Halkın Polisi 163.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,418
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

163.Bölüm
Mesutun terör eyleminden sonra tutuklanması ve suçluların saklanması ve ekibin hiç birine ulaşamaması
üğün baskınıyla marufun kardeşini kurtaran ekip Çiğdemin kardeşinide kurtarır Çiğdemin en iyi arkadaşı yolun sonuna gelmiştir acaba yakalanıyorve k o saklı patron Çiğdemin en iyi arkadaşını yanına almak ister ama uğur müdürün kurşunuyla ölür ve açığa alınır bu patron kim acaba çok derin birisidir derin bir yerin patronu Maruf komiser 1 mayıstada terör estiriyor ve ve o saklı patronun ve adamlarıda Selim otuzcanoğlu Çiğdemin gerçek kardeşine bakabilmesi ve okorunması ona verildi ve ailesinin aşiretinden yoksa Çiğdeme inat tam infaz edicekten Çiğdemin en iyi arkadaşı ekibe basılır sinyal tespitiyle vurulup ölür
Taksim ve şişli etfal katliamıyla üstü üstüne çevik kuvvette 1 mayıs müdahalesinde vurulan taraf oldu Maruf ve saklı patronun adamları tarafından vurulan ve müdahale sırasında kendi kendine patlıyan panzer toma otobüs ve bir sürü halkta katliama kurban gitmiştir
bakalım bu olaydan sonra Suriye istihbaratı maruf ve saklı patron tarafından amacına ulaşabilcekmi Asayiş özel ekibi bu ölüm sarsıntısından kurtulmak için elinden geleni ardına koyuyor ama başka sorunları vardır ve o sorun ellerinden kaçırdıkları silah Gaziantepe Gaziantep asayiş ekibi hazıroldadır
Ali ozan müdür gaziantepe gidiyor Gaziantep aktarmayı Kilise ordan sınırdan Suriyeye verilecek silahı yani terör örgütlerine hangisine kısmet olursa diyen silah kaçakçılarının peşinde uçak tespit edildi Milli havayolu şirketimiz bu saklı patron mittenmi acaba diye soru sorarlar
Vedat müdür bulaştığınız ekip çok tehlikeli onu satın alamazsınız Ozaman o ekibinde sonı geldi Gaziantepte silahı kaptıran silah kaçakçıları ve teröristler Gaziantep emniyet müdürlüğüne bombalı eylem yapar Ekibin öldüğü zannettiği başkomiseri Mit rehin tutar Elfi komiserle beraber. ama gaziantepte teröristlerin planları başarısız olur hemen çatışma çıkar
ekibin ikisininde öldüğünü zannettiği için hiç bişey yapamaz
Mesut tutuklu yargılanmak üzere ceza evine Çoban aileside
Şule mitin elindedir ama trabzonda ve rehindir
Trabzon polisinin şulenin ihbarı sayesinde mitçi oldukları için serbest bıraktı savcı o trabzon halkına polise güvenmiceklerini göstericem bütün belediye otobüslerine sustutucuyla ateş eder şöförlerine otobüsler ve arabalar şıkıştırır ve uçurumdan düşerler.
ve o şahitleri yakarlar otobüsleride trabzon ormanınıda
163.Bölümün sonu
@dizimedya @Harunnn60 @Yiğitt @cookies @Çiğdem- @beyazsoy @destere @vadikızı @MayısKralı

benim dizide olmam güzel ama biraz ara verelek yayınlasan şu dizileri ayol hergün dizi yayınlıyorsun gibi hissediyorum

İdare eder çok parlak degil

164. Bölümün fragmanı Harun saldırıya uğruyor ve boğaza düşüyor acaba ölecekmi

zaten gece uyuyamadım dün
Okudum güzel olmuş. Gaziantep'te ortalık karışmış. Çiğdemin arkadaşı da rahat durmuyor yine.

Biraz senaryon tekrara düşüyor. Farklı olaylar kur.