Halkın Polisi 227.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,383
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
227.Bölüm

Ali ozan müdür ve ekibi açelya avcı ve destekçileri iyicesine yer altına girmek zorunda kalınca

ama görev cinayet şubenindi ve açelya avcıyla ortaklığı vardır bir gazeteci haber yapmaya çalışan ama doğrudan vazgeçmeyen gazete patronu var tarafsız haber yapmak istiyen
ama buna polisler engel olmuyor çünkü hepsi onlara çalışıyor zenginleri koruyor milleti öldürüyorlar gazeteci cinayeti başlar söz Zeliha sana bişey yapamıcaklar tanıyorum Ferhat Karacabey olayının peşinde olan birileri vardı bu iş o iş demekkti yeni başladı ne uyuşturucu yani soruşturmayı yöneten cinayet şube Ali ozan müdür işte rıza baba ve ekibinden birisi varsa o dosya bencede sizinle ortaklaşa yürültülmeli

Kudret suatı kaçırın emrini verir adamın tanıdığı kişi başka diyardan suat kaçırılır ama dünyanın ve Türkiyenin teknolojisi yetmezmiş diye düşünen Ali ozan müdür suatı kurtarmak için operasyon başlatır ama gezegenin lideri kaçar ve onuda yakalatıp patlatırlar ve bu diğer gelişmiş gezegenleri Türklerin zaferi korkutur

Emniyetten çıkıp düğüne gidecekti vuruluyor ve bıçaklanır Erkin amir

Ali ozan müdür peşlerinden ayrılmaz baskın yapar ama kurtulur

Ferhat Karacabey şanş ne plursa olsun Aylinle hakanla düğünü için hazırlanırlar

Gelin arabası takip edilir düğüne geldiklerinde tam imzalıcakten kurşun seker düğün salonuna gelir birisi vurulur keskin nişancı bu çatışma çıkar gazeteci suna yıldırıma gazetesine silahlı saldırı İki işin içinde serdar ünderin kardeşi uman ünder ve ortağı Ferhat Karacabey

Hasana sorar para için aşkını sattın bu suç olsaydı tutuklardım

para her zaman kirlidir temizi olmaz. Çünkü dolandırılmadan olmaz

aynı anda hastahanede bomba patlar.

Ali ozan müdür ve ekibine pusu hazırlığı yapılıyordur Açelya avcı ve ekibi tarafından sokak çeteside düğünü silahla tarar. üç ateş arasında kalan Rıza baba ve ekibi ve Ali ozan müdür ve ekibi

Sonun geldi Ali ozan müdür ve ekibi

227.Bölümün sonu
@MayısKralı
@beyazsoy
@Harunnn60
@Çiğdem-

Son düzenleme:
Yaz geliyorya düğünlerde bombalar patlamaya basladı ayoll @pompy ın düğünden anladığı bu
@Harunnn60 @destere
budefa bomba yok silah var üç ateş arasında iki ekipte daha mayıs vodafone arenadaki maça doğru bunların hedefi Beşiktaş-Fenerbahçe maçı diyorum ben bursada oynadığınız maçta bomba patlamadımı fenerden sonraya bursaya gideceksiniz bursa beşiktaşta Trabzon fener gibi kargaşayla maç başlıyabilir trabzonun maçında işine yaradı şenol güneşin 1996 da Fenerbahçe o zaman 18 puan geriden gelip şampiyon olmuş şuanda başakşehirin teknik direktörlük yardımcılığını yapıyor advoovcat Abdullah avcı yendi ama o takım daha öncede liderdi Fenerbahçe liderlikten etti başakşehir ama baya sıkıntı feneri kaç defa 4. yıldızdan ettiler 2-2 2-1 türkiye geleneği bozmadıysa bozmaz gs aldı yine ilk dördüncü yıldızı fenerde alır yıldızı gelenek bozulmasın istiyorlar başakşehiri nefesi yetmiyebilir onun için maçta her şey olabilir @Çiğdem- @Harunnn60

aaaa sende ne istşyrsun beşiktaşımızdan ayoll başka maçt patlat bombaları beşiktaşımızdan uzak dur

Dağdan vodafone arenayı patlatmayı emir veren kişi Beşiktaş-bursa maçında hedef eylemleri pek fazla beceremedi aslında staddaki futbolculardı ve toptan götürmekti polisin uyanıklığıyla felaket önlendi bu engeli yapan ekibin peşine düşerler polisin birisi tam iyi rol yapan bir polis kimse onun kötü olduğunu kanıtlıyamadı hep son dakikalarda ekibi ters köşeye getirdi
ama ilk önce hedef rıza baba ve ekibi ve Ali ozan müdür ve ekibi düğün sırasında pusuya düşmüşlerdir
hedef yine vodafone arena Beşiktaş-Fenerbahçe maçı @Çiğdem- @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy

@Harunnn60 fragmana nediyorsun

Son düzenleme:
Heyecanlı gibi.

aaa yine beşiktaşımıza bulaşıyorsun

aaa yine beşiktaşımıza bulaşıyorsun
Sadece en kötü ihtimal türkiye kupasındaki gibi olur Trabzonsporu Erol bulut pas verdi Aykut kocaman attı Erol bulut şimdi başakşehirin teknik direktör yardımcısı fenerbahçenin başına Bülent Uygun gelirse başakşehir büyük ölçüde kaybeder anteple kayseri yarışıyor Rize düştü fenerbahçeyi hakemle yenen adanada düştü taraftar tehdidiyle verilen penaltı ve ardından Beşiktaştan 14 puan geriye düşmek şimdi 8 şükrü saraçoğlunda hakeme çarpmasaydık iyiydi ama olmadı hakem bence Fırat aydunus olur

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halkın Polisi 228.Bölüm fragmanı vatan caddesi emniyetine bombalı araçla saldırı
Bu işin içinde Aylin komiserin polis akademisinden arkadaşı Aylin yakalamıştır ama yukardan bir güç onu mezun ettirir Aylin komiser senden intikamımı alıcam herkes vodafone arena saldırısının intikamı sanarken ama öyle bir ihbar almış istihbarat Beşiktaşı korumak istemiyorlar taraftarlarıyla beraber yok etmek takımı Nesrinin vurulması
Ali ozan müdür bodruma giren terör örgütünü yakalar istanbulda pusudan kurtulduktan sonra Ferhat Karacabey bu iş burda bitmez kim bu Düşmanınmız aynı Karacabey adamlar terör örgütünü yakalamaya çalışacaklar vodafone arena diye yalandan bir ihbar verdim mite hepsi orda toplanırken büyük saldırı yapıcak
Ekip terör örgütlerinin peşindedir ama hücre lideri bulunamıyordur bu ekip Ali ozan müdür ne beşiktaşın stadımı böyle bir emirleri yok bu bir tuzak mite yapılan tuzak hatta oraya almanlar gidecek ve başkonsoloslar rusya felan dur bu ne tuzağıki Beşiktaş takımının köftecisi bıçaklandı ve yakmışlar herkes maç için hazırlanırken polislerin hepsi pusuya düştü beşitaş taraftarları stada doğru yürürken bir polis şeklinde canlı bomba emniyete büyük pusuya doğru giderken Erkin amir buda ne yok artık bunların hiç biri bu bir tuzak Çarşı yanıyor Her yer işaretlenmiştir taraftarlar ne oluyor bitti işte budur görün işte Aylin komiser bu size cevabım bu ya benden özür dilersin yada bu maç yanar daha bitmedi
Aylin komiser bu kim polis akademisinden arkadaşım onu suç üstü yakaladım ama her halde polisliğe dönmüş
yani bukadar suikasti yapan polismi yani demekki üstten bir güç
evet öyle arkası sağlam bir belediye başkanı yeğeninin sevgilisi oda tam tehlike onunda sabıkası var ama dosya kaybolmuş yani yakmışlar Ali ozan müdür peşimize düşecek onlar dosyayı kasaya koydum emniyete geldiklerinde bişey bulamazlar benden başka kimse bilemez dosyayı nereye sakladığımı Maç başlamak üzeredir emniyete doğru yol alan bir araç Süper lig maçına doğru emniyete doğru giden araç hazır herkes bekliyor bombalı araçtır o hemde uzakkan kumandayla getirmişler ve polis rozeti gösterir bitti işte buraya kadar saldırın emniyet baskın yemiştir çatışma çıkar ve vatan caddesinde ve canlı bomba saklanmıştır bir tır dolusu bomba vardır roket atar ve uzakkan kumandayla patlatır
Maç sırasında Saldırı maçta gözlemci vuruldu dilek fenerlerinin içinde Molotof koktteyleri alev yapmıştır ne oluor yangın tüpü gelir polisler sis bombası atar o sis bombaları stada gelir Ali ozan müdür seyircinin arasına giren canlı bombayı yakalar bak Aylin komiser seninkiler öyle kolay gelir yani ilet onu sevgiline bu işten kurtulamıcaksın Fenerbahçe sahaya gelmek üzeredir beşiktaşta yani ben bu trafik kaza olayını sevdim budefa ölen yok en azından tff yi arayın efendim gördüm haberleri yok artık Ali ozan müdür ve ekibi orda yakaladılar adamları ve bu bir polisin işiymiş @Bully @Harunnn60
@MasacRE-

Halkın polisi 228.Bölüm fragmanı bir iki kardeş çocukten saklambaç oynarken bir gizemli bir ünlü bir çetenin babası ceza evindeki babasını susturmak için bir çocuğu kaçırır sokakta bulmuş gibi yapar ve hafızasını siler ve ikiside polistir ama emniyet müdürü Bir özel ekip kurmak için dosyalara bakar o polisin babası mafya tetikçisi
Onun aradığı kişi polistir ama sürprizler peşini bırakmayacaktır
Mezuniyet töreninde emniyet müdürüne silah çeker
O Gizemli ünlü Yer Altı Dünyasının Mafyanın babasıyla karşılaşır ve ama bu suikast girişimleri Ali ozan müdür ve ekibini hiç olmadık yerlere götürecektir Cafer amirin yakalayamadı adama Adı Vahdettin adam tam deli Deve etinden döner yapıyor ve Türkiyeye domuz eti satıyor diyorki dana eti domuz gribi zamanında Peşindedir şahitleride domuz gribinden öldü
Ve şimdi oğlu yönetiyor ben bütün hayvanların etinden yapıyor diye düşünüyorum
@emree-29
@Harunnn60
@beyazsoy
@xemrexxx @destere
@MayısKralı
@Yiğitt

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi