Halkın Polisi 27 Haziranda 4.Sezon Finali Yapacak!

İyi ben Haziran'dan sonra okumam o zaman.
Zaten 21 de yayınlıcam Kanal d ye kızın yapımcıyı kizdiracaklar yine 46 dk Haber uzatılırmı

Sadece cuma günleri napıyım uzatıyor haberleri sinirim oynuyor @Harunnn60 beyaz hemen başlıyor ama

Zaten sizden başka okuyanmı var @Harunnn60 vadiciler sayesinde

Daha erken yapmalısın reyiz, çok geç.

Bunu Haziran'da sezon finali yaptır, yeni bir mini yaz dizisi hazırla.

Daha erken yapmalısın reyiz, çok geç.

Bunu Haziran'da sezon finali yaptır, yeni bir mini yaz dizisi hazırla.
Kanal d ikinci kez aynısını yapmasın diye en son eylülde başlattım geçen yıl kasıma kadar mola verditmem kadar lazımdı hem bodrumlardaki arkadaşlarımla kutlayım hayalim hep istanbula ders zamanına denk etti

200.bölümü öyle ayarladım sezon finali

179.Bölüm sezon finali fragmanı
Selena ve Hades ve Hadesin köpeği ne tapan insanlar Giresunda olan isyan sonucu ortalık karışır
Rıza baba ve ekibi ömer Amir ve ekibi sultan müdür ve ekibi Ali ozan müdürün yeraltı ekibi ve rahat durmadığı için seri katile gizli patron hepsinin ölüm emrini verdi Ceza evindeki ekibinde
Taksim e o topçu kışlasını yapmak isterler Kayıhanosmanoğlu
HAZIRANIN SON PAZARTESI heyecanlı sezon finali bölümüyle favoriforumum da @Çiğdem- @ Harunnn60 @beyazsoy

@Harunnn60

Göndermeler göndermelerr.
)))

Halkın Polisi 179.Bölüm fragmanı
sultan müdür vuruluyor ve Rıza baba ölüyor
cenaze aracındaki konvoy pusuya düşüyor Ekip ateş altında kalıyor sultan müdür vurulduktan sonra pahdişah kayıhanda hastahaneye gelir gizli patron izinsiz benzinci yaptırmıştır hastahanenin yanına itfaiye kamyonunu çalan itfaiye kamyonu çamuru yıkamaya geldiğini zanneder ama benzindşr su değildir benzinciden itibaren ateşe verirler
Haziranın son Pazartesi HEYECANLI SEZON FİNALİ BÖLÜMÜYLE Favoriforumumda
@Çiğdem- @Harunnn60 @destere