gizli asayiş şube komiseri sevgilisine tam evlenme teklif edecekten saldırıya uğruyor @Çiğdem-Aaa ben Aşkı Memnuya odaklandım
gizli asayiş şube komiseri sevgilisine tam evlenme teklif edecekten saldırıya uğruyor @Çiğdem-Aaa ben Aşkı Memnuya odaklandım
Aaa sende hep insanlar kavusucakken saldırı yaptırıyorsun cnmgizli asayiş şube komiseri sevgilisine tam evlenme teklif edecekten saldırıya uğruyor @Çiğdem-
Aaa o senle alakası yoktur cnm gelir kışın seni destekler yine
300 Bölümü yazıyorsun şimdiden
Biraz ekip yakalayamakta sıkıntı çekecek düşmanı bilmiyorlar süprizden çıktı hemde bodrumda @Çiğdem-300 Bölümü yazıyorsun şimdiden
Yine maskeli haalet falanmıBiraz ekip yakalayamakta sıkıntı çekecek düşmanı bilmiyorlar süprizden çıktı hemde bodrumda @Çiğdem-
budefaki süpriz daha değişik bir karakterYine maskeli haalet falanmı
Aaa dizilerden birisimibudefaki süpriz daha değişik bir karakter
Bu üzün sürecek Şehrin meleklerinde ekip düşmanı bilmiyordu öyle bir şey @Çiğdem-Aaa dizilerden birisimi
ondaki fragmanda anlıyamadı normalde polis emir gelmeden ateş etmez organizede Gürkan başkomiser vardı onun babası emniyet müdürüne suikast düzenledi müdür sakat kaldı biraz benziyor Elif komiser olayına elif komiser babasını vuruan biliyor şehrin komiser bilmiyordu gazeteci olayı mesut ve ece vardı ona benziyordu oyüzden olmadı @Çiğdem-
Aaa Umut Yolcularımı Starda oda olmamıştı diğer polis dizileri tutmadıondaki fragmanda anlıyamadı normalde polis emir gelmeden ateş etmez organizede Gürkan başkomiser vardı onun babası emniyet müdürüne suikast düzenledi müdür sakat kaldı biraz benziyor Elif komiser olayına elif komiser babasını vuruan biliyor şehrin komiser bilmiyordu gazeteci olayı mesut ve ece vardı ona benziyordu oyüzden olmadı @Çiğdem-
Aaa Umut Yolcularımı Starda oda olmamıştı diğer polis dizileri tutmadı
Aaa doğru dedin cnm Arka Sokaklar biterse ozaman bir polis dizisi yapılırArka sokaklar varken başlaması hataydı kanal d o yıl final yaptırmıştı ama Yılan hikayesi bittikten sonra Arka sokaklar bekledi
Polisiye varken Polisiye yayınlamaz Polisiye yayınlıcaksalar şehri değiştirsin Bodrum izmir giresun olabilir @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?