Soruşturmadan kurtulabilmek için size bilerek kaybettiAaa pardon cnm Galatasaray diyorsun sandım
Şike olabilir belki bilmiyorumki
Soruşturmadan kurtulabilmek için size bilerek kaybettiAaa pardon cnm Galatasaray diyorsun sandım
Şike olabilir belki bilmiyorumki
ama zombi hapı yutan zombi oluyorsa zaten hap değil zombiye dönişenler insan öldürür yani hap ayaklanmazHapı içen zombi gibi davranıyorSana Arka Sokaklar dan bir sahne göstermiştim adam zombi oluyor izle diye ama izlemedin görürdün ozaman nasıl olduğunu@pompy
Halkın Poiisi Yılbaşı özel bölümü fragmanı
Ali ozan Müdüre soğuk yemek hediyesi
Melek serterin kalbi duruyor
Yılbaşında entrika oyun eksik olmuyor Bu entrika kötü bir süprize sebep olacak özellikle kötü bir yılbaşı hediyesine öyle bir soğuk hediyeki Enis bile şaşıracak mektubu gördüğünde şok geçirecek Ali Ozan Müdüre gelen mektubu görünce şoka girecek @Çiğdem- @gözlemci @destere @vadikızı
daha baya olaylar olacak Yılbaşı özel bölümünde Ali ozan Müdüre soğuk yemek hediyesi var @vadikızı😱ayy bide yılbaşında olacak öylemi
daha baya olaylar olacak Yılbaşı özel bölümünde Ali ozan Müdüre soğuk yemek hediyesi var @vadikızı
Beğendim bu defa fragmanı gayet anlaşılır yazmışsınHalkın Poiisi Yılbaşı özel bölümü fragmanı
Ali ozan Müdüre soğuk yemek hediyesi
Melek serterin kalbi duruyor
Yılbaşında entrika oyun eksik olmuyor Bu entrika kötü bir süprize sebep olacak özellikle kötü bir yılbaşı hediyesine öyle bir soğuk hediyeki Enis bile şaşıracak mektubu gördüğünde şok geçirecek Ali Ozan Müdüre gelen mektubu görünce şoka girecek @Çiğdem- @gözlemci @destere @vadikızı
Bende bu hafta şoka uğrayacağım 😱😱😱😱Melek Serterin kalbimi duruyor ay yeni girdim diziye hemen ölmeyeyim ya
Beğendim bu defa fragmanı gayet anlaşılır yazmışsın
Bende bu hafta şoka uğrayacağım 😱😱😱
Senin ölüm fermanın galibaEvet bu mektup okuyacakmışsın kim yazdıysa artık
Senin ölüm fermanın galiba
Bakalım @pompy nin bir bildiği var gibiay olabilir valla aklıma hiç gelmemişti he
1 ocak 2018 e girdiğinde olan mektup bu
Başka mektupta mı vardı1 ocak 2018 e girdiğinde olan mektup bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?