Halkın Polisi 182.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

182.Bölüm
ceza evinde vurulmadan sonra aynı anda gelen ihbarlar ortalığı karıştırdılar
bir anda sahil güvenlikten birisi vuruldu bune böyle ardından çıkan bir yaratık demokrasi nöbeti sırasında saldıran çevik kuvvete çatıssın emri gelir çevik kuvvete tuzak havadan saldırırlar bide bıçakla sırtlarından ve ne oluyor böyle
çekilin Ali ozan müdür hemen taksime acil ambulans 60 50 den merkeze acil ambulans çok yaralı var hepsi kan revan bir sürüde ölü var
Faruk kanlıoğlu sen benden nişanlımı elimden aldın Ali ozan müdür hem ülkeni mahaf edicem hemde seni çıkamıcaksınız bu işin içinde
bir sürü şehit ağır yaralı şehit olanlar güney dooğulu nüfusundan
Arjenin peşine düşen Aşiret ağası ama ekip ağaya tuzak kurar faruk kanlıoğluda onlara tuzak kurmuştu rusyanın savaş gemisini kaçırıp Türkiyeye sokmuştur hedef Türkiye rusya kriz çıkarmak o sırada uyanan ekip rus füzeleriyle saldırıya uğruyan ekip mayınlar vardır onlarda patlar
Taksimde 90 şehit 90 ağır yaralı 8 de yaralı hepsi şişli hastahanesini kalmdırılmıştır araştıma hastahanesi
baş savcı çisem dilarayı koruyan polislere yardım eder ev her yerden kuşatılır mahalleye tuzak kurarlar mahallenin girişine roketatar koyarlar evlere doğruda hedefler dilara ve baş savcı çisem vurulunca ambulans çağırırlar o sırada ambulans ekibinide karakol ekibinide havaya uçurur
hedefi bellidir Türkiyede iç savaş çıkartmaktadır
ve arkalarında son nokta var Amerikada bir merkez
Yaratığın merkezi belli oldu bir holding vazgeçmez holding pelin suyu tuttuklarlar ve ailesinide holdingin durumu ortaya çıkar mirasla hem babasını çıkarmak pelin su hem para bide örgüte kaynak olucaktı
Ekibe emir gelir hakkariye ekip istanbula döner Rıza baba ve ekibi işleri o aşiret ağasını bitirmek dosya savcı fikrettedir hastahaneyi uçakla patlatmaya çalışır canlı çıkamaz diye kimse geri çekilirler olan barlara oldu ve kafelere 5 şehit daya
Arjen ağayı arayıp daha bitmedi der buluşalım anlatırım
Arjeni vurmaya Olan ağa ekip tarafından yakalanır adamlarıda
Mesut komiser faruk kanlıoğlu teksas kasabasına çevirdim istanbulu bu iş daha bitmedi unutma
Çisem ameliyattadır dilara hamileyken vurulduğu için çocuk alınmıştır ölmüştür
dilaranın aileside tutuklanır intikam almasınlar diye Ali ozan müdür ve ekibinden Rıza baba tutuklar
mesut gelsin seni o son nokta kurtarsın bakıyım elimden faruk kanlıoğlu askerleride kurtardık senin elinden rus gemiside bizim elimizde erdeldeki şirket ve rusyanın içindeki çürükler temizlenicek az kalsın lefkoşaya saldıracaklardı
O sırada tunç sevgilisi büşrayı kanala bırakır ulusal kanaldır o sırada vurulur sevenleri ayırmayız merak etme şirketinide kanalıda öbür tarafta kurar artık canlı yayın sırasında bomba patlar ve silahlı saldırı olur kanal yerle bir olur
Duyulan ses deprem gibi gelir yangın çıktığını görünce polisi çağırır çocuklar ambulanslar gelir
Mesut komiser yandın sen faruk kanlıoğlu
ali ozan müdür seni bitirecez haberin olsun adam polisin oğluna ve sevgilisi basın çalışanına ve kanala
Arjen yok artık bu deli bende kal istersen aman çaycıya felan gitmeyin koruma evinde kalın biz korucaz sizi tamam bir kere aynı tuzağa düşer Arjen uyuya kalır Ali ozan müdür üstünü örter adam tehlikeli anladım ben burdayım onları koruyum ikiside uyur kalır.
bu faruk kanlıoğlunun dizi katliamında parmağı varmış 2006 2011 2003 te ailesininde
sihirli anem dizisi katliamının sorumlusu belki 2011 oyuncunun ölümüyle ilgili bir alakası vardır defne sihirci hatta bir yarışmadan elenmişti ardından telefonda dizi teklifi geldi demişti
şimdide kurtlar vadisi pusu aynı tuzağı bir polisiye diziye kurdular
kargayı beslediler olanlar oldu.
ne ekersen onu biçersin
ama yinede devletimizin yanında duracAZ UNUTTMAYIN bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetemez ne düşmanlar gördük denize atarız hepsini ulu önderimiz Atatürkün yaptığı gibi geldikleri gibi göndermesini biliriz evel allah
Bunu unutma faruk kanlıoğlu
Faruk kanlıoğlu görecez
haram parayla içmem ağzımın tadını bozar.
Faruk kanlıoğlu:Kim yamanmış göstericem sanada ekibinede arjen son duasını etsin öldü bilin onu bana hayır demek ve nişan yüzüğünü kafama fırlatmasını bütün emniyet hatta ülke ödeyecek
sizide ülkenizide bitirecem parçalıycam o itilaf devletlerinin gerçekleştiremediği sevr anlaşmasını ben yapıcam göreceksiniz gününü yakında bana kralım diyeceksiniz hazır olun diz çökeceksiniz hepiniz
182.BÖLÜMÜN SONU
@Harunnn60 @beyazsoy @eskici @Çiğdem- @EFE UYSAL @cookies @xemrexxx

Son düzenleme:
Pek güzel olmamış sürekli bomba patlamış. Çok az pomba patladıktan sonra değişik bir şey oldu

fena olmamış gibi cnm ama şurada 2011 yılındamı diyor yoksa 2011 insanmı ölmüş
2011 oyuncunun ölümüyle

fena olmamış gibi cnm ama şurada 2011 yılındamı diyor yoksa 2011 insanmı ölmüş
2011 oyuncunun ölümüyle
2011 yılında ölen oyuncunun dosyası Defne Sönmez cinayeti bir dizi teklifi geldiğinde öldürülmüş ama dosya kapatılmış @Çiğdem-
Faruk kanlıoğlunu besleyenler yaptı @Çiğdem-

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@BuraK yanlış anlamamanız ümidiyle

Son düzenleme:
@eskici faruk kanlıoglu karakteriyle ilgili yorumun

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halkın polisi 183.bölüm fragmanı
Eylül ve tayfası faruk kanlıoğlunun ekibindedir besliyordur onların hastahanesi hastahaneye gelen sağlık bakanlığından gelen müfettişinini kaçırıp beyin ameliyatında olan olay beyni çalan bir doktor ve organlarını çalıp bu iş eylüle verir eylül alır kafası diğer yaralıların organları tek tek çalınır beyinleri çalınıyor kemiklerinide parça parça tunçun sevgilisinin yanına bırakır iskeletlerinide ailelerine ekibinde hedefi laleyi vurup onur alıcının ailesi ve lalenin ailesi hepsinin organları çalıp çiçekçiye bıçaklı tuzak ve silahlı
faruk kanlıoğlunun ortağı eylül ortalık karışacak dedim @Çiğdem- @beyazsoy @Harunnn60 @Yiğitt @cookies

lakabı yürüyen kamera adamları robot gibi hipnotize olmuş gibi @Çiğdem-

@Çiğdem- katliamın sorumlusu bu büyük bir takımın peişnde

Son düzenleme: