YS Halkın Polisi 283.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,948
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi
283.Bölüm
Stad büyücüsü sinirlenmiştir iyicesine Aylinin sürekli engellemesine hedefi Aylinin canını acıtmak
nasıl polis olduysa öğrenin
Aylinin babasının öldürdüğü ailenin oğlu babasının kannını almak ister ama Aylinin ekibine çarpar bu nasıl polis oldu
Rıza tanıdığı bakanla görüşürken takip ediliyordur Aylin şüphelenir çatışma çıkar ve adamları yakalar Aylin hissetti
bu stad büyücüsü onun polis olmasını istemiyormuş babasını hipnoz etmiş
Eda ve tunç romantik yemek yemeğe dans ederler ikiside Tunçun eski aşkı defne çıkar babasının bulduğu sevgili aldatmış hepsi senin yüzünden eda sana aşık oldu benle beraber geleceksiniz üzgünüm çıkamayacaksınız burdan defne ya sevgiline güle güle de sen benimle beraber aynı toprakta yatacağız asla üzgünüm o zaman öyleyse üzgünüm
defne bitti ben kazandım edayı canlı canlı gömer sen bana mecburdun yok ve defne emir verir gömerler canlı canlı üzgünüm kurtulamazsın
Mesut bir iz bulur
Defne ve Tunçu kurtarır
Aylinde edayı
Eda komaya girmiştir
Tunç ta komadadır
iki aşık aşirete yakalanır nikahlandığında nikah memuru vurulur şahitler vurulur tek şanşımız var ikiside kimyasal saldırıya uğrar sarılarak atlarlar denize ve o tarafa gelen polisler aşireti tutuklar katliamdan kaynaklı
Hande ve volkan romeo ve juliet tiyatrosundadır hande ne oluyor uyanmıyorlar ne oldu bu zehir gerçek zehir stad büyücüsünün işi bu
hayır ben başkayım Ben senin hayaletinim benden kaçamazsın bu hayalet kim
Hayalet bu işi haleder kimse bilmiyor onun eşgalini
Aylin bile öğrenemedi çünkü
Hayalet yinemi Aylin Stad büyücüsünü rahat bırak Aylin sende kimsin
Ben hayalet ekibine yaptığına bak ekibine katliamdan
Bir hayaletimiz eksikti
Çiğdem hayalet nedir iyicesine korku filmine döndü
hepside giresun göreleden geçmiş
283.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @Dosi @serhatt @vadikızı @kerem @mrt-06 @papuleoo @ömer karataş