Halkın Polisi 164.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,418
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

164.Bölüm
Felaketler ordusu
Uğur müdürün açığa alınıp vurulmasından sonra hastahaneye giden ekip bir sözden şok olur Uğur müdür sakat kalmıştır ve tedavisi yoktur
Harun başkomiser yardımcısı marufun peşine düşer ama Maruf onun polis akademisinden sınıf arkadaşı sınıf arkadaşları Marufu televizyonda görünce ziyaret esnasında harun başkomiser yardımcısı gelir büyük bir pusu kurulmuştur. çatışma çıkar ve Harun vurulur ve hastahaneye kaldırılır Hangi ekip bakıyor ve bir anda çatışma devam eder marufun peşinden giderken 45 40 merkez silahlı çatışma Maruf yine kaçar ve bir benzin tankeriyle çarpışıp ekip arabası patlar ve bazılarıda kamyonun altına girmemek için uçurumdan tepe taklak gelip araba patlar ve bu olayda Maruf tam delilik rekorunu kırmıştır 30 şehit 15 i polis 15 i asker
Mesut ceza evine giderken Maruf mesutu yok etme emrini vermiştir jandarmaya taş atan mesuta yardıma bir süpriz gelir Gülşah komiser hemen müdahalesi yapar ve acil ambulan 4 şehit daha ben mesutu kurtardım
Halit amir sana görev ceza evine girip Mesut komiseri korucaksın Mesutun üstüne atılı olan şuç
işleri karıştırır Rıza baba ve ekibi teslim olmaz oyüzden Saklı Patron
Rıza müdürün evine uyarıcı koyar özellikle oyuncakların içine onları alan Alidir Zeynonnun doğum günü niyetine ve bide Anneler gününde alınan çiçeklerin altından uyuşturucu çıkar aldıkları şirket paravan şirket bide bahçede gömülü olan insan cesetleri mezarlıklar bomboştur
hemde ölüyü yakmışlar kum yapmışlar
Ali ozan müdür Gaziantep emniyet müdürlüğündeki olaydan sonra gaziantepte operasyon yapan ekip bütün silahları toplar ama savcı hepsini serbest bırakıp istanbula gider teröristler merkezinden gelen haberle gaziantepte bir karakol patlatılacak ve lunapark ardıardına iki patlama ama canlı bombadır patlatan gizemli birisidir helikopterden oda istanbula gelmek üzeredir
Trabzonda patlıyan düğün Şulenin ekibin korumasında olması ve Çiğdem ve Selime emanet edilir
Harunun iki böbreğide zarar görmüştür
Savcı fikretin emriyle Gülşah komiser ceza evine girer operasyon icabı ve cezaevine girme sebebi haberlerde
3 yılda 2016 kişi öldürmekten
Maruf senin rekoruna göz dikti onu maşallah
Gülşah Maruf beni geçemez o çok zor baya ekmek yemesi gerekir
Ali ozan müdürü saklı patron tehdit eder bu iş hepinizin ölümüyle sonuçlanıcak
Maruf hepinizi yok edicek hedefi gösterip görüntülü olarak patlatır polis meslek yüksek okulu ve Marufta Askeri liseyi patlatarak ikiyerdende göz dağı gelir internetten bide
164.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Bully @cookies @ABAY_06 @destere @beyazsoy @dizimedya @papuleoo benim senaryom gibi çıkarsa Arka sokaklar nedersin @xemrexxx

ohaaa cnm 3 yılda 2016 kişi öldürmekten