CEVİZ İÇİ BAKLA HIRSINDAN ÇATLAOhaa 30 bölüm bununlamı uğraşacaz 😱😱😱
CEVİZ İÇİ BAKLA HIRSINDAN ÇATLAOhaa 30 bölüm bununlamı uğraşacaz 😱😱😱
En sonunda sende geberecen ben devam edecemCEVİZ İÇİ BAKLA HIRSINDAN ÇATLA
Askerlik ve iş sebebiyle bi süre geberecem evet ama temelli gitmemEn sonunda sende geberecen ben devam edecem
Aaa yok ayoll Halkın Polisini diyorumAskerlik ve iş sebebiyle bi süre geberecem evet ama temelli gitmem
Aman be ölürsem ölürüm umrumda mıAaa yok ayoll Halkın Polisini diyorum
pompyın dizisinde oynamak şereftir ayollAman be ölürsem ölürüm umrumda mı
Yabancı senaristler bile bu diziden sahne çalıyorHadi yaa
Aaa inanmamYabancı senaristler bile bu diziden sahne çalıyor
Benim yumurtalıklarımı çalmıştılar dizideAaa inanmam
Kız töbeBenim yumurtalıklarımı çalmıştılar dizideSonra Orphan Black diye bir dizide işlendi konunun aynısı
Hhhaha Ama yeni bölümlü yabancı dizide aynısı daha sonra işlendi bu oğlanı takip ediyorlarKız töbeNaSıl bi kafada bu pompy
Büyük başarıHhhaha Ama yeni bölümlü yabancı dizide aynısı daha sonra işlendi bu oğlanı takip ediyorlar
Ali Ozan müdür yemek yemeye gidiyor Yunanistana ve orada kadın polisi kurtarıyor uçan kaçan kurtulmuyor Ali OzandanHalkın Polisi Ramazan Bayramı Özel Bölümü
Ekip rahat yemek yiyebilmek için yunanistana gidiyor ama yunanlı kadın polise tam saldırı olacağını hisseden Ali Ozan Müdür hemen müdahale eder ve tutuklar saldıranlar Ekip yunanistanda Ali ozan müdürün ekibi tutuklanmış yunanista Ekip için zorlu sınav başlıyor bu iş kimin oyunu kimin başka emelleri var cevapları Halkın Polisi Bayram Özel bölümüyle Pazartesi günü Yenisuda @Çiğdem-
Saplantılı aşık olayı devam ediyor Bir yerdenden yeni soruşturma var Bu başka saplantılı aşk olayı iki kızı idare eden erkek yakalanıyor Düğün olacağı zamanı Ailesi izin vermemiş melikeye fakir diye diğeri sosyetik zengin takımından @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?