Halkın Polisi 27 Haziranda 4.Sezon Finali Yapacak!

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
resim_1410081973_1-jpg.42227

Forumun en uzun süren Polisiye dizisi Halkın Polisi 200.bölümüyle 11 ağustos Perşembe fav10 nette
Süpriz dolu bir sezon finaliyle gelecek 11 ağustos Perşembe günü
Ortak Asayiş ekibinin istanbulda sağlatmaya çalıştığı Adalet
@Çiğdem- @destere @Yiğitt @ABAY_06 @S.G.A.T. @papuleoo @beyazsoy @Harunnn60

Son düzenleme:
haftada iki gün yayınlıyormuşsun nasıl en fazla ara veren oluyorki ? millet haftada bir bölüm zor yetiştiriyor ? :)
eksikleri tamamlamam için zaten hazır olda bir dizim var oda mecburen sezon finali dizim var şubatta Yazı ona saklıyorum Sihirli Annem Halkın Yolunda

eksikleri tamamlamam için zaten hazır olda bir dizim var oda mecburen sezon finali dizim var şubatta Yazı ona saklıyorum Sihirli Annem Halkın Yolunda

sihirli annem bir türlü halkla kaynaşamadı ordada bomba patlatıp duruyorsun bari sihirli anneme bomba yerleştirme :)

ayoll bari mayıs ayında açsaydın konusunu daha çok var hazirana :F:F:F

HALKIN polisi sezon finali tarihi değişti 11 Ağustos Perşembeye 200.Bölümüyle sezon finali yapıcak @Çiğdem- @dizimedya @Harunnn60 Buda Acuna gönderme ve Kanal d den önce Hamlemi yapıyım dedim kanal d ye güvenim kalmadı geçen yıldan sonra @Yiğitt @xemrexxx
11 Ağustos?
giphy.gif

Haziranda sezon finali yap. Millet tatile gidecek, ramazan gelecek, ne ara senin dizini okuyacağız. Hiçte çekilmez zaten. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking