unutma @harunnn60a benzedin salıdan beri bekliyorum senin talkshowunun üstünden örtülü gönderme beyaz showda olan ayşe öğretmen olayınaOkurum birazdan
unutma @harunnn60a benzedin salıdan beri bekliyorum senin talkshowunun üstünden örtülü gönderme beyaz showda olan ayşe öğretmen olayına
15 temmuz bozdu işte planımı ve türkiyede örgüt hortlayınca senaryo değiştirdim merak etme kayıp ikizkardeşin var baban satmış iyi bakarız diye ama adamlar israil istihbaratından adı nizamettin azmiye dağdan emir veren kişi 194.bölümde olucakSözde 123.bölümde israil ajanı olarak dahil edecektin beni diziye pompy
15 temmuz bozdu işte planımı ve türkiyede örgüt hortlayınca senaryo değiştirdim merak etme kayıp ikizkardeşin var baban satmış iyi bakarız diye ama adamlar israil istihbaratından adı nizamettin azmiye dağdan emir veren kişi 194.bölümde olucak
tamamda üçüz ayarlamam gerekicek yaparım @Çiğdem- beşyüz kardeşi var dizide halkın polisinde hepside bir birinin kopyasıBeni komiser olarak al siziye
uğur arslan olmak nasıl duygu partner olarak seda sayanmı istersin zuhal topalmiUgur Arslan deseydin bari
Esra Erol istiyorum benuğur arslan olmak nasıl duygu partner olarak seda sayanmı istersin zuhal topalmi
esra erolun cinayetleri ünlü ama evlendirdiği kişiler de kadına şiddet oluyorEsra Erol istiyorum benbu arada senden ilk defa kahkaha gördüm bence hep kullan bu gülücükleri
İyi o zaman bana Acun'u getiresra erolun cinayetleri ünlü ama evlendirdiği kişiler de kadına şiddet oluyor
Acunda fetocu olmasın bence olabilir sihirli annemi yakan oİyi o zaman bana Acun'u getir
Acun ne yapti sihirli annemeAcunda fetocu olmasın bence olabilir sihirli annemi yakan o
defne joy fostera gelen teklifi sattı plan kurdular ve zehirledilerAcun ne yapti sihirli anneme
Defne yi Acun mu öldürdü diyorsun yanidefne joy fostera gelen teklifi sattı plan kurdular ve zehirlediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?