169.BÖLÜM
Ali ozan Müdür ve ekibi bodrumda düğüne gidiyor Azmi işini İstanbulda Rıza baba ve ekibine bırakıp uçağa binerler Bodrumdan Hüseyin müdürün ekibi karşılar Terör örgütünün hedefi bodrumuda karıştırmaktır
Hüseyin müdür ve ekibine Yeni düşman bodrumda Hüseyin müdürün ablasının nişanlısı askerde terör örgütünü etkisiz Hale getirir ama Büyük başları suriyeye kaçmıştır
Suriyedeki düşman bodruma gelmiştir ama düğün hazırlıkları varken Ali ozan müdür bir sürü atkılı adam görür özellikle bu sıcakta neyin nesi bu atkı hatta maskeleri bile vardır hazır olda
Ali ozan müdür hazırlanın düğüne saldıracaklar
Maruf ateş sayesinde adliye götürelecekten füze atılır polisin üstüne Maruf öldü bilsinler beni onlara düğünde sürpriz yapıcam bodrumda beni hapse tıkmak neymiş görecekler ne maruf öldümü iyi kurtulduk ama henüz bitmedi
Azmiyle konuşur bodruma füze atılır kostan gözcü kulesine isabet eden füze bir gözcü ölür nerden geliyor kos tarafındaki rus savaş gemisinden emniyete saldırı olur istanbulda ve baskın yedik müdürüm füzeyle geliyorlar emniyeti kepçeyle yıkıp gökdelen yapıcak azmi Suriyelilere vermiştir ama o gökdelende silah saklıcaklar Rızanın ekibi nin üstüne çimento dökün der çimento kamyonu patlar o sırada Tunçun okulunda olan atılma aynı anda tekin ve metin zelihada kanaldan atılır bölge tv den o bütün azminin yanındaki bütün medya patronları bitti ve o üniversitelerde hepsi tek tek yargılanıcak
Rıza müdür ne dikkatli olun marufun süprizi olabilr patriot getirdim neolur olmaz görünmücek tehlike anında fırlıcak .
bune bomba işte o gördük canlı bomba tam patlatıcakten bombayı çöp tenekesine düşer ve patlayarak ölür bide füze yağar helikopterler havalanır füze çöp kontenırına düşer ne oldu hal ettinizmi
maalesef kurtuldular Ali ozan müdür İstanbul il emniyet müdüründen kişi engelledi
nikah olur biter nikah memurunu konvoy şeklinde zırhlı bir araçla gelin ve damadıda götürürler
169.Bölümün sonu
@Çiğdem- @beyazsoy @Harunnn60 @MayısKralı @Doğu
Son düzenleme: