Halkın Polisi 197.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,380
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
komiseri Fenerbahçenin başkanı sayesinde kurtarır haber verir tff
Ekip ordardır kamerayla bağlanıp dinlenir
Herşeyi öğrenir ve ekip Takip eder Sinyal takibinden Mite Çalışan kişiyi ve savcıyı bulur
Savcı tehlikededir içerdeki adam satmıştır Çatışma çıkar Mit başkanı kurtulur bomba patlar
Savcının güvendiği metresi satmıştır abisine dokunuyor telefonu dinleyeyip ekip Mafya babasının evinde tuzak kurar hedef orasıdır örgütü yakalar ama örgütün hücresi büyüktür
Mitin başkanı bu iş burdabitmeyecek Tiyaroya yapılan saldırı sonucunda Dilaranın arkadaşı sevgilisiyle buluşurken bomba patlar arkadaşının sevgilisi kurtulur ama ekibin başı ciddi beladadır dilara kaçırılır emniyeti patlatır
Ali ozan müdür sevgilinle helalleş diyor Dilaranın arkadaşın sevgilisi bu mitbaşkanını durdurmamız gerekiyor ama başımız belada Onun çetesi fena Bide Organize bir örgüt Hemde ceza evinde bir sürü tanıdıkları özellikle hepsini çok iyi tanıyor Başlarında ise Diyarbakır ve fırat kalkanı operasyonundan önce 15 temmuz darbesi başarılı olsaydı herkese silah dağıtacak fabrikanın başında adamın her yerde adamı var ve bunu o başkan ekibiyle engelleyip kahraman olucak ama o örgüte çalışan mafya babasının oğlu ama babası bunlara karşı Ama bize farketmez bir sürü cinayetleri var hepsini tutuklucaz
bu örgütün devamı var yani çok dikkatli olmamız lazım
Dilaranın ölen arkadaşı için intikamlar devirebilir
Dilarayı İngiliz baş konsolosluğunun özel mülkünde Ali ozan müdür Rıza derki bassın orayı Alın dilarayı savcı tanıdık Ali ozan müdürde gelir ve çatışma çıkar
ingiliz büyük elçise tecavüz edicektensırtından vyrurulur ve Ali ozan müdür dilarayı Kurtarır bittin sen Ali ozan müdür vurur ingiliz büyük elçisinin oğlunu ve mit başkanı yakalanır ekibiyle beraber
dilaranın arkadaşı yok artık bu müdür deli dilarayı canlı bomba yapmış gözcüsü vurulur keskin nişancı tarafından ve sinyaller kesilir ama kaçar bombapatlıcak pencereden atarlar ve patlar Ali ozan müdürde ve dilarada kurtulur ekipte
Dilaranın arkadaşının sevgilisi bu bir kan davası bittin sen
Bence arkadaşlarından bir süre uzak dur devamı gelebilir Koruma çıkar onlara koruma şubede örgüte çalışıyor hemde herkes olabilir
madeni işleten villanın içinde yöneticiler
Ali ozan müdür ve ekibini ne yapıcak içerde Mitten iki kişi Eda ve hikmet hikmet aslında eski bir polis Amir şevket müdür satınca babasına sevgilisinin hamile olduğunu onu canlı canlı gömdüler bide abisi çıktı sevgilisine aşık oldu savcıya şantaj yaptı avukatları cd onda kasasındadır evet biliyorum ben durdurdum intiharı demekki mafya babasının avukatı o savcıyıda o ideolojisi olmayan örgütü bana bıraksın hiç kimsenin adamı olmaz ne bende ne rıza babaların ekipte Ben onu tanıyorum iyi polistir onda çürük olmaz rıza baba ve ekibindede olmaz bu işi onlarla birlikte çalışmamız lazım
Ali ozan müdür çınarın babasının dosyasını alır mitte gelir
necdet müdürüm uzun zamandır görüşmedik kirli işler felan yok demi uyuşturucu mafyasıyla işbirliği Adil boğaz dosyası istihbarat içindi demi
oğlunun ruslarla uğraştığını biliyordun hatta uyuşturucu üretmesi için rus büyükelçisinin oğluna verdin o bende borisi yakalıcam
Necdet aferim Ali ozan müdür
Gelecek yine eminim bundan
samet amirim o beni vurdu hayatımı mahaf etti
Ali ozan müdür hepsini o mafya avukatından aldım oda dosyayı bana verdi kopyası var bizde ordada kopyası var hiç bişey anlamıcaklar eski sevgilinin ailesi samet amirim o zaman bir plan yapıcak ertan savcı tutuklusun dosyayı intikam uğruna açtın diye kişisel sebeplerden her şey burda sebep belli babası çocuk taciri diye öldürüldü onu buldu bahrettin yapmış
sadri neden yaptın bunu dicem
kardeşin Ay için demi onunla tehdit ettiler demi can alınarak olmaz işte o örgütün yaptıkları
bunamı çalışacazsın seni itirafçı yapıcaz o mafya babasına ve ekibinin beratına karar verildi onların ele geçirilen paraları muhtaç olanlara gidecek
böyle işi nasıl buldun Merhaba ben Ali ozan müdür ben halletim böyle intikama gitmenizi istemedim bağış kararı çıktı buda iyidir o para uyuşturucuya silaha gideceğine çocuklar kurtulsun
mafya BABASI Böyle polis görmedim bu Polis Adaleti sağlar
görüşürüz savcım bidahaki sefere adaletle aç dosyayı intikam hırsıyla açma
iyi iş becermişsin ama bu örgütün eli kolu her yere uzanıyorsada korkmayız o cinayet olabilir Altın madeni için savcılık kararı zehir ordan gelmiş olabilir ihmal veya kaçak iş
çınarın abisi yönetiyor adnan babasını öldürmüş olabilir yani adamı cinayet o dosyayı bulun
ne özel mesajı öğrenin Polise bombalı pusu ve o kağıt yanar saranlar şirketinde bomba patlar
Ayşegülle tanıdığı kişi karşısına gelir
Mit le ve savcıyla beraber iş yürütür sevgili çetesi oluşur Mite pusu kurarlar
Ali ozan müdür ve ekibi çocuk satıcısı ve taciri olan savcı intikam almak ister Avukata kurulan tuzak ama ekip alır çatışma çıkar Çınarın evinde arama yapılır saldırı olur
Hemde bombalı
İngiliz büyük elçisi bunun intikamı için 29 ekimde 36 tane F16 saldırısı
Emniyette pusu olur
191.Bölümün sonu
@çiğdem-

@Harunnn60
@beyazsoy
@gözlemci
@MayısKralı
@eskici
@ömer karataş
@emree-29
@papuleoo

Ekip mafya babası ve ekibini kanunlara göre yakalamak ister pusu üstüne pusuya düşer
Avukatın yardımıyla telefon dinlemesi yapar Hem o uyuşturucu çetesini hemde silah kaçakçılar çetesinin nerde buluşcağını öğrenir avukatın abisi o Silah kaçakçı mafyasına çalışıyor demekti Ali ozan müdüre sattın bizi Ve kendi ekibinide alo tuzak var Mafya babası demekki tuzak kurdun Avukatı vurup ekipe tuzak kurmuşlardır bomba patladı Mayınlar var dikkat kaçın Silahlar KİME verilecek galiba biliyorum halka verilcek hedefi suriyeye çevirmek burayı İlk suikast listesi burda bu buketin babası ve onun tanıdığı milletvekillerinden intikam için Veteriner açılışı Ankarada kana bulandı Ne oldu bir sürü polis yaralandı patlama oldu ve halktanda yaralı var İstanbula giderler Mesutun düşmanları olmasın
Araştırın şu tanıdıklarını Girişimciler bunlar Galiba büyük resim için yapılıyor
o büyük resim ne Büyük israil devleti kıbrısta şu tarihten gidelim KKTC ye hem Ab nin boykotu Amerikanın boykotuyla Türkiyeye verilen bu ambargo kararıyla ekonomi etkilenmişti
başka ülkeler istihbaratlarda olabilir bu işin içinde adamlar her yerde evrenin içinde evren varsa bunlarda örgütün içinde örgüt ve bazıları devletin içinde devlet bu osmanlı zamanında başladı halifeliğin kaldırıldığı zamanlar dertleri halifeliği geri getirip İstanbulda isyan başlatmak Taksimde demekkti silah satacakları yer tarlabaşı dur nereyi patlatabilirler cihangir parkı roma sanatsal parkını orda İŞTE VE bide orhan kemal müzesi oraya ilk okul öğrencileri gelicek
ilk hedef şişlideki ulu önderimiz Atatürkün evinde bomba patlatıcaklar ve o zaman ne servisle gelmişlerdir inerken öğrenciler bomba servistedir patlar bu ekipin tarihe doğru gitçeğini biliyorum
izmirde suikast girişimi bir Askeri hastahanesine Asansör ilçesindeki Caminin içindeki asansör hatay caddesinde bir restauranta çıkarır izmirin büyük patlamayla ortalık karışır yok artık
bUKETİN BABASINA OLUCAK SUİKASTI ENGELLEYEN MESUT kOMİSER Ve selin
Ali ozan müdür yok artık bunlar iç savaş çıkartıcak ankaradaki çocuk parkında patlama
@Çiğdem- @Harunnn60 @Çiğdem- @Beyazsoy @gözlemci @Yiğitt @cookies @eskici
@ömer karataş @Çiğdem-
Halkın Polisi 22 Kasımda 198.Bölümüyle heyecanlı bölümüyle

@Çiğdem-
@Harunnn60
@beyazsoy
@eskici
@ömer karataş
@emree-29

Bölümleri baya uzattin reyiz olmuyor böyle

Bu defa Poyraz Karayelden izler taşıyor , bölüm bana tanıdık geldi karakterler olsun falan , en azından hoşuma gitti diyebilirim ,

Ayrıca izleidğin diziden esintiler taşıyınca konu dahada anlaşılır oluyor @Çiğdem-

bomba yok pusu var emniyete
AAA nasıl bomba yok hemde bombalı yazmışsınya belirterek