Halkın Polisi Sezon Finaline Son 8 Bölüm
233.bölüm
Ali ozan müdür büyük büyük patronun oğlu onun devresidir emniyetten açığa alınır bu işin içinde intikam için kurulan bir ekip bu Emniyetten atılmış
Ali ozan müdür araştırırken Arda Fransadan mesaj atar Handeye çökertmeye tayini çıkması tesadüf değil bu bir sürgün
Hande o zaman Peşinde oldukları kişi
Terör örgütü ardından Arap baharı bu iş zor iş demekti bu adam herkesi sürüyor adam güçlü her şeyi görebilen bir lider
Hande ve volkan beraber operasyon yaptıklarında Ali ozan müdür ve rıza babanın ekibide yardıma gelir
Arkasında Gizli servisin Başkanı eşgali yok Ali ozan müdür daha devamı var ayakları bitmez
Başkan kim bu ekip
Ali ozan müdür ve ekibi kurttur uyumaz yemezler peşindeki adamları yakalamadan bırakmazlar
Çökertme de rahat durmadı İstanbula tayini çıktı
Adamın barına dokunamıyoruz çünkü dokunulmaz fuhuş çetesi bu yok artık kadınları satıp o zaman işin içinde rus bile olabilir yunanda
Adam müşteşarı görünce hatırlar Ali ozan müdür hepsi büyük elçinin oyunudur
Dertleri kaos yaratmak Türkiyede de bir iç savaş yaratmak bunun için en uygun adam bir polis oda benim devrem
Devrem oyuna getirmişler seni
Bu mesajı unutma okula bombalı saldırı Bu daha başlangıç devrem
Ali ozan müdürün evinde ceset bulunur
Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur Kavuşacağız devrem
Ramazanda huzur bırakmıcam devrem bu sesi unutma internete bombalı saldırıyı yükler
Buda ne patlama oldu Acil ambulans cihangir meydanına ve cihangir parkında
Ali ozan müdüre suikast girişimi olur
Baskın yedim acil destek ve bomba patlatırlar. Ali ozan müdür acil ambulans
Dünya Çok küçük Ali ozan müdür
Ve ekibi yine karşı karşıyayız
İşte bu kim seni süren büyüklerden
Tanıyorum
Bunu Gizli başkan bunu öğrenen canlı kurtulamadı hiç bir ekip Adam Şeytanın başkanı çok tehlikeli
Yılanın başını baştan eziceksin yoksa seni sokar
Harun başkan Ali ozan müdürde can çıkar huy çıkmaz hala derin işlere karışıyor bunun bedeli ağır olur.
233.Bölümün Sonu.
@Çiğdem- @harunnn60 @beyazsoy @MayısKralı @eskici @xemrexxx @destere @beyazsoy @vadikızı @sürgünüm @Dosi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
233.bölüm
Ali ozan müdür büyük büyük patronun oğlu onun devresidir emniyetten açığa alınır bu işin içinde intikam için kurulan bir ekip bu Emniyetten atılmış
Ali ozan müdür araştırırken Arda Fransadan mesaj atar Handeye çökertmeye tayini çıkması tesadüf değil bu bir sürgün
Hande o zaman Peşinde oldukları kişi
Terör örgütü ardından Arap baharı bu iş zor iş demekti bu adam herkesi sürüyor adam güçlü her şeyi görebilen bir lider
Hande ve volkan beraber operasyon yaptıklarında Ali ozan müdür ve rıza babanın ekibide yardıma gelir
Arkasında Gizli servisin Başkanı eşgali yok Ali ozan müdür daha devamı var ayakları bitmez
Başkan kim bu ekip
Ali ozan müdür ve ekibi kurttur uyumaz yemezler peşindeki adamları yakalamadan bırakmazlar
Çökertme de rahat durmadı İstanbula tayini çıktı
Adamın barına dokunamıyoruz çünkü dokunulmaz fuhuş çetesi bu yok artık kadınları satıp o zaman işin içinde rus bile olabilir yunanda
Adam müşteşarı görünce hatırlar Ali ozan müdür hepsi büyük elçinin oyunudur
Dertleri kaos yaratmak Türkiyede de bir iç savaş yaratmak bunun için en uygun adam bir polis oda benim devrem
Devrem oyuna getirmişler seni
Bu mesajı unutma okula bombalı saldırı Bu daha başlangıç devrem
Ali ozan müdürün evinde ceset bulunur
Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur Kavuşacağız devrem
Ramazanda huzur bırakmıcam devrem bu sesi unutma internete bombalı saldırıyı yükler
Buda ne patlama oldu Acil ambulans cihangir meydanına ve cihangir parkında
Ali ozan müdüre suikast girişimi olur
Baskın yedim acil destek ve bomba patlatırlar. Ali ozan müdür acil ambulans
Dünya Çok küçük Ali ozan müdür
Ve ekibi yine karşı karşıyayız
İşte bu kim seni süren büyüklerden
Tanıyorum
Bunu Gizli başkan bunu öğrenen canlı kurtulamadı hiç bir ekip Adam Şeytanın başkanı çok tehlikeli
Yılanın başını baştan eziceksin yoksa seni sokar
Harun başkan Ali ozan müdürde can çıkar huy çıkmaz hala derin işlere karışıyor bunun bedeli ağır olur.
@Çiğdem- @harunnn60 @beyazsoy @MayısKralı @eskici @xemrexxx @destere @beyazsoy @vadikızı @sürgünüm @Dosi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi