onu engin konusunda kullandım hatta rızada bile kullandımSönünda buldum
- Ali ozan ölmüş gibi yapılsın bence !
- Daha çok entrika ve heyecan yapar
Hmm ali ozan ile planın varmıonu engin konusunda kullandım hatta rızada bile kullandım
evet fırat kalkanı operasyonu nizamettin ortaya çıkıyorHmm ali ozan ile planın varmı
Heyecanlı entrikali bolumler geliyor yanievet fırat kalkanı operasyonu nizamettin ortaya çıkıyor
fırat kalkanı operasyonunu bitirmek için suriye ve ırak istihbaratı birlik oluyor operasyonlardan rahatsızlarlaHeyecanlı entrikali bolumler geliyor yani
İnşallah 200.Bölümü iyi yazarsınfırat kalkanı operasyonunu bitirmek için suriye ve ırak istihbaratı birlik oluyor
Öyle yazıcam çok değişik olucakİnşallah 200.Bölümü iyi yazarsın
199. bölüm sınav haftasına denk geliyor oyüzden
Of be199. bölüm sınav haftasına denk geliyor oyüzden
oyüzden iki dizimde ara vericek 11 dersin sınavı 5 gün içinde yaptıkları için yani 1 haftada bitirmeye çalışıyorlar
Ozaman umut sokaklarının 1 bölümü avantajları oluroyüzden iki dizimde ara vericek 11 dersin sınavı 5 gün içinde yaptıkları için yani 1 haftada bitirmeye çalışıyorlar
evet reyting sonuçları açıklanmıyacak yine @MayısKralı alsın tekrar üstüneOzaman umut sokaklarının 1 bölümü avantajları olur
Aynen ama @Aserat ın ölçümleri olsun @MayısKralıevet reyting sonuçları açıklanmıyacak yine @MayısKralı alsın tekrar üstüne
Onun dizileri başlıyor bir tek @MayısKralının dizisi pek fazla değilAynen ama @Aserat ın ölçümleri olsun @MayısKralı
Ama aynı ölcümler olsunOnun dizileri başlıyor bir tek @MayısKralının dizisi pek fazla değil
aynı ölçümle yapar her haldeAma aynı ölcümler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?