Son düzenleme:
erken sezon finali yapmışsın @pompy ? daha hazirana çok var
tamamda iki haftada bir yayınla mesela vadi her maç olduğunda yayına ara veriyor o hafta sende öyle yap iki üç haftada bir yayınlafinallerim var vizelerim
en fazla ara veren senaryo bu zaten perşembe pazartesileri yayınlanıyortamamda iki haftada bir yayınla mesela vadi her maç olduğunda yayına ara veriyor o hafta sende öyle yap iki üç haftada bir yayınla
haftada iki gün yayınlıyormuşsun nasıl en fazla ara veren oluyorki ? millet haftada bir bölüm zor yetiştiriyor ?
eksikleri tamamlamam için zaten hazır olda bir dizim var oda mecburen sezon finali dizim var şubatta Yazı ona saklıyorum Sihirli Annem Halkın Yolundahaftada iki gün yayınlıyormuşsun nasıl en fazla ara veren oluyorki ? millet haftada bir bölüm zor yetiştiriyor ?
eksikleri tamamlamam için zaten hazır olda bir dizim var oda mecburen sezon finali dizim var şubatta Yazı ona saklıyorum Sihirli Annem Halkın Yolunda
Çok şükür bitiyor demek.
sezon finali 9 Haziran perşembe 174.bölümüyle 4 bölüm stokladım yazılan en son yazdığım bölüm 156.bölüm wordpaddeÇok şükür bitiyor demek.
Bir 12 Haziran demişsin, bir 9 Haziran?
Şöyle up uzun bir ara ver. Bizde dinlenelim biraz.sezon finali 9 Haziran perşembe 174.bölümüyle 4 bölüm stokladım yazılan en son yazdığım bölüm 156.bölüm
yaza polisiye yok fantastiklik var Atacan reyting sistemini mayısta başlatıcakmışŞöyle up uzun bir ara ver. Bizde dinlenelim biraz.
ilişki durumu karışık bitiyorayoll bari mayıs ayında açsaydın konusunu daha çok var hazirana
bende eşrefoğullarını sezon finali yapacağım temmuz gibiHALKIN polisi sezon finali tarihi değişti 11 Ağustos Perşembeye 200.Bölümüyle sezon finali yapıcak @Çiğdem- @dizimedya @Harunnn60 Buda Acuna gönderme ve Kanal d den önce Hamlemi yapıyım dedim kanal d ye güvenim kalmadı geçen yıldan sonra @Yiğitt @xemrexxx
11 Ağustos?HALKIN polisi sezon finali tarihi değişti 11 Ağustos Perşembeye 200.Bölümüyle sezon finali yapıcak @Çiğdem- @dizimedya @Harunnn60 Buda Acuna gönderme ve Kanal d den önce Hamlemi yapıyım dedim kanal d ye güvenim kalmadı geçen yıldan sonra @Yiğitt @xemrexxx
Benim tarihe nediyorsunbende eşrefoğullarını sezon finali yapacağım temmuz gibi
Kanal d ye karşı Hamle11 Ağustos?
Haziranda sezon finali yap. Millet tatile gidecek, ramazan gelecek, ne ara senin dizini okuyacağız. Hiçte çekilmez zaten.
iyi...final yapacaktım bende konusu ve sırları çok fazla,uzuyor dizi yane...mecbur!Benim tarihe nediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?