Halkın Polisi 209.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,382
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
209.Bölüm

Yeşim Kenan Arslan Rızanın silahı istihbaratçıyla Buluştu Ali Ozan müdür ve ekibi pusuya düşer Issız bir yerde ama Adamların hepsi ölür bunlar çocuk daha Bomba minibüste imha edilirken patlar bomba imha ekibinide öldürdüler acil ambulans Rıza Tutuklanır Rızanın kızına pusu kurup Kaçırırlar Rızanın ceza evinde bomba vardır Bıçakla çalışan Bomba ve Kameralar bile duruyor
Ali ozan müdür İstihbarat Ersin'in peşine düşer bizede pusu

inek buzağaken bir mafya ekibi bulur alır ama bir yerde kan davası vardır ama bir sıkıntı çıkar milletvekili saldırır ama derdi uyuşturucu şebekesi kurmak Türkiyeden bir uyuşturucu merkezi yapmaya çalışır Çatışma sırasında kaybolan buzağa aradan yıllar geçmiştir ve o kişi kardeşiyle beraber iş yapmak isterken ismail başkomisere pusu kurmuştur ekibiyle Aslı kara silahını çalar ve onu devriye minibüsünde vurur Hahaha başına dert aldın İsmail başkomiser ve çıkan çatışma zonucunda diğer kardeşide ölür ama cezaevinde başka düşman vardır ceza evini bağlıyan Oktay tuzcu ve devletin ordusundan aldığı malzemeler parayla her yere giriyor

Ali Ozan müdür ve ekibi Tek şanşı vardır Aslı Karayı yakalamak artık Rıza müdür nezarethanede bekletiliyor Ekip Ersini bulmaya Çalışırken istihbaratçı Ersinin üstlerine sıkıntıya gidiyor Ersin Ali ozan müdürü telefonla arar artık ne yapcağınıza yapın alırsanız bile dosyayı sezginin peşinden gidecez her türlü Bunu Ankaraya ilet hepsini bitirecez Ne kenan arslan ne de Sezgin kalıcak ortada Aslı kara bir istihbaratçıya göz dağı verdiğini gördüm eğer dosyayı alırsanız tutuklarız dedi vurallar ölür ama yeni bir örgüt hücresi çıkar bu örgüt kılık değiştirmekte usta Kadıköy fenerci sokak dinamit c4 ve A4 HEPSİ Uzakkan kumandalı Tunç görür Hande komiser gelir istemeye gideceklerdir Hande komiseri sen git burdan

Hande bende burdayım gerekirse beraber patlarız Mesut komiser örgütün adamlarını yakalar Mesutu gördüklerinden tanır canlı bombayı çalıştıracakten Canlı bomba patlamak üzeredir canlı bombaya bir tekme bomba çöpte patlar şevki kaçar Dur polis Hande Çatışmaya girer Aslı Kara kaçırır Yaşar rejvanı öldüren ekip Bu Hande komiser Ali ozan müdür ve ekibi Ali ozan müdürden isteme yaparlar Handeyi Tunca Allahın emri peygamberin elçiliğe kızınız Handeyi Oğlum Tunca istiyoruz

Ali Ozan müdür madem gençler anlaştı verdim gitti dicekten telefon çalar Başakşehirde silahlı saldırı senin sevgilinin olduğu yerde ve hemde meydanda hepsi

Ve ne bir buzağa yüzünden bir polis kaçırılır o buzağa meydanda canlı bir bombadır ve patlamıştır

Arda son duanı et sen buzağımı öldürmüş Polis Zeliha gelir silahın önüne atlar vurulur ardada seri katilin adamları tarafından vurulur. Ve tam bir gazeteciler gelince hoşçaklın bakalım bombayı paTLATIR seri katil kadın ağır yaralıdır hepsi

Erkin Amir baskın yapar ama sonucunda pusuya düşerler Atın silahlarınızı keskin nişancı gözetler içeri gel Seni burcuyla konuşturacam çünkü benim elimde telefon çalar ama tuzaktır. Ve hemen kaçmaya başlar heryerde bombalar patlamaya başlar

Hava kuvvetleri desteğe gelir Erkin Amiri kurtarır sana imam nikahı kıyacaz arap krayla ama Hüsnü başkomiser aklını kullanıp hemen baskına geçer kenan arslan Hüsnü başkomiser ve ekibi burayı basıcak Ali ozan müdür Kenan arslan olduğun yerde kal ateş ateş imamla beraber kaçıyorlar bu nikahın allah katında geçerliği yoktur hocam evli zaten bir polisle Burcuyu kurtarır ama ikinci isteme töreninde Sevgilini kaçırdık Ali ozan müdür ya erkin Amirle
boşandıracaksın yada sevgilin ölücek karar senin. 24 saatin var bomba öyle durucak sakın ekibine haber verme tek gel ozaman hemen kafasına tek kurşunla ölür.
209.Bölümün sonu

@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @destere @sürgünüm @Tolstoyevski

@destere senin yüzünden fenerbahçe yenildi hemde 4-1 Adalet peşindeye senden dolayı sezon finali yaptırdım @Çiğdem- galatasaraylı sokak sanati amacına ulaştık galatasaray fenerbahçe ön eleme oynayacak

@Çiğdem- acil gel yarın erkenden üniversiteye gidecem

@Harunnn60 yardım et kimseye bildirim gitmiyor @Çiğdem- i çağır

@Çiğdem- destere bedel ödememi istiyorsa 2 yılda banlatırım kendimi ozaman keşke oy vermeseydim takımını bile sattı ariana için ben sınıfımı satmadım bir kız için takımımı değiştirmedim

Son düzenleme:
inek buzağaken bir mafya ekibi bulur bu shneyi anlmaadım @pompy

@Çiğdem- @destere bakmadığı için evde yaramazlık yapıp dayak yemeğe çalıştım ama beceremedim en son Harunnn60 yüzünden bilgisayarsıZ kaldım 1,5 yıl bilgisayarsıZdım

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halkın Polisi 209.Bölüm
Oyun içinde Oyun Hile içinde Hile tuzak içinde tuzak
Halkın Polisi Handenin babası kaçırılır Ali ozan müdüre tuzak kurmasını ister bir manken kız ayarlar eline ilaç verir ve kamerayı koyar Ali ozan müdürün yatak odasına koka kolanın içine cinsellik hapı ama erkin amir gelir bir dakika bu manken ne ve bide evde dansöz çıkar Ama dur burcu sinirlenir boşanırım senden burcu arar boşancam senden Birdakika bu yemekte ne var bir dakika bu kokuyu biliyorum bana tuzak kurdular Hande komiserin babası rehin tamam der sen tamamdır budur vuruldu Handenin babası nerde tamam silahı bulduk aferim Ali ozan müdür sana güvenmem hataydı Aldattın beni Hemen Ali ozan müdür ve ekibi operasyona başlar Artık dilara sende kalsın amacına ulaştın işte burcu şimdi gaz bombası ateş budur Ali ozan müdür dilarayı kurtarır ne oldu tuzaktı o bitti adamın kenan arslan bu oyuna artık düşmem aferim yani baya bir zekisin Tunç ne biçim oyun bu ömrümden ömür gitti barda gazozkolik olucaktım Mesut susturdu beni of yani bu iş burda bitmez dansa beraber gidelim en son gittiğimizde ne olduğunu hatırlıyorsun demi Selin ve Mesut nikah için hazırlanır Ama kötü bir olay Mantıcı saldırıya uğrar sevgi kaçırılır ve vurulur durumu ağırdır. mantıcı kundaklanmıştır Selin Komiserdir hedef nikah tarihi alıcakten patlıyan bomba ve hepsi rehin alınır ve bağlanır hüsnü başkomiser gelir basından zelihada ordadır zeliha bir plan yapar sezginin şaidi bölge tv nin müdürü elimizde eğer yayın yaparsanız kanalı mühürleyip yakarız ve burayıda adınız teröriste çıkar Ali ozan müdür ama mesut ve selinde takılı olan yüzük sahte nişan yüzüğüdür ip çözebilecek yüzük ama tek çare vardır aşklarını itiraf edip dudaktan öpmeleriyle birbirlerini Selin ve mesutun kafasına silah dayanmıştır hazır selin seni seviyorum aşık oldum der Mesut Selinde bende seni seviyorum mesuta tam bari bir ilk ve sonkez dudaktan öpüşerim ve öpüşürken Ali ozan müdürlem rıza baba basar ve yangın çıkar aşktan ikiside ordan çıkar Hepsini çıkarır yüzükten çıkmış yangın diğer yüzük nerde sahte yüzüğe sahteyle cevap vallahi iyi oyunda sanada feci oynamış ama bravo lütfen sizde hotele gitmeyin yoksa baya sıkıntı çıkıyor resmen Halkın Polisi Çarşamba günü fav 10 nette
@Harunnn60
@destere
@Çiğdem-

harika olmuş konun @pompy
@Çiğdem- de överek bahsetti senaryondan mecburen bakmak zorunda kaldım