Bitmesin işte her hafta biryerler patlıyorSanırım @pompy Arka Sokaklar final yapacakalrı bölümde bitiricek daha 250 bölüm daha var 500 de ancak biter 😱😱😱
Bitmesin işte her hafta biryerler patlıyorSanırım @pompy Arka Sokaklar final yapacakalrı bölümde bitiricek daha 250 bölüm daha var 500 de ancak biter 😱😱😱
Ooo baya karışık konulara dalıyorsun yine cnm sonumuz hayır olsunEkibin Filistinde selimi kurtarmak isterken
Bundan Amerika ve İsrail rahatsız olur
Ali ozan müdür ve ekibine karşı bir plan yaparlar ve bu plan İstanbulu karıştıracak bir plandır dertleri ekibi korku ve şansızlıklarını İstanbula getirmek ister
Dağları getirecem ben onlara bu kanda boğulacaklar bu ekip bizi dağıtmaya çalıştısa beceremicekler kendi insanlarının kanında bir Asker oğlu Ama 15 temmuzda kafası kesilmiş kardeşi Amerikaya kaçmış ama öğrenince ölünce intikam için geri dönmeye karar vermiş selimi rehin almışlar ama gazzedeki camiyede cuma vakti bomba koymuşlar hemde canlı bomba ve silahlı saldırı emrini vermiş Demir Çelikoğlu
Babası Albay Abdo ama aslında ölmemiştir bu bir Oyundur yurt dışından bir oyun polis kafasını kesti diye gösterdiler @Çiğdem- @Harunnn60 @Dosi
Bölüm bu akşammıBugün olacak bu Adam pek Ortaya çıkmayacak hep ekibin üstüne taşeronlarını yollayacak @Çiğdem-
Bir sürü düşman Bir tane var Polat kara rıza babanın eski düşmanı Hatay dan dosyayı kapatmış Oda demişti bana İstanbulda özel ekip kurma izni verin demişKim olacak düşman
Aaa bekliyoruz bakalım cnm gece okurumBir sürü düşman Bir tane var Polat kara rıza babanın eski düşmanı Hatay dan dosyayı kapatmış Oda demişti bana İstanbulda özel ekip kurma izni verin demiş
Oda Aylin Hataylı @Çiğdem- dizide
@Çiğdem-
Biraz erken okumaya çalış Üniversiteden dönüş sanki sıkıntılı @Çiğdem-Aaa bekliyoruz bakalım cnm gece okurum
Foruma gelince okurum ozaman cnmBiraz erken okumaya çalış Üniversiteden dönüş sanki sıkıntılı @Çiğdem-
Perşembeleri trafik kötü işte oyüzden saat 15 e kadar bekliyorum yenibosnada Üniversite ordaForuma gelince okurum ozaman cnm
Canımız çıksa yine kurtulamayızOoo baya karışık konulara dalıyorsun yine cnm sonumuz hayır olsun@gözlemci
Giresuna görünmez bir katil gelmiş bu seferde intikam içinCanımız çıksa yine kurtulamayızEn güzeli hiçbirşey olmamış gibi yolumuza bakmak
Sen dikkat et @pompy seni uykunda sırtından vuracak gibiGiresuna görünmez bir katil gelmiş bu seferde intikam için
Ölsem kurtulsam diyecem ama diğer bölümde yine oynuyoruz bir şey olmamış gibi
Aslına tüm bu olanlara şey denir yaa , hani rüya içinde rüya heh hepsi rüya olduğu için ölmüyorsunÖlsem kurtulsam diyecem ama diğer bölümde yine oynuyoruz bir şey olmamış gibi
250 Bölümdür benim rüyammı acaba bu dizide yaşananlarAslına tüm bu olanlara şey denir yaa , hani rüya içinde rüya heh hepsi rüya olduğu için ölmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?