yalnız bilgi vermiyor ayrıntısıyla coca cola ya bir hap katmış cinsellik hapı ismini söyle diyorum söylemiyorhhahaha @pompy konuya yazmanıda tatmin oluyor zaten ayoll
Hhahaha koca senaryodan o yazıyı hemen nasıl gördü gözün beeeyalnız bilgi vermiyor ayrıntısıyla coca cola ya bir hap katmış cinsellik hapı ismini söyle diyorum söylemiyor
en başta o vardı devamını daha okumadım ilerleyen günlerde devamınıda okuyacağım hepsini aynı gün tüketmek bünyeye zararHhahaha koca senaryodan o yazıyı hemen nasıl gördü gözün beee
o ancak ukraynalı bir kızdan alınan bir ilaçyalnız bilgi vermiyor ayrıntısıyla coca cola ya bir hap katmış cinsellik hapı ismini söyle diyorum söylemiyor
bence hepsini okuen başta o vardı devamını daha okumadım ilerleyen günlerde devamınıda okuyacağım hepsini aynı gün tüketmek bünyeye zarar
o zaman işim kolay ben alırım o ilacıo ancak ukraynalı bir kızdan alınan bir ilaç
onlar şantajda kullanılıyor rüyamda gördüm bir dizi vardı rüyamda lanetli ÜLKE DİYE POLİSİYE GÜLSE BİRSEL YAZMIŞo zaman işim kolay ben alırım o ilacıyalnız kız kendiside kullanıyorsa dahada güzel bir aksiyon olur
gülse birsel in engin günaydınla yeni bir projesi varmış pompy o gelince onu izlerim artıkonlar şantajda kullanılıyor rüyamda gördüm bir dizi vardı rüyamda lanetli ÜLKE DİYE POLİSİYE GÜLSE BİRSEL YAZMIŞ
YA BENİM SÖYLEDİĞİM GİBİ polisiye çıkarsagülse birsel in engin günaydınla yeni bir projesi varmış pompy o gelince onu izlerim artık
gülse birsel polisiye dizi yapmazYA BENİM SÖYLEDİĞİM GİBİ polisiye çıkarsa
somadaki cinayetleri işlicekmiş diye duydumgülse birsel polisiye dizi yapmaz
komedi yapacaktır cinayetlerle işi olmaz gülse birsel insomadaki cinayetleri işlicekmiş diye duydum
Somadan dolayı yalan dünyayı kaldırdılar ona öyle bir gönderme yapabilirlerkomedi yapacaktır cinayetlerle işi olmaz gülse birsel in
bak bu olabilir ben bu açıdan olaya yaklaşmamıştımSomadan dolayı yalan dünyayı kaldırdılar ona öyle bir gönderme yapabilirler
somadaki protestoya katıldılar ardından dizinin saati değişti ve günübak bu olabilir ben bu açıdan olaya yaklaşmamıştım
bekliyoruz bunuda cnmAli ozan müdür kenan arslanın erbilde silah sevkiyatı yapıp Türkiyeye sokacaktı mitin içinde kötü niyetliler vardır Rızanın hapse düşmesi Rızanın kızı Pınar saldırıya uğruyor Musa ve sezgin toplamda 32 kurşun ve bide hamiledir Rızanın kızı Pınarı hastahaneye kaldırıyor
durum kritik hemde kafasına Rızanın kızı Pınar kafasından 32 kurşunla vurulmuştur ağır yaralıdır hayati tehlikesi vardır herkes hüngür hüngür ağlar oktay ocak Ali ozan müdürle karşılaşır mahmut toker rızayı hastahanededir durumu iyidir ama zeliha ne yapıcaz Arda ve zeliha için istemeye hazırlanır İsteme olayında şulenin okulunda katliam yaparlar ve tam İsteme sırasında suat tam çıkarken vurulur keskin nişancı tarafından Ali ozan müdür ne olamaz yinemi Siyasetçinin torunu babası müfettiş Yahya ateşçi işin içine geliyor Yağmurun Ailesini kaçıracaklar Ali ozan müdür pusu kurup adamları yakalıyor Gözcü bomba patlatmaya çalışıyor ekibin dibinde salı günü fav10 nette @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @cookies @destere
@Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?