Ozaman Giresun yenerevet victor pereria kovdu adamları toplamaya çalışıyoruz gelmiyorlar kovulduğu yere dönmem dedi
Ozaman Giresun yenerevet victor pereria kovdu adamları toplamaya çalışıyoruz gelmiyorlar kovulduğu yere dönmem dedi
şu andaki aykut kocamanda derdi şu takım kurmak sabrı kalmadı taraftar üç yıldır kupa alamıyorOzaman Giresun yener
hayır delikanlılık kitabına bir erkek ihanet etti diye tehlikeli çetenin başı buyüzden ortalığı karıştırdı 2010-2011 i kullanarak @Çiğdem-Fener kupa alamıyor diye sanırım
Aaa karışık konular cnm çok aklım ermezhayır delikanlılık kitabına bir erkek ihanet etti diye tehlikeli çetenin başı buyüzden ortalığı karıştırdı 2010-2011 i kullanarak @Çiğdem-
Beşiktaş karadenizden uzak dursun giresunda havalimanı varmı @Çiğdem-Aaa karışık konular cnm çok aklım ermezAma herşey düzelir inş
aman trabzondan geçmesin rahat daha önceki maçta taşlandı fenerbahçeli futbolcularEvet var yeni yapıldı
Giresun halkı öyle saldırgan değilki , Trabzon saldırgan cnmaman trabzondan geçmesin rahat daha önceki maçta taşlandı fenerbahçeli futbolcular
giresundan camiden taşladılar tuzlada taşlandılar yine camiden @Çiğdem-
camiden oldu neden öyle bir şey olduki imamı tanıyorsundur. @Çiğdem-Giresun halkı öyle saldırgan değilki , Trabzon saldırgan cnm
Bilmiyorum ki dedğin olayı cnm ben Görele ilçesinde kalıyorumcamiden oldu neden öyle bir şey olduki imamı tanıyorsundur. @Çiğdem-
hem ben yasak maça sokuyorum Senaryoda hala protesto ediyor uyuyamıyorum oyüzdenBilmiyorum ki dedğin olayı cnm ben Görele ilçesinde kalıyorum
Oğlan sizin yüzünüzden bilgisayarı kırıp uyuyamıyormuş protestonuz yüzündenhem ben yasak maça sokuyorum Senaryoda hala protesto ediyor uyuyamıyorum oyüzden
@Harunnn60 protesto ettiğinde bilgisarayı kırdım ardından öyle bir senaryoyu @destere bakmazsa Bir tek istanbul değil her yer yanacak @Çiğdem senaryoda
@Çiğdem-
Bakalım o maçta sağ çıkabilecekmi
@destere Senin proteston yüzünden sopayla bize saldırmışlarHalkın Polisi 261.Bölüm fragmanı
Çiğdem ve Selime beyzbol sopasıyla
Saldırırlar ve ambulansa binerler
Çiğdem ve Selimde komaya girer ambulansı keskin nişancılar tarar ve ambulans denize düşüp patlar.
Ali ozan müdürün en iyi arkadaşının sevgilisini ve Ali ozan müdürü kötü bir şok bekler
Ali ozan müdür ve Ali ozan müdürün en iyi arkadaşının sevgilisi polis diye o en tehlikeli Meşhur çeteye yem yaptı
Bu bir mesajmı kimseye acımayız diye.
Ali ozan müdür en iyi arkadaşıyla düşmanmı olacak Ali ozan müdürün en iyi arkadaşının sevgilisi
Sevgilisiyle düşmanmı olacaklar
Ali ozan müdürün en iyi arkadaşı o en tehlikeli Meşhur çeteye çalışıyor
O kız sevgilisinin yanındamı olacak yoksa Ali ozan müdürün mü
@Çiğdem- @destere @vadikızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?