Halkın Polisi 193.Bölüm

@eskici halkın polisi 195.bölümün fragmanı fena olucak haberin olsun Ali ozan müdürün ilkokuldan hoşlandığa kıza selin adaletoğlunu şarhoş edip tuzağa düşüren kişi ekibin karşısına suçlu olarak çıkıyor ama adam dokunulamıyor eski belediye başkanı oğlu
eski belediye başkanının oğlu Arda zekioğlu 18 ekim Salı

normalde herkesin ab sinin totalden 2 reyting yüksek olması lazım ama bu işi en iyi atacan hal ediyor ve fks14 ama atacanın reytinginde totalde 9 aldım fks de ise Ab grubunda 10 reyting totalde 9 reyting alıp giremedim listeye
Karisik isler reyiz

Güzelmis bekliyoruz bölümü

maşşllah cnm halkın poliside arka sokaklar gibi atağa kalktı yine reytinglerin baya yüksek olucak @Harunnn60 utanır inş

maşşllah cnm halkın poliside arka sokaklar gibi atağa kalktı yine reytinglerin baya yüksek olucak @Harunnn60 utanır inş
Ama haftaya minik bir düşüş olabilir zaten rahat günüm diye salı yayınlıyorum sınav zamanı 199.Bölüme geliyor ya cumartesi yayınlarım yada 1 hafta erteleme yaparım
11 dersin sınavı 5 günde olup biticek

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sınavların daha önemli tabikide senaryolarını biraz dinlendirebilirsin son haftalarda baya iyisin zaten

sınavların daha önemli tabikide senaryolarını biraz dinlendirebilirsin son haftalarda baya iyisin zaten
Bayram arası bölümünde yaptığımı yapıcam zaten o hafta ara vermeden önce ekibe saldırı yine bu defa camide

Çok utanıyorummmm.
198. BÖLÜMDEN SONRA 1 HAFTA ARA OLUCAK KAÇIRMA BAYRAM ARASINDA YAPTIĞIMI YAPICAM SEN BAKSAN Ekimin ilk haftası 200.Bölümdedi yada, 11 Ağustosta 200.Bölümündeydi

darbe konusu arka sokaklar ve pompyın işine geldi gibi görünüyor vlla
Evette cami saldırısına nediyorsun hem vakıf üniversitesi hem cami hem polisler hem askerler

aa yine karışıcak ortalık ozaman bombalarda patlr kesin

Yanlis yazma reyiz
Tamamdır facebookta dizimedyayla konuştum dedim @eskici budefa fazla banlandı dizimedya 2 yıl banlandı yalan rapor yazdılar laikliği savundu diye peygambere hakaret diye yazdılar ve 2 yıl ceza verdiler @eskici @Çiğdem- vadikızıyla konuştu o sırada
Ben baktım hiç bişey yok yani maskeli fedai ve polat şaşmaz yaptı @emree-29

Kim yalan rapor yazacak reyiz forum yönetimi zaten laikligi savunuyor olmaz öyle bir sey