Halkın Polisi 228.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,383
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi 228.Bölüm

Nesrin vuruldu o saldırıda kurşun çocuktan sekip

Ardından pusu üstüne pusu hastahaneye roket atarla saldırı

Bu işin içinde Aylin komiserin polis akademisinden arkadaşı Aylin yakalamıştır ama yukardan bir güç onu mezun ettirir Aylin komiser senden intikamımı alıcam herkes vodafone arena saldırısının intikamı sanarken ama öyle bir ihbar almış istihbarat Beşiktaşı korumak istemiyorlar taraftarlarıyla beraber yok etmek takımı Nesrinin vurulması
Ali ozan müdür bodruma giren terör örgütünü yakalar istanbulda pusudan kurtulduktan sonra Ferhat Karacabey bu iş burda bitmez kim bu Düşmanınmız aynı Karacabey adamlar terör örgütünü yakalamaya çalışacaklar vodafone arena diye yalandan bir ihbar verdim mite hepsi orda toplanırken büyük saldırı yapıcak
Ekip terör örgütlerinin peşindedir ama hücre lideri bulunamıyordur bu ekip Ali ozan müdür ne beşiktaşın stadımı böyle bir emirleri yok bu bir tuzak mite yapılan tuzak hatta oraya almanlar gidecek ve başkonsoloslar rusya felan dur bu ne tuzağıki Beşiktaş takımının köftecisi bıçaklandı ve yakmışlar herkes maç için hazırlanırken polislerin hepsi pusuya düştü beşitaş taraftarları stada doğru yürürken bir polis şeklinde canlı bomba emniyete büyük pusuya doğru giderken Erkin amir buda ne yok artık bunların hiç biri bu bir tuzak Çarşı yanıyor Her yer işaretlenmiştir taraftarlar ne oluyor bitti işte budur görün işte Aylin komiser bu size cevabım bu ya benden özür dilersin yada bu maç yanar daha bitmedi
Aylin komiser bu kim polis akademisinden arkadaşım onu suç üstü yakaladım ama her halde polisliğe dönmüş
yani bukadar suikasti yapan polismi yani demekki üstten bir güç
evet öyle arkası sağlam bir belediye başkanı yeğeninin sevgilisi oda tam tehlike onunda sabıkası var ama dosya kaybolmuş yani yakmışlar Ali ozan müdür peşimize düşecek onlar dosyayı kasaya koydum emniyete geldiklerinde bişey bulamazlar benden başka kimse bilemez dosyayı nereye sakladığımı Maç başlamak üzeredir emniyete doğru yol alan bir araç Süper lig maçına doğru emniyete doğru giden araç hazır herkes bekliyor bombalı araçtır o hemde uzakkan kumandayla getirmişler ve polis rozeti gösterir bitti işte buraya kadar saldırın emniyet baskın yemiştir çatışma çıkar ve vatan caddesinde ve canlı bomba saklanmıştır bir tır dolusu bomba vardır roket atar ve uzakkan kumandayla patlatır
Maç sırasında Saldırı maçta gözlemci vuruldu dilek fenerlerinin içinde Molotof koktteyleri alev yapmıştır ne oluor yangın tüpü gelir polisler sis bombası atar o sis bombaları stada gelir Ali ozan müdür seyircinin arasına giren canlı bombayı yakalar bak Aylin komiser seninkiler öyle kolay gelir yani ilet onu sevgiline bu işten kurtulamıcaksın Fenerbahçe sahaya gelmek üzeredir beşiktaşta yani ben bu trafik kaza olayını sevdim budefa ölen yok en azından tff yi arayın efendim gördüm haberleri yok artık Ali ozan müdür ve ekibi orda yakaladılar adamları ve bu bir polisin işiymiş

gizemli bir ünlü bir çetenin babası ceza evindeki babasını susturmak için bir çocuğu kaçırır sokakta bulmuş gibi yapar ve hafızasını siler ve ikiside polistir ama emniyet müdürü Bir özel ekip kurmak için dosyalara bakar o polisin babası mafya tetikçisi
Onun aradığı kişi polistir ama sürprizler peşini bırakmayacaktır
Mezuniyet töreninde emniyet müdürüne silah çeker
O Gizemli ünlü Yer Altı Dünyasının Mafyanın babasıyla karşılaşır ve ama bu suikast girişimleri Ali ozan müdür ve ekibini hiç olmadık yerlere götürecektir Cafer amirin yakalayamadı adama Adı Vahdettin adam tam deli Deve etinden döner yapıyor ve Türkiyeye domuz eti satıyor diyorki dana eti domuz gribi zamanında Peşindedir şahitleride domuz gribinden öldü
Ve şimdi oğlu yönetiyor ben bütün hayvanların etinden Amerika saldırı yapar İstanbul yanar

Hande ne oldu yok artık buda ne Fenerbahçe 90+4 te atak yaptı beşiktaşın kendi kalesine attığı gol şok ettisi yarattı ve hande ve Eda keskin nişancı sahaya indi silahlı çete bunlar polis sopalarla dövülür Tunç ve volkan gelir acil ambulans buda ne saldırımı yok artık bomba patlar stat sarsılır hakemin evini basan Galatasaray-beşiktaş maçında beşiktaşın stadı yokten 3-0 lık hükmen mağlubiyetinden sonra deliren ardından ortalık karışır ve hakemin evini basmışlardı adamlar serbest kalmış yinemi serbest kim var arkasında böyle adaletsizlik olmaz adaletsizliğe Allahtan yardım belkide Adaletsizliğe uğradı fener Allahtan yardım geldi en azından

Bürokrasi işte bilinen

Aylin komiserin polis akademisinden arkadaşı kötü bir polistir katliam yaptı resmen bide mezun yapmışlar ve polis yapmışlar demekki rüşvet bunun altında Karacabeyler çıkar

Ali ozan müdür liseden sınıf arkadaşının yanında yemek yerken dilek in bir anda mesaj gelir

Dileğe ben bitti demeden senide o polis sevgilinide bitirecem mankenle neden yemek yersin

Ali ozan müdür gazeteci ordaymış galiba oyüzden sıkıntı çıktı bu hem bizim için fırsat bir düğün ayarlar yakalarız ama iş planladıkları gibi gitmez düğünün bir tuzak olduğunu anlayınca bana tuzak kurarsınız buda benim hediyem işte emniyeti patlatır sakın intihar etme sende ali ozan müdür alır elinden hayda yinemi dinamit attılar yok artık eğilin tunç dinamiti dışarı atar. Ve çatışma çıkar dilara vurulur ve mayın patlıcakten alır iyimisn mayın var burda patladı ve tutuklarlar ekip için sıkıntı olur Ali ozan müdür dilarayı öper ve uyanır gerçekten aşıkmısın bana

Ali ozan müdür iyi testti eda Tunç hande volkan yemek yerler

Ali ozan müdür iyi iş becerdin kandil rasathanesi 70.70 istanbulu sarstın buda ne mesaj dilek binme bomba var hayır ne tarafa gidiyor bu bankaya gidiyor bankaya gider ve patlar

Ali ozan müdürde karşı karşıya gelir kim yapar böyle bir günde ama bulucam buluncada gecem gündüzüm olucak

İkiside kızgın kızgın bakarlar birbirlerine ama Ekip görmez üzgünlükten
228.Bölümün sonu
@vadikızı @Harunnn60 @MasacRE- @papuleoo @Yiğitt @cookies

Son düzenleme:
Reytinglerin iyice düştü pompy.
Sezon finalini erkene çek derim.
düşmedi @Çiğdem- kaçtı istersem çekerimde Arka sokakların durumunu öyle işte şimdi kanal dnin sağ solu belli olmaz bence sokak sanati vurdu Çiğdemi karadenize gidip @xemrexxx olabilir onuda anca temmuzda 14 temmuzda Arka sokaklar sezon finaline girecek belki sezon finalini 15 temmuza atarım

pompyce zor bil, Giresunca kadar kolay anlaşılmıyor.
giresunca dedinde @Çiğdem- in MS de elenenler için kullandığı cümle aklıma geldi

(bu hafta @EFE UYSAL elenerek aramızdan ayrıldı ayol
)
))

o güzel kızları gösterdi ardından kaçırdı çiğdemi @destere

pembeye iyi çevirmiştin içerdeyi seyretmiyormusun yada ikisinide sevdimi seyretmiyormusun
güzel kızlardan kaçsaydı benim paylaşımlarımla intihar etmesi gerekirdi

pompyce zor bil, Giresunca kadar kolay anlaşılmıyor.
Sana fransız formatıyla yollasam olurmu o zaman türkçe oluyor belki kopyalayıp halederim yoksa israf çıkacak fransız formatı çok masraflı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Bully ya ben değişik bir konu buldum dedim Halkın Polisine Atv nin final yapıcağı tuttu daha 3 bölüm oldu biraz sabır yani 20 bölüm dayandır toparlanmazsa bitirirsin Arka sokaklarda böyle başlamış kanal d sabır etti 1.sezonda ardından toparlandı