Halkın Polisi 228.Bölüm

İçerde'nin reklamında Survivor'a bakıyorum, dizi bittikten sonra okuyacağım

Ama ne kadar anlarım bilmiyorum
anladım Atv nin yaptığı işmi erler filmin ikisinide sevdim dizisi biraz dayandırabilirlerdir Arka sokaklarda böyle başlamış kerim Bafralı gelince toparlanmış kanal d sabrını sağladı umduğunu buldu ve sizin eleştirdiğiniz irfan şahin yaptı

Erler Film'in nazını Kanal D'den başka kimse çekmiyor Arka Sokaklar hatrına

Ama çok erken bir final kararı olmuş tabii

Kerim Bafralı başlarda vardı Pınar'ı öldürmeye çalışmıştı sonradan çıktı mı ortaya

adam italyada 12.sezonda gelicek

İkisini de Sevdim'den mi esinlecektin

Okudum her zamanki gibi çok karışık yazdığın için pek bir şey anlamadım ama bombalar, roketler falan yine aksiyonu bol bir bölüm olmuş

Güncele kadar gelmişsin, son derbide de olay çıkarmışsın
Düğün, tuzak falan bir şeyler vardı ama onları anlamadım

Bazı göndermelerini anlamaya çalıştım mesela Karacabeyler ama fazla deşmeyelim en iyisi

Zamanla oturturuz herhalde biraz daha

evet Atv erken bitirmezse

Halkın Polisi 229.Bölüm fragmanı Ali ozan müdür mitin içine vatanı sadık adamlar yerleştiriyor ilk önce Zeynep komiser vuruluyor ve ekip bile öldüğünü zannediyor ardından serdar müdür dü istihbaratın içine girsin diye hapse atıyor protez bacağı tehdidinden dolayı istifa oyunu bile vedat müdürün serdarın zeynebin katiline yardım etmeside hepsi bir oyun Ali ozan müdür mitinde satın alındığını öğrenince o ünlü mafyanın peşine düşmekti hedefi
ama Ekibi mafyanın içerdeki poliside biliyor Mafyanın içindede gizli polis var ikiside aynı anda deşifre olur Halkın Polisinde Ünlü mafya ekibiyle Ünlü Polis ekibi karşı karşıya @Harunnn60 @Bully @destere @MayısKralı @emree-29

Son düzenleme:
Reytinglerin iyice düştü pompy.
Sezon finalini erkene çek derim.
Çok özledim ablamı.
@Çiğdem-

Senin duygu ve düşüncelerin neler 5. güne girdik..
Yokluğumda niye destek olmadınız ayoll çocuğa
bir @Bully destek olmuş alakası olamdığı halde bravo vlla

Yokluğumda niye destek olmadınız ayoll çocuğa
bir @Bully destek olmuş alakası olamdığı halde bravo vlla
Durum Leyla'ya oy verdi diye demiyorum ama bundan sonra da düzenli olarak destekçisiyiz pompy'nin senaryolarının

Durum Leyla'ya oy verdi diye demiyorum ama bundan sonra da düzenli olarak destekçisiyiz pompy'nin senaryolarının
@pompy daha peşini bırakmaz zaten

anlamasanda bak birşeyler yaz yetiyor cnm zaten 3.5 yıldır okuyorum benimde hala tam anladığım söylenemez sadece yazıyı okuyorsun tuhaf yanı

anlamasanda bak birşeyler yaz yetiyor cnm zaten 3.5 yıldır okuyorum benimde hala tam anladığım söylenemez sadece yazıyı okuyorsun tuhaf yanı
Ben sözümün eriyimdir sonuna kadar destek vereceğim

Okuyup yazarız işte bir şeyler zor olmasa gerek

Mayısın sonuna bomba gibi girecek dizi yada Haziranın başında bomba gibi atacana söylede reyting sisteminin başlatsın @Bully @Çiğdem- Ali ozan müdürün 9 yıldır peşinde olduğu adam ortaya çıkıyor adam tam uyanık

@Çiğdem- Yorumun ne

Reyting sistemi uzun soluklu olamıyor pek ya, zahmetli de oluyor, yazın çok proje olursa bakarız

Merakla bekliyoruz gelecek bölümleri