quaresma cezalı zaten pepe sakat 1 ay sakat adam maçta parmağı kırmış kupada soldadoyla mücadele ediyim derken en son 10 yıl önce soldadoya yapmış pepe 10 yıl sakat kalmış adam ardından her defasında sakatlanırmış pepeden intikam almak istemiş @Çiğdem- Real madrid getafe maçında adam kırmızı kart görmüş 10 kışi kalmış 4-3 bitmiş
Ne yaktın sende benim Tutku'yla olmama
Bekle bütün Fenerbahçelilere gözdağı verecem @destere yorum atmıyor yine başladık yenilme serimize başladıkNe yaktın sende benim Tutku'yla olmama
Merakla bekliyoruz reyiz
İpiniz Fenerbahçenin elinde özellikle @destere ipiMerakla bekliyoruz reyiz
İşimiz zor o zaman reyizİpiniz Fenerbahçenin elinde özellikle @destere ipi
Nasıl bir Final neden FenerbahçeHerkesin ipi Fenerbahçenin elinde Final gibi bir bölüm yazıcam
@pompy tüm dizilerinde seni oynatıp şöhrete kavuşturtacakNasıl oldum kanka
Rezil etmesin sakın beniNasıl bir Final neden FenerbahçeŞu diziye maçı katma ya ,yoksa tadı olmuyor okumayacam
@pompy tüm dizilerinde seni oynatıp şöhrete kavuşturtacak
Fenerbahçe yüzünden hepiniz ölebilirsinizRezil etmesin sakın beni
Reyiz bizim ne suçumuz varFenerbahçe yüzünden hepiniz ölebilirsiniz
Yok kanka sen doğaçlama takılırısnRezil etmesin sakın beni
bana cevap ver @pompy maçı katma şu diziyeHerkesin ipi Fenerbahçenin elinde Final gibi bir bölüm yazıcam
Belli olmaz kanka ölebilirsiniz diyor reyiz
Kanka olmaz öyle şey sen nasıl ölürsün yaaBelli olmaz kanka ölebilirsiniz diyor reyiz
Beni zorla sokuyor zaten diziyeKanka olmaz öyle şey sen nasıl ölürsün yaaSana ölümsüzlük vermiyorsa girme kadroya
Beni zorla sokuyor zaten diziye[/QUOTE
Halkın Polisinde O dolapa vurularak sokulan Selim komutan destere ve Çiğdem tam öpüşecekten patlayıp ölüyorlar @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gözlemci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?