Ben Türk formatıyla yazarım gardaşforum amerikan formatıyla yazıyor
türk formatı diye bişey yokBen Türk formatıyla yazarım gardaş
ama o çok zor biraz arka sokaklarda hem amerikan hem fransız formatıyla yazıyorViben üretcem
Onlara hellaama o çok zor biraz arka sokaklarda hem amerikan hem fransız formatıyla yazıyor
doğum günü olayına nediyorsun rus büyük elçisine saldırıya nediyorsunOnlara hella
Süper fikir ben 40 yıl gerçekten düşünsem bulmazdımdoğum günü olayına nediyorsun rus büyük elçisine saldırıya nediyorsun
rus büyükelçisi olayına nediyorsun amerika büyükelçisinin yaptığına nediyorsunSüper fikir ben 40 yıl gerçekten düşünsem bulmazdım
Rus mus amerikayi bunları bırak türk imparatoruna bak diyorumrus büyükelçisi olayına nediyorsun amerika büyükelçisinin yaptığına nediyorsun
napıyım arka sokaklar işliyor diye bende işliyorum amerika büyük elçisi istanbul sınırlarında rus büyük elçisine suikast düzenliyor buna şaşırdınmı hastahaneye saldıranda o ordunun malıylaRus mus amerikayi bunları bırak türk imparatoruna bak diyorum
Şimdi anladım baknapıyım arka sokaklar işliyor diye bende işliyorum amerika büyük elçisi istanbul sınırlarında rus büyük elçisine suikast düzenliyor buna şaşırdınmı hastahaneye saldıranda o ordunun malıyla
ama nediyorsun iki suikast girişimi birdenŞimdi anladım bak
Enteresan diyom yani yinedeama nediyorsun iki suikast girişimi birden
anladım arka sokaklara nediyorsun ondada olucak 411.bölümde olucakEnteresan diyom yani yinede
Bakıcamanladım arka sokaklara nediyorsun ondada olucak 411.bölümde olucak
nasıl bölüm olmuş iki tane suikast ikisindede parmağında abd büyük elçisi varanlamadım bir daha söylesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?