Geldiğim ilk günden beridir arkasındayım vlla
Geldiğim ilk günden beridir arkasındayım vlla
Orası öyle ama korkuyorsun sanki birazGeldiğim ilk günden beridir arkasındayım vlla
Neyinden korkacam ayoll her bölüm yemek oluyoruz daha ilerisi ne yapacak kiOrası öyle ama korkuyorsun sanki biraz
Reyizin hayal gücünü küçümseme benceNeyinden korkacam ayoll her bölüm yemek oluyoruz daha ilerisi ne yapacak ki
Kutlama konusunada yazdım Atacan ile beni ayrı sever onun sevgisi insanı mutlu ediyor ,favori üyede yaptık en sonunda o konudan yıllardır hakkı yeniliyordu şimdi istediği kadar patlatsın bombalarıReyizin hayal gücünü küçümseme bence
Evet bir aralar çok kızıyordu favori üye olamamasına yaptığınız iyi olduKutlama konusunada yazdım Atacan ile beni ayrı sever onun sevgisi insanı mutlu ediyor ,favori üyede yaptık en sonunda o konudan yıllardır hakkı yeniliyordu şimdi istediği kadar patlatsın bombaları
Bencede cnm tuhaf diye geçmiş yıllarda gerçek üye değil gibi imalar yapılıyordu ama şunu bir defa bırakacaz kimse kimseden üstün değil şu burnundan kıl aldırmama olayını bir bırakmak lazım öyle bir şey yok , Her insanın kendine özgü kendince bir dünyası ağırlığı var neyseki son dönemlerde forumcak daha anlayışlı olmaya başladıkEvet bir aralar çok kızıyordu favori üye olamamasına yaptığınız iyi oldu
Şu an çok iyi konuştun bak tebrik ediyorum seniBencede cnm tuhaf diye geçmiş yıllarda gerçek üye değil gibi imalar yapılıyordu ama şunu bir defa bırakacaz kimse kimseden üstün değil şu burnundan kıl aldırmama olayını bir bırakmak lazım öyle bir şey yok , Her insanın kendine özgü kendince bir dünyası ağırlığı var neyseki son dönemlerde forumcak daha anlayışlı olmaya başladık
Sen iyi kurtulmuşsun kankaBen hiç çorba olmadım ama @destere nin şeyini kesip çorba yaptığını bilirim
Aynen kankamSen iyi kurtulmuşsun kanka
Reyizin be yapacağı belli olmaz amaAynen kankamZaten sıra bana gelmez artık Tutku-Çiğdem arasında geçip gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?