zaten 1 bölüm önce girdi hemen ölüyor kendi tuzağına düşüyorÖlümsüz katil ölsün artik ama ölmeden önce @Çiğdem- i de öldürsün
Hani ölümsüzdü bu sende @xemrexxx gibi bizi mi trollüyorsun reyizzaten 1 bölüm önce girdi hemen ölüyor kendi tuzağına düşüyor
kendi tuzağına düştüğü için öldü örgütle çatışırken mayına basıyor patlıyorHani ölümsüzdü bu sende @xemrexxx gibi bizi mi trollüyorsun reyiz
Kendi kendini öldürebilen biri mi sadecekendi tuzağına düştüğü için öldü örgütle çatışırken mayına basıyor patlıyor
Örgüte tuzak kurdu ama biliyorlardı ölümsüz Katilin kardeşinin sevgilisi ne tarafa tuzak kurcağını biliyor ona göre atak yaptılar ve patlattılar keskin nişancıyla kafasından vurulup patladı arabasıda patladıKendi kendini öldürebilen biri mi sadece
Anladim reyiz avatarim nasilÖrgüte tuzak kurdu ama biliyorlardı ölümsüz Katilin kardeşinin sevgilisi ne tarafa tuzak kurcağını biliyor ona göre atak yaptılar ve patlattılar keskin nişancıyla kafasından vurulup patladı arabasıda patladı
Hayir reyiz Bensu degil bu Bodrum Masali'ndanbensu soral
hiç benzemiyor ben bir evde 197 nin hikayesini yazıcam 196 nın fragmanına nediyorsunHayir reyiz Asli bu benzemiyor mu
Biraz karanlik cekmis o yüzden olabilirhiç benzemiyor ben bir evde 197 nin hikayesini yazıcam
197.Bölümün hikayesini düşüncemBiraz karanlik cekmis o yüzden olabilir197 ne reyiz
196. bölümün fragmanına nediyorsunHe simdi anladim
Yine olaylar fena196. bölümün fragmanına nediyorsun
mitin tuzağına
mit tuzağı olayına şaşırdınmı kayınperiyle ilişkiye girdiği için çocuğun annesi çocukta görüyorYine olaylar fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?