamlarınız yakalandı ne kim yakaladı.
Ceyda ben bunu tanıyorum Ali ozan başkomiser demekti İstanbul Asayişte. hiç bir şuçlunun peşinden ayrılmadı

Sahne 3
Asyagül ve Dilay iç işleri bakanı kızı platonik aşkını aldığı için fena oyunlar oynar ama bunlardan bişey çıkmayınca çocukların eline silah verip ve hipnozlanan erkekler halisiyonjen uyuşturucudan dolayı Sevgilisini baltayla kesen erkekmi

Sahne 4
Ceyda Kız bir polisi görünce Özellikle yasemini Yasemini hedef altına alır zelihada dahildir bu gruba
Sahne 5
Ceyda bağcılarda bir kuyumcu patlatıyor ve o kuyumcu ölüyor kanlıca camisinin imamın eşinin evini patlatıyor bütün kız çocukları ve bütün güzel kızlar tehlikede
Asyagül ve Dilayla karşılaşan Ali ozan başkomiser ve Rıza baba ve ekibi
Deniz pes Artık
Ece bunlar çocuk güzeller ve genç güzeller bunu yapan bir erkek Yasemin dikkat silahlı saldırı çatışma çıkar
Ceyda arar bu daha başlangıç Ali ozan başkomiser bana aşık olacak bu burda bitmeyecek önümden çekilin zeliha sanadamı
Tekin neler oluyor
Metin yok artık daha neler
107.Bölümün sonu

108.bölüm fragmanı
ceydanın Ali ozan başkomisere olan platonik aşkı Türkiyeye ne dert açıcak
Asyagül ve Dilay iyileşip bildiklerini ekibe söyleyebilcekmi
@Çiğdem- @cookies @ABAY_06 @destere @beyazsoy @sokak sanati @gizem ak @Tzira @gözlemci @MelankoliK @Ice_Cool @vadikızı @S.G.A.T.

çok beğendim güzel olmuş klvayene sağlık😉

son bildirim geldi @pompy baktım senaryona okudum ama yine çok birşey anlamadan

108. Bölüm
Ekibe gazlı ve bombalı tuzak ve ekip bu hürrem sultanın zekasından 30 kat gücünde zekaya sahip bir kız entrika ondan soruLur melihin çeteside iş başındadir belediyenin parasıyla
Melihin Nişanlısı terör baskınıyla yakalanınca ve bunu yapan ekipte sınıf arkadaşını görünce delirir
Halkın Polisi her pazartesi favoriforumumda @Çiğdem- @gözlemci @ABAY_06 @cookies @Harunnn60 @vadikızı

merakla bekliyorum bölümü

Beğendim yine güzel olmus 😉

@pompy cevap yazmıyorum diye yanlış anlama,bana etiket falan gelmiyor senden

Nasip yazıyorsan artık nickimi