Nasıl işlicen peki
Beşiktaşla uğraşıyorsun her bölüm bombalar patlamasa bariBeşiktaş ve Fenerbahçe maçı konu olacak neyden hoşlanmadın @Çiğdem-
o maç işlenmezse olmaz maç oldu Kanlı saldırı olsaydı bide o maçtan sonra hakem beşiktaş taraftarlarına kırmızı kart gösteriyor @Çiğdem-Beşiktaşla uğraşıyorsun her bölüm bombalar patlamasa bari
Hakkımızı yemişlerdi bari senin dizinde hakkını yemesinler beşiktaşın hakkımızı koru ayollo maç işlenmezse olmaz maç oldu Kanlı saldırı olsaydı bide o maçtan sonra hakem beşiktaş taraftarlarına kırmızı kart gösteriyor
normal maç gibi olacak komedisi üstünde olacak hakem tribüne hakem kırmızı kart göstericek çevik kuvvette protestoculara kırmızı kart göstericekHakkımızı yemişlerdi bari senin dizinde hakkını yemesinler beşiktaşın hakkımızı koru ayoll
Bombalar patlamasında birşey olmaz cnm beşiktaşımıza birşey olmasınnormal maç gibi olacak komedisi üstünde olacak hakem tribüne hakem kırmızı kart göstericek çevik kuvvette protestoculara kırmızı kart göstericek
@Çiğdem- ama nasıl güldünmü
ama komik geldimi ama yinede bombada varBombalar patlamasında birşey olmaz cnm beşiktaşımıza birşey olmasın
Nesi komik gelecek cnmama komik geldimi ama yinede bombada var
beşiktaş tribünün kırmızı kart görmesi hakem tarafından polislerde kırmızı kart göstericek beşiktaş ümraniye taksimde bekliyen taraftarlara bu komik değilmiNesi komik gelecek cnm
yorum attınmı buna @XanTierEfendim
Şu anda okuyamam ben
yarın diğer dizim var sabaha kadar haledersin demi pazartesi yayınlandıŞu anda okuyamam ben
unutma 250 ye bağlantılı gidecek 248 de vurulma varOkurum bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?