- Reaksiyon puanı
- 58,951
- Puanı
- 1,060
İçerde'nin reklamında Survivor'a bakıyorum, dizi bittikten sonra okuyacağım
Ama ne kadar anlarım bilmiyorum
İçerde'nin reklamında Survivor'a bakıyorum, dizi bittikten sonra okuyacağım
anladım Atv nin yaptığı işmi erler filmin ikisinide sevdim dizisi biraz dayandırabilirlerdir Arka sokaklarda böyle başlamış kerim Bafralı gelince toparlanmış kanal d sabrını sağladı umduğunu buldu ve sizin eleştirdiğiniz irfan şahin yaptıİçerde'nin reklamında Survivor'a bakıyorum, dizi bittikten sonra okuyacağım
Ama ne kadar anlarım bilmiyorum
Erler Film'in nazını Kanal D'den başka kimse çekmiyor Arka Sokaklar hatrınaanladım Atv nin yaptığı işmi erler filmin ikisinide sevdim dizisi biraz dayandırabilirlerdir Arka sokaklarda böyle başlamış kerim Bafralı gelince toparlanmış kanal d sabrını sağladı umduğunu buldu ve sizin eleştirdiğiniz irfan şahin yaptı
adam italyada 12.sezonda gelicekErler Film'in nazını Kanal D'den başka kimse çekmiyor Arka Sokaklar hatrına
Ama çok erken bir final kararı olmuş tabii
Kerim Bafralı başlarda vardı Pınar'ı öldürmeye çalışmıştı sonradan çıktı mı ortaya
İkisini de Sevdim'den mi esinlecektin@Bully ya ben değişik bir konu buldum dedim Halkın Polisine Atv nin final yapıcağı tuttu daha 3 bölüm oldu biraz sabır yani 20 bölüm dayandır toparlanmazsa bitirirsin Arka sokaklarda böyle başlamış kanal d sabır etti 1.sezonda ardından toparlandı
evet Atv erken bitirmezseİkisini de Sevdim'den mi esinlecektin
Okudum her zamanki gibi çok karışık yazdığın için pek bir şey anlamadım ama bombalar, roketler falan yine aksiyonu bol bir bölüm olmuş
Güncele kadar gelmişsin, son derbide de olay çıkarmışsınDüğün, tuzak falan bir şeyler vardı ama onları anlamadım
Bazı göndermelerini anlamaya çalıştım mesela Karacabeyler ama fazla deşmeyelim en iyisi
Zamanla oturturuz herhalde biraz daha
Reytinglerin iyice düştü pompy.Sezon finalini erkene çek derim.
giresunca dedinde @Çiğdem- in MS de elenenler için kullandığı cümle aklıma geldi
(bu hafta @EFE UYSAL elenerek aramızdan ayrıldı ayol)
))
güzel kızlardan kaçsaydı benim paylaşımlarımla intihar etmesi gerekirdi
Yokluğumda niye destek olmadınız ayoll çocuğa
Durum Leyla'ya oy verdi diye demiyorum ama bundan sonra da düzenli olarak destekçisiyiz pompy'nin senaryolarınınYokluğumda niye destek olmadınız ayoll çocuğabir @Bully destek olmuş alakası olamdığı halde bravo vlla
@pompy daha peşini bırakmaz zatenDurum Leyla'ya oy verdi diye demiyorum ama bundan sonra da düzenli olarak destekçisiyiz pompy'nin senaryolarının
Ben sözümün eriyimdir sonuna kadar destek vereceğim@pompy daha peşini bırakmaz zaten
anlamasanda bak birşeyler yaz yetiyor cnm zaten 3.5 yıldır okuyorum benimde hala tam anladığım söylenemez sadece yazıyı okuyorsun tuhaf yanı
Mayısın sonuna bomba gibi girecek dizi yada Haziranın başında bomba gibi atacana söylede reyting sisteminin başlatsın @Bully @Çiğdem- Ali ozan müdürün 9 yıldır peşinde olduğu adam ortaya çıkıyor adam tam uyanık@pompy daha peşini bırakmaz zaten
anlamasanda bak birşeyler yaz yetiyor cnm zaten 3.5 yıldır okuyorum benimde hala tam anladığım söylenemez sadece yazıyı okuyorsun tuhaf yanı
Reyting sistemi uzun soluklu olamıyor pek ya, zahmetli de oluyor, yazın çok proje olursa bakarız
238.bölümde olucak sezon finaliSezon finalini verde biraz dinlen bence cnm
sezon finaline 10 bölüm kaldıReyting sistemi uzun soluklu olamıyor pek ya, zahmetli de oluyor, yazın çok proje olursa bakarız
Merakla bekliyoruz gelecek bölümleri
kabahat bende değil @Harunnn60 daYokluğumda niye destek olmadınız ayoll çocuğabir @Bully destek olmuş alakası olamdığı halde bravo vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?